24
i

A-truppen

FC Roskilde henter Mikkel Juhl Andersen

Første forstærkning forud for den kommende NordicBet Liga-sæson er på plads.

FC Roskilde har sikret sig en toårig aftale gældende frem til sommeren 2026 med 24-årige Mikkel Juhl, der kommer til klubben fra Lyngby Boldklub. Den unge back var i seneste sæson udlejet til FC Fredericia, hvor han optrådte 26 gange i landets næstbedste række.

Mikkel Juhl overtager trøje nummer 2 i FC Roskilde.

Juhl glæder sig til at komme til Roskilde:
“Jeg har brug for at finde mig til rette og starte på en frisk, så jeg ser meget frem til at komme til Roskilde. Jeg har været lidt rundt de seneste år og det har været lidt op og ned for mig. Men FC Roskilde passer rigtig godt til mig - jeg har kun hørt gode ting om klubben, og det er selvfølgelig endnu mere attraktivt nu i NordicBet Ligaen. Truppen og sammenholdet er stærkt, og det er sådan et miljø, jeg ser frem til at blive en del af. Personligt vil jeg ind og styrke holdet fra første dag. Jeg vil være en profil for FC Roskilde og bide mig fast på holdet. Selvfølgelig tror og håber jeg på, at vi kan gøre en god figur i NordicBet Ligaen, selvom rækken måske er stærkere end nogensinde før. Men jeg vil blive oppe, det er klart målsætningen. Jeg er ikke verdens hurtigste spiller, men jeg er et "powerhouse", der også kan spille lidt bold. Jeg vil en masse offensivt og er samtidig duelstærk. Nu glæder jeg mig bare til at trække i lyseblåt og møde alle drengene.”

Sportschef i FC Roskilde, Anders Theil, udtaler:
“Vi er meget tilfredse med tilgangen af Mikkel. Udover at Mikkel er en super fyr, der kommer til at passe godt ind i gruppen, så er han virkelig en dygtig spiller. Han har erfaring fra NordicBet Ligaen, og det har vi behov for. Han spillede en fantastisk sæson i 2022, hvor han blev solgt til Lyngby. Vi skal øge konkurrencen for at kunne være med i NordicBet Ligaen, så derfor skal vi hente spillere, der enten er meget spændende udviklingsspillere eller spillere der fra dag ét kan spille med - og med Mikkel har vi en spiller, der forstærker holdet fra første dag. Mikkel er sulten og glæder sig meget, så det er lige så meget Mikkel der har valgt os, som det er os der har valgt Mikkel. Han kan dække begge backs og det er vigtigt for os, at have spillere der kan dække flere positioner.”

Velkommen til Roskilde, Juhl!