02
i

Netværk

A/S Fællesbyg fortsætter

Vi kan med glæde præsentere endnu en forlængelse i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde. A/S Fællesbyg har netop sat deres signatur på en ny FCR Partner-aftale med klubben.

Bestyrelsesformand i A/S Fællesbyg, Ole Holtse Olsen, ser frem til samarbejdet:
“Jeg er glad for at kunne fortsætte i FC Roskilde i endnu en sæson, ligesom jeg ser frem til at fortsætte i erhvervsnetværket. Det er efterhånden svært at komme udenom klubbens netværk, nu hvor flere og flere virksomheder er medlem - og vi skal selvfølgelig også stadig være med. Jeg ser frem til mange gode timer til fodbold og andre arrangementer sammen med erhvervsnetværket.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, udtaler:
“Jeg er glad for, at vi endnu en gang kan forlænge med en af vores stærke partnere i FC Roskilde og vores erhvervsnetværk. Efterspørgslen og antallet af partnere er kun blevet større, og vi er stolte over fortsat at vokse. Jo flere partnere vi tilføjet, desto flere muligheder åbner det for alle i netværket - jeg glæder mig til at samarbejde med A/S Fællesbyg i fremtiden.”

Skal du og din virksomhed være med? Så kontakt Partnerkonsulent Nikolaj Worch på mail nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.