17
i

Netværk

Rationel Service opgraderer til Eksklusiv Partner

Drengene er sendt på velfortjent sommerferie efter et brag af en fejring i lørdags - samtidig er arbejdet uden for kridtstregerne i fuld gang. Rationel Service glæder sig til NordicBet Liga-fodbold og har netop forlænget og opgraderet deres aftale, så de nu er Eksklusiv Partner i FC Roskilde, ligesom de fortsætter som Profilpartner for Simon Holden.

Lars Hinrich fra Rationel ser frem til at bygge videre på et godt samarbejde:
“Rationel har været med på en lang rejse gennem mere end 12 år. Det har været spændende, sjovt, begivenhedsrigt men også nogle gange frustrerende. Og selv om vi ikke har været så aktive i erhvervsnetværket de sidste par år, har vi naturligvis fulgt resultaterne og udviklingen på sidelinjen. Det er en fornøjelse at se den udvikling, som FCR har gennemgået de seneste år. Derfor har vi naturligvis valgt at fortsætte, men også at opgradere! Så min kollega, Thomas Olrik, og jeg glæder os til den nye sæson og samtidig intensiverer vi vores deltagelse i et stort og professionelt netværk. Vi tror på det!”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, udtaler:
“Det glæder mig, at Lars og Thomas har valgt at forlænge deres i forvejen lange samarbejdsaftale med klubben.
At Rationel samtidig vælger at opgradere deres aftale, så de nu er Eksklusiv Partner er vi kun glade og stolte over - dette er en direkte blåstempling af vores daglige arbejde i erhvervsnetværket.”

Erhvervsnetværket fortsætter i rivende udvikling i NordicBet Ligaen! Kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486, hvis du skal med.