HANDELSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra FCRoskilde.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08.03.2022.

 

Generelle oplysninger

Fcroskilde.dk drives i Danmark af: FC Roskilde A/S, Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde, CVR-nr.: 21 85 60 88.

Du kan kontakte os på telefon 42 71 85 92 eller mail: cw@fc-roskilde.dk

Fcroskilde.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.fcroskilde.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

 

Sådan handler du hos os

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbskurven”. Eventuelle ekstra betalinger f.eks. fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du skal til at betale.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til kassen”, hvor du indtaster navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt evt. anden leveringsadresse og vælger betalingsform.

Du er forpligtet til at oplyse en korrekt adresse til leveringen af varerne. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder fcroskilde.dk sig ret til at tilbageholde levering og annullere ordren.

 

Annullering af ordrer

Fcroskilde.dk kan annullere en ordre, hvis det ikke er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis en sådan situation skulle opstå, ligesom enhver betaling eller reservation foretaget på et betalingsmiddel vil blive returneret/annulleret.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare, modtager du en kvittering pr. e-mail for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende juridisk købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

 

Betaling

På fcroskilde.dk kan du handle med betalingskort, på faktura/bankoverførsel og via EAN-faktura.

 

Betalingskort

Du kan handle med følgende betalingskort på fcroskilde.dk: Dankort, Visa, MasterCard.

Vi tager ikke kortgebyr ved betaling på fcroskilde.dk. Betalingstransaktionen sker via en SSL-krypteret forbindelse.

Beløbet for ordren trækkes først fra dit kort, når ordren er afsendt – eller når vi har påbegyndt levering af servicen (fx ved bestilling af førstehjælpskursus). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Faktura

Virksomheder med et gyldigt CVR-nummer kan handle på faktura via bankoverførsel til vores bankkonto. Ved fakturabetaling er vores betalingsbetingelserne netto kontant 14 dage fra afsendelse. Ved forsinkelse af betaling tilskrives et gebyr på kr. 100,00 og renter med 2 % pr. påbegyndt måned.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

EAN-faktura

Offentlige og private organisationer med et gyldigt EAN-nummer kan handle på EAN-faktura. Ved EAN-faktura er vores betalingsbetingelserne netto kontant 14 dage fra afsendelse. Ved forsinkelse af betaling tilskrives et gebyr på kr. 100,00 og renter med 2 % pr. påbegyndt måned.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Fragt og levering

Alle ordrer sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og fcroskilde.dk.

Leveringsgebyr:
Fragt på kr. 60,- (inkl. moms).

Fcroskilde.dk bestræber sig på at levere din ordre indenfor 1-3 hverdage, efter vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt. Alle forsendelser sendes som forsikret pakkepost med PostNord. Vi tager forbehold for PostNords forsinkelser eller fejlleveringer.

 

Fortrydelsesret / Returnering af varer

Når du handler hos fcroskilde.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du modtager varen.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb ved at benytte vores returformular.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste din fortrydelsesret. Følgende varer er undtaget af fortrydelsesretten: Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, når forseglingen er brudt efter leveringen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse af pakken.

 

Forsendelse af returvarer

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at sende pakken retur, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket – vi anbefaler, at du sender i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt eventuelt track and trace-nummer.

Varen skal sendes til:
FC Roskilde A/S
Rådmandshaven 10, 4000 Roskilde
Mærket: ’Retur’

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen/ordrebekræftelsen. Derudover vil det lette ekspeditionen, hvis du vedlægger en udfyldt returformular.

Bemærk, at vi ikke accepterer pakker sendt pr. efterkrav og pakker sendt som “postpakke uden omdeling” – dvs. til pakkeshop eller lignende.

 

Varens stand, når du sender retur

Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når varen er modtaget retur og godkendt, overføres købsprisen (ekskl. fragt) til dit betalingskort/konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelsen.

Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

 

Reklamationsret

Du har, som privat person i henhold til købeloven, 24 måneder reklamationsret på de varer, du køber på www.fcroskilde.dk. For erhverv/business to business er der 1 års reklamationsret med mindre andet er aftalt.

Produkter, der er behæftet med fabrikations- eller materialefejl, repareres uden beregning eller ombyttes i overensstemmelse med dansk købelovs regler herom og i samme omfang som garantien fra underleverandører har tilsagt.

 

Kundeservice skal kontaktes, inden du sender en reklamation retur. Du kan kontakte kundeservice på mail cw@fc-roskilde.dk, hvor du skal angive, hvad din reklamation går på, samt billeddokumentation af manglen og en kopi af din faktura/ordrebekræftelse. Når vi har modtaget din reklamation, kontakter vi dig med henblik på at aftale nærmere om eventuel afhjælpning eller andet praktisk omkring din reklamation.

 

Data

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, og som nærmere beskrevet i vores Cookies- og privatlivspolitik.

 

Klageadgang

Ønsker du at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på cw@fc-roskilde.dk. Når vi har modtaget din klage, kontakter vi dig med henblik på at finde en løsning sammen.

Lykkedes det os ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal, http://ec.europa.eu/odr. I den forbindelse, skal vi oplyse, at vores e-mail er cw@fc-roskilde.dk

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Fcroskilde.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Tvister

Uoverensstemmelser i forbindelse med parterne, i henhold til denne aftale, skal løses efter dansk ret, idet partnerne er enige om, at værneting skal være Sø- og Handelsretten i København eller subsidiært Københavns Byret.

 

Force Majeure

Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure inklusiv, men ikke begrænset, til krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, ildebrand, beskadigelse af fcroskilde.dk eller en af fcroskilde.dk leverandørers svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser fcroskilde.dk eller dens leverandørers muligheder for at levere.

Fcroskilde.dk har, i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. Fcroskilde.dk er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.