20
i

Netværk

BC Catering Roskilde vender tilbage

Endnu en stor spiller på markedet ser muligheder i FC Roskilde og vores fortsat voksende erhvervsnetværk. BC Catering Roskilde er ny netværkspartner i klubben og har netop sat deres signatur på en etårig aftale.

Jørgen Pedersen fra BC Catering Roskilde glæder sig til at komme med på rejsen:
“Jeg og BC Catering Roskilde ser frem til at blive en del af del af Roskildes stærke, lokale og dynamiske erhvervsnetværk, og ser det som er en unik mulighed for at skabe værdifulde forretningsforbindelser. Jeg glæder mig til at bidrage til og drage fordel af det fællesskab og de synergier, der opstår, når passionerede erhvervsfolk mødes. Jeg er overbevist om, at vores samarbejde vil være både effektivt og inspirerende.”

Nikolaj Worch, Partnerkonsulent i FC Roskilde, udtaler:
“Det er med stor glæde, at jeg kan byde en af Roskildes større virksomheder velkommen tilbage til erhvervsnetværket. At en virksomhed på BC Caterings størrelse kan se sig selv i vores projekt, tager vi som et skulderklap og takker mange gange for støtten og ser frem til et godt samarbejde.”

Ræk endelig ud til vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486, hvis du vil høre mere om arrangementerne og mulighederne i FC Roskilde.