04
i

Netværk

Marius Pedersen A/S er fortsat lyseblå

Der er fortsat strålende opbakning til FC Roskilde og vores erhvervsnetværk forud for den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Vi kan med glæde præsentere forlængelsen af vores samarbejde med Marius Pedersen A/S, der netop har sat signatur på en ny etårig FCR Partner-aftale.

“Det var med stor glæde, da Marius Pedersen A/S overtog aktierne i familievirksomheden RTR Gruppen A/S i 2022 at Marius Pedersen A/S også blev en del af Roskilde’s stærkeste erhvervsnetværk. Vi ønsker naturligvis at fortsætte opbakningen til sporten i Roskilde og bidrage til det stærke erhvervsnetværk, derfor forlænger vi samarbejdet.” siger Salgschef Linette Ærsøe Ewert.

Marius Pedersen A/S er en landsdækkende miljøvirksomhed med lokale kundeservice- og logistikcentre samt miljøgodkendte behandlingsanlæg placeret rundt om i Danmark. Virksomhedens aktiviteter omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genanvendelse af affald. På Sjælland har Marius Pedersen A/S kundeservicecentre i Ringsted, Rødovre, Roskilde og Hvidovre, hvorfra vi servicerer kunder med affaldsløsninger samt TV-inspektion, slamsugning og kloakservice.

”I en tid med øget fokus på sortering af affald stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed til virksomheder i Roskilde og omegn. Har jeres virksomhed behov for en gennemgang af den nuværende affaldsløsning, så I sikrer, at den lever op til de nye lovkrav, står vores team af miljøkonsulenter til rådighed med kompetent vejledning” udtaler Salgschef Linette Ærsøe Ewert, og fortsætter ”Kunder hos Marius Pedersen A/S har gratis adgang til vores kundeportal; Online Service, hvor det er nemt at bestille tømninger, hente mængdedata, genanvendelsesprocenter og importere data direkte til Klimakompasset. Desuden er alle dokumenter til miljømyndighederne også lige ved hånden”.

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, udtaler:
“Det glæder mig at Marius Pedersen A/S har valgt at sætte en signatur på en forlængelse af vores partneraftale.
Efter Marius Pedersen trådte ind i erhvervsnetværket sidste år, har Thomas og Linette været en aktiv del af netværket og det glæder mig, at vi også fremover vil få gavn af dem. Tak for støtten - jeg glæder mig til en masse gode oplevelser i den kommende sæson, både på og uden for banen.”

Gør som Marius Pedersen og se hvordan erhvervsnetværket i FC Roskilde blomstrer! Kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.