SENESTE NYT

ALLE
ALLE
A-truppen
Erhverv
Kampreferat
Netværk

FCRTV – Kasper Nyegaard: “Et stort spring”

Det var stort for Kasper Nyegaard, da han i går debuterede for FC Roskilde. Efter kampen var det selvfølgelig en Kasper med blandede følelser vi fangede.

20. juli

A-truppen

Se Vendsyssels mål til 2-0

Vendsyssel bragte sig fredag aften på 2-0 via et noget komisk mål. Du kan se den besynderlige scoring i videoen her i artiklen på bold.dk.

20. juli

A-truppen

Måtte rejse tomhændet hjem fra Vendsyssel

FC Roskilde måtte desværre tage den lange rejse hjem fra Hjørring tomhændet. Den første time af kampen viste FC Roskilde rigtig gode takter, men måtte alligevel se sig besejret 3-0.

20240720

Kampreferat

Roskilde vs Vendsyssel

Vendsyssel Forenede Fodboldklubber er en overbygning af 1.seniorholdet fra FC Hjørring (oprettet den 1.7.2006 som prof.afd. af Hjørring IF) og startede den 24.juni 2013.

19. juli

A-truppen

Mads Skøtt alvorligt knæskadet

19-årige Mads Skøtt fik desværre en alvorlig knæskade under mandagens træningspas, som holder ham ude det næste års tid.

17. juli

A-truppen

FC Roskilde ansætter ny fysioterapeut

Forud for den kommende sæson har FC Roskilde ændret i sundhedsstaben og ansat Tue Horn Pedersen som ny fysioterapeut og fysisk træner i klubben.

17. juli

A-truppen

FC Roskilde forfremmer Svensson & Engqvist

Vi kan med glæde meddele, at FC Roskilde forfremmer 19-årige Victor Svensson og 18-årige Frederik Engqvist, der pr. dags dato bliver en del af førsteholdstruppen i FC Roskilde.

16. juli

Netværk

Loyale Marsengo Invest fortsætter

Endnu en trofast Partner, og samtidig stor fan, forlænger sin aftale i FC Roskilde. Ronnie Marsengo og Marsengo Invest forbliver FCR Partner endnu en sæson.

16. juli

Netværk

CC Rengøring og Facility forbliver Top Partner

Vi har taget hul på en spændende uge, hvor premieren i NordicBet Ligaen venter. Samtidig er vi i fuld gang med at gøre klar til endnu et stærkt netværksår. CC Rengøring og Facility har netop...

15. juli

Netværk

Kasper Nyegaard er på plads i FCR

Sommerens anden tilføjelse er på plads. Vi er glade for at kunne præsentere 19-årige Kasper Nyegaard, der kommer til klubben fra Næsby Boldklub, hvor han i seneste sæson var en stor profil.

12. juli

A-truppen

Fem netværkspartnere forlænger med FCR

Sommeren er over os, drengene er mødt ind igen efter en velfortjent sommerferie og lige rundt om hjørnet venter en spændende sæson i NordicBet Ligaen. I juni har fem af vores netværkspartnere valgt...

8. juli

Netværk

Dispensation til FC Roskilde og Roskilde Idrætspark

Da oprykningen til NordicBet Ligaen blev en realitet, var vi klar over, at vi stod over for en udfordring med vores hjemmebane. Vi har hele tiden været bevidst om, at det var en udfordring vi kunne...

7. juli

A-truppen

Marius Pedersen A/S er fortsat lyseblå

Der er fortsat strålende opbakning til FC Roskilde og vores erhvervsnetværk forud for den kommende sæson i NordicBet Ligaen.

5. juli

Netværk

Pokalmodstander fundet

Der er i dag blevet trukket lod til 1. Runde af Oddset Pokalen.

4. juli

A-truppen

A/S Fællesbyg fortsætter

Vi kan med glæde præsentere endnu en forlængelse i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde. A/S Fællesbyg har netop sat deres signatur på en ny FCR Partner-aftale med klubben.

3. juli

Netværk

To træningskampe før det gælder

På mandag møder truppen ind til en kort sommeropstart, før NordicBet Ligaen går i gang fredag d. 19. juli. Trænerstaben har planlagt to træningskampe.

29. juni

A-truppen

Thorsen & Petersen VVS skruer op

Der bliver skruet op i FC Roskildes erhvervsnetværk i øjeblikket og partnerskabet med Thorsen & Petersen VVS er ingen undtagelse.

28. juni

Netværk

Sæsonkort 2024/2025

Forberedelserne forud for den kommende sæson er i fuld gang og vi er, i samarbejde med Roskilde Kommune, ved at gøre Roskilde Idrætspark klar til NordicBet Liga-fodbold.

27. juni

A-truppen

FC Roskilde henter Mikkel Juhl Andersen

Første forstærkning forud for den kommende NordicBet Liga-sæson er på plads. FC Roskilde har sikret sig en toårig aftale gældende frem til sommeren 2026 med 24-årige Mikkel Juhl Andersen.

25. juni

A-truppen

Ny og stærkere aftale med SPORT24 og Puma

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere en treårig forlængelse af vores i forvejen lange samarbejde med SPORT24 og Puma.

24. juni

Netværk

Azad Corlu er ny assistenttræner for FC Roskilde

FC Roskilde har ansat 33-årige Azad Corlu som assistenttræner forud for den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Azad kommer til klubben fra en rolle som transitionstræner i Lyngby Boldklub.

23. juni

A-truppen

BC Catering Roskilde vender tilbage

Endnu en stor spiller på markedet ser muligheder i FC Roskilde og vores fortsat voksende erhvervsnetværk. BC Catering Roskilde er ny netværkspartner i klubben...

21. juni

Netværk

MADKLUBBEN i teltet hos Fasaneriet

Sådan slutter man erhvervsnetværkets sæson af med manér! 56 af vores partnere var samlet i fantastiske omgivelser hos Restaurant Fasaneriet ved Ledreborg.

20. juni

Netværk

OneOffice forlænger deres FCR Partner-aftale

OneOffice har forlænget deres aftale og engagementet i FC Roskilde med yderligere et år. OneOffice er samtidig vores IT Partner, der sørger for at alt spiller i dagligdagen på den front.

19. juni

Netværk

Rationel Service opgraderer til Eksklusiv Partner

Drengene er sendt på velfortjent sommerferie efter et brag af en fejring i lørdags - samtidig er arbejdet uden for kridtstregerne i fuld gang. Rationel Service glæder sig til NordicBet Liga-fodbold...

18. juni

Netværk

FCR tager afsked med Cornelius Allen

C Roskilde siger farvel til 20-årige Cornelius Allen, der har kontraktudløb denne sommer og derfor søger videre i sin karriere.

17. juni

A-truppen

FCRTV – Brylov & Halse: “Det er magisk”

Vores anfører og viceanfører er nogle af de mest rutinerede på et ungt og talentfuldt hold, alligevel er det svært ikke at blive berørt over en oprykning til NordicBet Ligaen.

16. juni

A-truppen

Oprykning til NordicBet Liga

FC Roskilde rykkede i op i NordicBet Ligaen i sæsonens sidste kamp med en 1-2 sejr. I løbet af kampen kom man igennem hele følelsesregistret og som i ethvert andet rigtigt eventyr endte det godt.

20240616

Kampreferat

Sæsonens sidste netværksmøde

Vi nærmer os sæsonafslutningen i 2. Division, ligesom vores partnere og erhvervsnetværket inden længe går på sommerferie. Her til morgen afholdte vi sæsonens sidste netværksmøde hos Danske Bank...

14. juni

Netværk

Fanbus til Århus

Der er finale i Aarhus - lad os gøre Riisvangen lyseblå! Med en sejr over Aarhus Fremad indløser vi billetten til NordicBet Ligaen.

10. juni

A-truppen

FCRTV – Zachariassen: Vi er topmotiverede

Nikolaj Zachariassen startede inde for FC Roskilde i dagens vigtige hjemmekamp og kvitterede med en rigtig god indsats i den lyseblå trøje.

8. juni

A-truppen

Stærk indsats i sæsonens sidste hjemmekamp gav FC Roskilde 2-2 mod topholdet

FC Roskilde sluttede af i Roskilde Idrætspark med en solid præstation, der gav 2-2 mod Esbjerg fB. Lørdag venter nu den direkte kamp om oprykning - en kamp, der skal vindes.

20240608

Kampreferat

FCRTV – Jesper Heinzes afsked – farvelinterview med en klubmand

For en måned siden meldte vi ud, at Jesper Heinze har valgt at stoppe i klubben denne sommer. I morgen sætter han sig i assistenttrænersædet i Roskilde Idrætspark for sidste gang.

7. juni

A-truppen

FC Roskilde tager afsked med tre spillere

FC Roskilde siger denne sommer farvel til tre spillere. Mikkel Nielsen, Álvaro Gomez og Mads Freitag stopper i klubben denne sommer.

7. juni

A-truppen

Velkommen til Spring Nordic

Vi kan med glæde byde velkommen til en ny partner i FC Roskilde. Spring Nordic har netop skrevet under på en etårig netværkspartner-aftale med klubben.

7. juni

Netværk

FC Roskilde Masters – Powered by Nellemann A/S

Et af årets absolutte højdepunkter for os og vores partnere løb tirsdag af stablen på Ledreborg Palace Golf Club, da mere end 60 partnere var samlet til vores årlige golfturnering.

5. juni

Netværk

Rib House Roskilde forbliver Plus Partner

Vi, vores spillere og vores partnere skal også sætte tænderne i lækker mad fra Rib House Roskilde i næste sæson...

3. juni

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Vi har brug for alle mand”

FC Roskildes cheftræner var glad og tilfreds med det meste af fredagens præstation mod Nykøbing FC, hvor han også sender store roser afsted mod indskifterne.

2. juni

A-truppen

FCRTV – Nicklas Halse: “Vi var der 100 procent”

Nicklas Halse rundede i går sin kamp nummer 150 for FC Roskilde - en fantastisk milepæl, der blev fejret med en fantastisk præstation mod Nykøbing FC.

2. juni

A-truppen

FC Roskilde spillede sig tilbage i oprykningskampen med en 5-1 sejr

FC Roskilde sørgede for, at spændingen i oprykningsspillet er intakt. Nykøbing FC blev nedkæmpet og fik klø med 5-1.

20240531

Kampreferat

Nicklas Halse runder kamp nr. 150 fredag aften

Nicklas kom til FCR i sommeren 2016 i en alder af blot 19 år – og har været en markant spiller hele vejen igennem. Han blev anfører i de sidste 34 kampe inden det blev til tre år i Hvidovre IF.

30. maj

A-truppen

Er du den nye stjernespiller på kontoret i FC Roskilde?

FC Roskilde søger en administrativ medarbejder med flair for salg, koordinering og planlægning, i en fodboldklub hvor opgaverne er mange og alsidige.

29. maj

Netværk

Marco Brylov sikrede 3-3 efter vanvittig overtidsscoring

AB Gladsaxe - FC Roskilde endte 3-3 her til aften. Marco Brylov stjal overskrifterne med sin vanvittige og helt vidunderlige overtidsscoring.

20240524

Kampreferat

Opdateret spillerstatistik

Her kan du se en opdateret spillerstatistik efter kampen mod Middelfart.

22. maj

A-truppen

GardinExperten fortsætter opbakningen

Sommeren er over os og solen brager ind gennem kontorvinduerne - heldigvis har firmaet med løsningen netop forlænget sin FCR Partner-aftale med FC Roskilde.

22. maj

Netværk

FCRTV – Mads Skøtt: “Vi får ikke spillet fodbold”

Han går altid forrest og kæmper hårdt - i dag syntes han aldrig, at vi kom til at spille fodbold.

18. maj

A-truppen

FC Roskilde og Middelfart i chancefattig nullert

FC Roskilde tabte et skridt i topstriden, da ingen af holdene formåede at score i dagens kamp, der var en chancefattig og energiforladt affære.

20240518

Kampreferat

Danske Bank forlænger med FCR & fortsætter med ‘Frivillighedsprisen’

Danske Bank har været med på rejsen i mange år og bankens hjerte banker selvfølgelig også lyseblåt i den kommende sæson.

16. maj

Netværk

HTH Roskilde/Nykøbing forbliver Plus Partner

Vi er glade for, at endnu en stærk partner har valgt at forlænge deres aftale med et år. To velkendte ansigter fra HTH Roskilde/Nykøbing har netop sat deres signatur på en ny Plus Partner-aftale.

15. maj

Netværk

Netværksmøde i Spar Nord Lounge

Tirsdag morgen var 65 partnere samlet i Roskilde Idrætspark til morgenbrød og netværksmøde i vores erhvervsnetværk.

14. maj

Netværk

FCRTV – Selim Baskaya: “Vi kan lære en masse”

Selim Baskaya leverede et flot indhop og scorede for FC Roskilde - alligevel var han ærgerlig over, at vi ikke fik udnyttet vores store chancer.

14. maj

A-truppen

Det var “stolpe ud” da FC Roskilde tabte knebent til topholdet

FC Roskilde tabte 3-2 til topholdet, men leverede - med undtagelse af begge halvleges først 10 minutter - en rigtig flot præstation, som sagtens kunne have kastet ét point af sig.

20240512

Kampreferat

Vesterbæk forlænger til sommeren 2025

FC Roskilde har forlænget kontrakten med 24-årige Nichlas Vesterbæk. Forsvarsklippens aftale stod til at udløbe til sommer, men den er nu forlænget med yderligere en sæson.

10. maj

A-truppen

Jesper Heinze stopper i FC Roskilde til sommer

Efter indeværende sæson skal vi sige farvel til en ægte klubmand, med hjertet solidt plantet i FC Roskilde og Roskilde Boldklub.

7. maj

A-truppen

Mikkel Thygesen: “Stadion var med os”

Der var imponerende opbakning fra stadion, der var med holdet hele kampen - og det gik ikke ubemærket hen. Mikkel Thygesen kunne mærke jer som aldrig før.

6. maj

A-truppen

FCRTV – Mads Freitag: “Vi var taktisk overlegne”

Mads Freitag var i den grad med til at være afgørende, da han fredag scorede to gange i storsejren over Aarhus Fremad.

5. maj

A-truppen

Storspillende FC Roskilde knuste nærmeste rivaler

FC Roskilde spillede intet mindre end fremragende, forfriskende og formidabel fodbold, da Århus Fremad her til aften blev sendt hjem med "tenniscifrene" 6-2.

20240503

Kampreferat

FC Roskilde binder talentfuld midtbanespiller

FC Roskilde har forlænget kontrakten med 18-årige Nikolaj Zachariassen. Den talentfulde midtbanespiller, der debuterede for klubben for en måned siden, har fået forlænget sin aftale.

1. maj

A-truppen

FC Roskilde fandt aldrig de rigtige løsninger

Kampen blev desværre spillet på Middelfarts præmisser, og derfor tabte FC Roskilde den svære udekamp i dag på en tung bane.

20240427

Kampreferat

Arman forlænger til sommeren 2026

FC Roskilde har forlænget kontrakten med 22-årige Arman Taranis. Den stærke angribers aftale stod til at udløbe til sommer, men den er nu forlænget med to år, og løber derfor frem til sommeren 2026.

26. april

A-truppen

McDonald’s forlænger med FC Roskilde

Der er stadig burgere på menuen i toppen af 2. Division, hvor McDonald’s Roskilde netop har sat deres signatur på en ny etårig FCR Partner-aftale med FC Roskilde.

26. april

Netværk

Cheftræner søges til U17 – U19 segmentet i Roskilde Boldklub Talent

Er du passioneret omkring fodboldtræning og motiveret af at udvikle unge talenter? Så er dette din mulighed for at blive en del af vores hold som cheftræner i U17 – U19 segmentet.

24. april

A-truppen

Schrøders Metal A/S fortsætter i FCR

Vi kan sætte flueben ud for endnu en partnerforlængelse. Schrøders Metal har netop sat signatur på en etårig forlængelse af partnerskabet med FC Roskilde.

22. april

Netværk

FCRTV – Marc Brylov: “Vi mister to point”

Vores sidsteskanse Marco Brylov var skuffet over aftenens uafgjorte resultat mod AB, men syntes samtidig, at vi gjorde hvad vi kunne og spillede en fin kamp på en svær bane.

20. april

A-truppen

FC Roskilde måtte nøjes med det ene point

FC Roskilde lå længe til sejren, men tabte den på gulvet med 10 minutter igen. Fordelt efter spil og chancer havde FC Roskilde fortjent alle tre point - men måtte altså nøjes med et enkelt i aften.

20240419

Kampreferat

Roskilde vs. AB Gladsaxe

AB - eller som det har heddet siden september 2012: Akademisk Boldklub Gladsaxe, er en af de helt gamle foreninger tilbage fra slutningen af 1800-tallet.

18. april

A-truppen

Stor opbakning hos Malmos

Onsdag morgen var erhvervsnetværket i FC Roskilde samlet til netværksmøde - denne gang i Malmoshuset hos vores partner fra Malmos Landskaber, der åbnede dørene til et inspirerende kontormiljø.

17. april

Netværk

Hestetorvet Selskabslokaler forbliver lyseblå

Med lokaler centralt placeret i Roskilde og flere år som partner i FC Roskilde, har Hestetorvet Selskabslokaler netop sat deres signatur på en forlængelse af deres Plus Partner-aftale.

15. april

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Fantastisk aften for os”

Det var en fantastisk aften for FC Roskilde, sagde en glad cheftræner efter storsejren over Nykøbing FC.

14. april

A-truppen

FC Roskilde storsejrede i Nykøbing

FC Roskilde spillede første kamp i Oprykningsspillet og leverede en ganske overbevisende indsats med en solid 0-5 sejr - særligt 2. halvleg var vel nærmest en magtdemonstration.

20240412

Kampreferat

Oprykningsspillets kampprogram ligger klar

Nu er programmet for Oprykningsspillets 10 kampe landet fra DBU. Vi starter i morgen på udebane mod Nykøbing FC.

11. april

A-truppen

A. Villadsen forbliver Stjerne Partner

Når først du er med i FC Roskildes erhvervsnetværk, er det ikke til at slippe igen. Vi er glade for at kunne sætte flueben ud for endnu en vigtig partner i FC Roskilde...

11. april

Netværk

Mimex er ny FCR Partner

Vokseværket i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde fortsætter og vi er glade for at kunne byde endnu en stærk spiller velkommen. Mimex A/S er ny FCR Partner.

10. april

Netværk

FC Roskilde sled sig til en smal sejr på Frederiksberg

FC Roskilde vandt som et hold i dag. Den første time bød på fint spil, men sejren måtte "kriges hjem" den sidste halve time af kampen.

20240406

Kampreferat

Madklubben på Scandic Roskilde Park

Ugen blev afsluttet i det bedste selskab med vores erhvervsnetværk til frokost i Madklubben på Scandic Roskilde Park.

6. april

Netværk

Roskilde vs FA 2000

I morgen spiller FC Roskilde sidste kamp i grundspillet, når de tager til Frederiksberg, hvor FA 2000 venter.

5. april

A-truppen

Det er fortsat Forza FCR hos Forza Leasing

Erhvervsnetværket i FC Roskilde buldrer derudaf og endnu en partner vil fortsat være med til at sætte fart i tingene. Forza Leasing har netop forlænget deres FCR Partner-aftale med endnu et år.

5. april

Netværk

Alarm & Låse Eksperten forbliver Partner

Der er sat lås på endnu en vigtig partner i FC Roskilde og vores erhvervsnetværk. I mange år har Alarm & Låse Eksperten A/S været en del af klubben og det fortsætter de med endnu et år.

4. april

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Vi er skuffede”

Det var en skuffet cheftræner der stillede op til interview efter mandagens nederlag til Aarhus Fremad - samtidig så han flere gode ting, som han vil arbejde videre...

3. april

A-truppen

Fire netværkspartnere forlænger med FCR

Påsken er overstået og samtidig har vi taget hul på en ny måned. Sæsonen på banen og i erhvervsnetværket er i fuld gang - i marts har fire af vores netværkspartnere valgt at forlænge deres aftaler.

3. april

Netværk

Det blev en skidt Påske for FC Roskilde

FC Roskilde måtte se sig besejret for anden gang i Påskedagene, da et velspillende Århus Fremad vandt på et enligt mål af Sebastian Denius i 1. halvleg.

20240401

Kampreferat

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Esbjerg straffede os”

Esbjerg straffede os på en dag hvor de var rigtig effektive - og selv om vi spillede en rigtig fin kamp, havde rækkens førerhold et niveau mere.

29. marts

A-truppen

FC Roskilde måtte se sig besejret i topopgøret mod Esbjerg fB

FC Roskilde lavede mange ting rigtigt, men det var desværre ikke nok, da topholdet Esbjerg fB tog alle tre point i en fortjent sejr i dagens topopgør i 2. division.

20240328

Kampreferat

Thorslev Automation vender retur

Det er heldigvis sjældent partnere forlader os - og når de gør, er det glædeligt, at de vender retur til erhvervsnetværket igen!

25. marts

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Fremragende indsats og fortjent sejr”

Det var en rigtig tilfreds cheftræner vi fangede efter gårsdagens sejr over Nykøbing.

25. marts

A-truppen

FCRTV – Oliver Schkolnik: “Vi er der for hinanden”

Oliver Schkolnik var flyvende i dagens sejr over Nykøbing, hvor han både lukkede af foran vores mål og saksesparkede en scoring for os.

24. marts

A-truppen

FCR sejrede efter overbevisende indsats

FC Roskilde leverede en gennemført gedigen præstation og slog sikkert gæsterne fra Nykøbing FC med 3-0.

20240323

Kampreferat

Roskilde vs Nykøbing FC

Her kan du læse lidt historisk information om lørdagens modstander, Nykøbing FC.

22. marts

A-truppen

Velkommen til Ekco

Det har aldrig været nemmere at finde det rigtige firmatøj og sikkerhedssko - vi er glade for at byde velkommen til Ekco, der er ny netværkspartner i FC Roskilde.

22. marts

Netværk

Madklubben på Prop Vin & Tapasbar

Erhvervsnetværket var i dag samlet til frokost i vores Madklubben-koncept, hvor vi besøgte Prop Vin & Tapasbar i Roskilde.

21. marts

Netværk

Roskilde Danhostel forlænger partnerskabet

Der er grund til store smil hele vejen rundt og i den grad også foran Roskilde Danhostel, der netop har sat deres signatur på en forlængelse af deres FCR Partner-aftale i FC Roskilde.

20. marts

Netværk

Dansk Revision Roskilde er ny netværkspartner

Endnu en gang glæder vi os over, at kunne byde velkommen til nye ansigter i FC Roskilde. Dansk Revision Roskilde er klar som lyseblå netværkspartner det kommende år.

19. marts

Netværk

FCRTV – E. Nielsen: “Jeg er stadig i chok”

Emil Nielsen var tilbage i truppen til gårsdagens opgør & fik comeback, efter at have siddet ude det meste af opstarten.

16. marts

A-truppen

FC Roskilde vinder efter højdramatisk afslutning

Her til aften kunne FC Roskilde trække sig sejrrigt ud af udekampen mod HIK efter en forrygende afslutning med hele tre mål i tillægstiden. Følelserne var på en vild rutsjebanetur.

20240315

Kampreferat

Roskilde vs HIK

Hellerup IK er stiftet i december 1900 og der er både håndbold, fodbold og tennis på programmet med i alt ca. 4.000 medlemmer, heraf ca. 1.200 i fodboldafdelingen.

15. marts

A-truppen

Gorm Hansen A/S øger engagementet i FC Roskilde

Efter det første succesfulde år som en del af FC Roskilde, har en stærk samarbejdspartner valgt at forlænge og samtidig opgradere sit engagement yderligere.

14. marts

Netværk

Velkommen til danbolig Roskilde-Lejre

Endnu en lokal spiller er klar til startopstillingen i byens bedste netværk. Danbolig Roskilde-Lejre har netop sat deres signatur på en FCR Partner-aftale

13. marts

Netværk

Circle K vil endnu mere FC Roskilde

Endnu en partner forlænger og opgraderer sin partneraftale i FC Roskilde. Circle K har netop sat deres signatur på en aftale, der opgraderer dem til Plus Partner.

11. marts

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Udtrykket var sublimt”

Det var en cheftræner der stod tilbage med en fantastisk følelse efter forårspremieren.

11. marts

A-truppen

Sluktørsten er ny FCR Partner

Forårssæsonen er sparket i gang på banen - og på den anden side af kridtstregerne fortsætter erhvervsnetværket med at vokse.

11. marts

Netværk

FCRTV – Roni Arabaci: “Det hårde arbejde betaler sig”

Roni Arabaci nettede to gange i dag og fik sammen med resten af holdet den perfekte start på forårssæsonen.

9. marts

A-truppen

FC Roskilde sejrede i forårspremieren

FC Roskilde sejrede på fornem vis i forårspremieren. Middelfart blev sendt hjem med et 3-1 nederlag i bagagen. Roni Arabaci blev dobbelt målscorer.

20240309

Kampreferat

Roskilde vs Middelfart

Velkommen til dagens modstander; Middelfart. Fodbolden startede den 25. maj 1900, hvor man stiftede Middelfart Gymnastik og Idrætsklub...

9. marts

A-truppen

Hovedsponsor forlænger med FC Roskilde

Samme hovedsponsor – nyt navn! Det er ikke nogen hemmelighed, at CP ApS har været hovedsponsor for FC Roskilde de sidste mange år, men i år sker der noget nyt.

8. marts

Netværk

Loungen fyldt tirsdag morgen

I fredags var vi samlet i en fyldt Guldaldersal - i dag fyldte vi Spar Nord Lounge i Roskilde Idrætspark med 78 partnere til netværksmøde for erhvervsnetværket i FC Roskilde.

6. marts

Netværk

Mikkel Thygesen: “Ikke verdens bedste generalprøve”

Det var ikke verdens bedste generalprøve for os i går, da vi tabte med 0-1 til Boldklubben FREM.

3. marts

A-truppen

Historisk Kick Off-arrangement

Vi er tomme for ord over erhvervsnetværket i FC Roskilde, der i fredags var samlet til Kick Off 2024.

3. marts

Netværk

Efter en dårlig generalprøve…

FC Roskilde levede ikke helt op til forventningerne, da de i dag tabte sidste testkamp inden turneringsstart med 0-1 til BK Frem.

20240302

Kampreferat

FCRTV: “Sportschefens hjørne”

Vi satte os ned med FC Roskildes sportschef, Anders Theil, til en længere snak om den aktuelle status, det netop overståede transfervindue og det gode miljø.

26. februar

A-truppen

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Fed oplevelse for alle”

I går stod vi ansigt til ansigt med en fremragende modstander - og det endte med, på trods af resultatet, at alle gik derfra med en rigtig fed oplevelse i bagagen.

25. februar

A-truppen

Internationalt niveau i nederlag til Riga

Forberedelserne frem mod en ekstremt spændende forårssæson er i fuld gang under varmere himmelstrøg i Tyrkiet. Lørdag eftermiddag ventede turens første og eneste træningskamp.

24. februar

A-truppen

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Vi skal føle os privilegerede”

Mikkel Thygesen er mere end tilfreds med måden årets træningslejr er startet på.

22. februar

A-truppen

Truppen til træningslejren

En vigtig og spændende forårssæson venter lige rundt om hjørnet. Forberedelserne fortsætter de kommende syv dage under varmere himmelstrøg i Tyrkiet.

20. februar

A-truppen

FCR går hånd i hånd med Skjoldby & Co

For et år siden kom de retur til netværket - og siden har Skjoldby & Co ikke set sig tilbage. Derfor lå den også lige til højrebenet at forlænge partnerskabet!

20. februar

Netværk

MR Tagdækning forbliver Plus Partner

Vi starter ugen ud med endnu en glædelig nyhed fra vores erhvervsnetværk, hvor drengene fra MR Tagdækning netop har trykket hånd og sat signatur på en forlængelse af deres Plus Partner-aftale med FCR.

19. februar

Netværk

Tabte sidste testkamp inden træningslejren

Sidste testkamp inden afrejsen til Tyrkiet blev spillet i dag. Modstanderen var Næstved, og det blev en ganske god kamp, hvor FC Roskilde havde flest chancer, men endte med at tabe 1-2.

20240218

Kampreferat

𝗠𝗔𝗗𝗞𝗟𝗨𝗕𝗕𝗘𝗡 på Svogerslev Kro

Vi bliver flere og flere i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde - hvilket heldigvis også mærkes på vores arrangementer, hvor vi altid er mange!

15. februar

Netværk

Sparekassen Sjælland-Fyn fortsætter ufortrødent

Efter et succesfuldt første år i vores erhvervsnetværk, var Sparekassen Sjælland-Fyn ikke i tvivl om, at de skulle fortsætte som FCR Partner i endnu et år.

14. februar

Netværk

FC Roskilde indgår aftale med Vinslottet

Vi er glade for at kunne præsentere et samarbejde med Vinslottet A/S, der træder ind i FC Roskilde som FCR Partner.

12. februar

Netværk

Heinze fortsætter som assistent- og transitionstræner

For få uger siden kunne vi glæde os over, at Jesper Heinze bestod sin UEFA A-licens. I dag kan vi bekræfte, at Jesper Heinze fortsætter i sin rolle som assistenttræner for FC Roskilde frem til sommer.

9. februar

A-truppen

WR Damp & et brag af et netværksmøde går hånd i hånd

Her til morgen rundede vi 𝟏𝟎𝟎 deltagere til et morgennetværksmøde for første gang nogensinde - et bevis på, at erhvervsnetværket i FC Roskilde er i rivende udvikling.

7. februar

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Vigtigt vi er afklaret”

Når Mikkel Thygesen ser tilbage på opstartens første tre træningskampe, er det en tilfreds cheftræner der står tilbage.

4. februar

A-truppen

FC Roskilde sejrede i testkamp mod Vanløse

FC Roskilde hentede en fortjent 2-0 sejr over Vanløse i testkampen i Roskilde Idrætspark i dag.

20240203

Kampreferat

FC Roskilde henter Mikkel Madsen i FC Nordsjælland

Inden vinduet smækkede i natten til fredag, nåede papirarbejdet at blive udført. Vi er glade for at kunne offentliggøre, at FC Roskilde har skrevet en toårig kontrakt med 18-årige Mikkel Madsen.

2. februar

A-truppen

FC Roskilde skriver kontrakt med Arman Taranis

Vinterens anden forstærkning er på plads. Vi er glade for at kunne offentliggøre, at FC Roskilde har skrevet kontrakt med 22-årige Arman Taranis.

1. februar

A-truppen

Det endte uden vinder på Østerbro

Onsdag aften var vinterens anden træningskamp på programmet - modstanderen var NordicBet Liga-mandskabet fra B.93, der lagde kunstgræsbane til opgøret.

20240131

Kampreferat

Der er lyseblåt hos Dansk Plastmontering

Der er fart på gentegningerne i erhvervsnetværket og vi kan derfor med glæde præsentere endnu en forlængelse. Dansk Plastmontering har forlænget partneraftalen med FC Roskilde.

30. januar

Netværk

Bøttcher:Fog forlænger engagementet i FCR

De har været med i mange år - og det bliver de heldigvis ved med at være. Endnu en lokal partner har netop sat sin signatur på en forlængelse i FC Roskilde.

29. januar

Netværk

MADKLUBBEN på Disotto Ristobar

Vi elsker at være samlet i erhvervsnetværket og fredag var ingen undtagelse!

28. januar

Netværk

Endnu en UEFA A-træner i Roskilde

FC Roskildes assistent- og transitionstræner, Jesper Heinze, har netop gennemført UEFA’s A-licens, hvilket gør ham til indehaver af den næsthøjeste trænerlicens i landet.

25. januar

A-truppen

FCR & SærByg Entreprise ApS fortsætter sammen

Vi er glade for at kunne offentliggøre endnu en forlængelse i vores erhvervsnetværk. SærByg Entreprise ApS tager et år mere som FCR Partner i FC Roskilde.

25. januar

Netværk

FCRTV – Alexander Hasmark Jensen: Nemt at falde til

Alexander Jensen er ny mand i målmandsteamet og i går fik han de første uofficielle minutter i benene.

22. januar

A-truppen

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Fantastisk træningskamp”

Det var en yderst tilfreds Mikkel Thygesen der kort efter dagens testsejr kunne sætte ord på kampen.

20. januar

A-truppen

FC Roskilde sejrede i årets første testkamp

FC Roskilde slog her til formiddag FC Helsingør på udebane efter en målrig affære.

20240120

Kampreferat

Tømrermester Mads Hyllehøj forlænger

For tre år siden kom han tilbage til FC Roskilde, efter et års fravær - og siden har han ikke rystet på hånden.

19. januar

Netværk

Snedkeriet Roskilde tager et år mere

Endnu en lokal virksomhed fortsætter opbakningen og støtten til FC Roskilde. Snedkeriet Roskilde har netop sat deres signatur på en etårig forlængelse af partnerskabet.

17. januar

Netværk

Thomas Andersen vender hjem til FCR

Mens forberedelserne frem mod forårssæsonen er i fuld gang på træningsbanen, bliver der samtidig arbejdet på højtryk på ledelsesgangene.

16. januar

A-truppen

Moestrup Tømrer & Snedker er ny Plus Partner

Netværket har vokseværk og vi bygger på - nyeste brik i erhvervsnetværket og FC Roskilde er Moestrup Tømrer & Snedker, der netop har sat deres signatur på en Plus Partner-aftale med klubben.

15. januar

Netværk

FC Roskilde ændrer i sundhedssektoren

Forud for et vigtigt 2024 er vi glade for at kunne præsentere et samarbejde med Sport Performance Lap (SPL), der fremover vil agere ansvarlige fysioterapeuter i FC Roskilde.

14. januar

Netværk

Velkommen til DJ Miljø & Geoteknik

Vores nyeste tilføjelse til erhvervsnetværket i FC Roskilde kommer udenbys fra - et stærkt signal om, at projektet rækker langt længere end kommunegrænsen.

12. januar

Netværk

Karlsvognen er ny netværkspartner

Vi starter året med endnu en tilføjelse til erhvervsnetværket i FC Roskilde. Stort velkommen til Karlsvognen, der er ny netværkspartner i klubben.

11. januar

Netværk

Året sparket i gang med netværksmøde

Roskilde Idrætspark har stået øde hen den seneste måned, mens spillere og stab har været på ferie - i går, på en råkold tirsdag, var erhvervsnetværket igen samlet i Spar Nord Lounge.

10. januar

Netværk

Anlægsgartner Gottlieb & FCR har holdt sammen i 18 år

Endnu en loyal og vigtig underskrift er sat i FC Roskilde. I hele 18 år har Anlægsgartner Gottlieb været en del af FC Roskilde og det skal de selvfølgelig blive ved med.

8. januar

Netværk

FC Roskilde henter Alexander Hasmark Jensen

FC Roskilde har skrevet kontrakt med Alexander Hasmark Jensen og dermed sikret sig en vigtig tilføjelse til målmandsteamet forud for et spændende forår.

7. januar

A-truppen

Formue & Investeringspleje investerer lyseblåt

Det kan altid betale sig, at investere i sit netværk - og heldigvis har Formue & Investeringspleje endnu en gang set det som en god investering, at være en del af erhvervsnetværket i FC Roskilde.

5. januar

Netværk

Winkel i FCR til sommeren 2025

Forberedelserne frem mod forårssæsonen er i fuld gang & endnu en forlængelse er underskrevet. FC Roskilde har forlænget kontrakten med 19-årige Marc Winkel.

4. januar

A-truppen

Malerfirmaet Niels Hansen har været lyseblå i over 14 år

Et velkendt ansigt i erhvervsnetværket har endnu en gang sat sin signatur på en forlængelse i FC Roskilde. I mere end 14 år har Malerfirmaet Niels Hansen malet lyseblåt...

4. januar

Netværk

Zachariassen fortsætter frem til sommer

FC Roskilde har forlænget aftalen med 18-årige Nikolaj Zachariassen, der kom til klubben fra FC København i sommer.

3. januar

A-truppen

EH & Søn er ny netværkspartner

Vi starter året med endnu en tilføjelse til erhvervsnetværket i FC Roskilde. Stort velkommen til EH & Søn, der er ny netværkspartner i klubben.

3. januar

Netværk

Året der gik i FC Roskilde

Med ganske få timer tilbage af 2023, og dermed meget tæt på at rådhusuret tikker de sidste sekunder af året, er det endnu en gang blevet tid til at reflektere over FCR-året der gik.

31. december

Netværk

Sportschefens status forud for 2024

Anders Theil ser tilbage på et begivenhedsrigt efterår, der i sidste ende har bragt os langt nok til at overvintre på anden pladsen i 2. Division.

30. december

A-truppen

Fire netværkspartnere forlænger med FCR

Spillerne holder velfortjent juleferie og lader batterierne op forud for et hæsblæsende forår. Erhvervsnetværket lader også op til endnu et år - i december har fire af vores netværkspartnere....

29. december

Netværk

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK fortsætter i FCR

Juleferien er over os, men forberedelserne frem mod næste år er i fuld gang i erhvervsnetværket. Endnu en loyal og lokal virksomhed har valgt at sætte sin signatur på en forlængelse.

28. december

Netværk

Opstartsprogram 2024

Når spillerne den 9. januar vender retur fra juleferie venter en række træningskampe, både på dansk og tyrkisk jord.

27. december

A-truppen

Sydbank forbliver lyseblå bank

Julehumøret er fortsat højt og vi kan med glæde præsentere endnu en vigtig forlængelse i erhvervsnetværket. Sydbank Roskilde har endnu en gang gentegnet deres FCR Partner-aftale.

27. december

Netværk

Blokk tegner sig ind i FCR-hjerterne

Igen i dag kan vi byde velkommen til en ny spiller i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde, hvor Blokk ApS, der holder til i Trekroner, træder ind som Plus Partner i 2024.

20. december

Netværk

Bygma på kampshortsene igen i 2024

De seneste to år er Bygma løbet på banen med drengene, da Bygma-logoet pryder kampshortsene - og det bliver de heldigvis ved med!

19. december

Netværk

DPU Entreprise A/S tager et år mere

DPU Entreprise A/S har mod på mere, efter et år som Partner i FC Roskilde. De har netop sat deres signatur på en etårig forlængelse af deres FCR Partner-aftale.

18. december

Netværk

Kino Ro’s Torv er ny FCR Partner

På vær vores måde forsøger vi at underholde vores gæster - og selv om fodbold på regnvejrsdage kan noget, så går man heller aldrig galt med en tur i biografen.

15. december

Netværk

Grant Thornton forbliver lyseblå

Når først man er med, er det svært at slippe! For et år siden kunne vi byde velkommen til Grant Thornton - i dag kan vi glæde os over, at endnu en underskrift er sat.

14. december

Netværk

Roskilde Gulventreprise tager et år mere

De har været på rejsen i mange år - og det fortsætter de heldigvis med i 2024. Roskilde Gulventreprise har netop sat signatur på en forlængelse af deres FCR Partner-aftale i FC Roskilde.

13. december

Netværk

Appel Ejendomme fortsætter som FCR Partner

Før vi går på weekend er vi klar med endnu en forlængelse i erhvervsnetværket. Appel Ejendomme har sat deres signatur på endnu et år som FCR Partner i FC Roskilde.

8. december

Netværk

Velkommen til Sparekassen Danmark

December er fyldt med gode tider og vi er glade for, at kunne præsentere endnu en tilføjelse til FC Roskilde og erhvervsnetværket. Sparekassen Danmark er ny netværkspartner i klubben.

7. december

Netværk

Ti netværkspartnerne forlænger med FCR

Spillerne er gået på velfortjent juleferie, men det er erhvervsnetværket bestemt ikke! November måned har været en travl måned, hvor hele ti af vores netværkspartnere har valgt at forlænge...

5. december

Netværk

FC Roskilde tager afsked med tre spillere

FC Roskilde siger denne vinter farvel til tre spillere. Noah Schak, Mikkel Lejbowicz og Gustav Ullits stopper i klubben denne vinter og skal jagte spilletid andetsteds i 2024.

4. december

A-truppen

FC Roskilde finder kommerciel chef internt

Grundet den stigende interesse for klubben og erhvervsnetværket omkring klubben, har bestyrelsen i FC Roskilde haft et ønske om at styrke organisationen, og samtidig gentænke det administrative setup.

30. november

Netværk

Endnu en signing til partnerkredsen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu en lokal virksomhed. Bredgade Fysioterapi vil være med på rejsen og er ny netværkspartner i FC Roskilde.

27. november

Netværk

Vær med til at skabe den gode oplevelse til FC Roskildes hjemmekampe

Vær med til at skabe den gode oplevelse til FC Roskildes hjemmekampe. Bliv en del af FC Roskildes kontrollør-korps.

23. november

Netværk

FC Roskilde ophæver med Benjamin Riisgaard

FC Roskilde er nået til enighed med Benjamin Riisgaard om at ophæve kontrakten et halvt år før tid, så offensivspilleren kan søge videre denne vinter i jagten på flere spilminutter.

20. november

A-truppen

FCRTV: Holden: Så glad for at spille for FCR

Simon Holden var både glad og stolt, da vi fangede ham efter slutfløjtet i Thisted - glad fordi vi vandt kampen og stolt fordi han sætter så stor pris på drengene i omklædningsrummet.

20. november

A-truppen

FCR sluttede året af med manér

Kuldegraderne nærmede sig frysepunktet, da bussen blev pakket lørdag morgen og kursen blev sat mod Nordjylland og Thisted.

20231119

Kampreferat

FC Roskilde forbliver Råh de kommende to år

Tøjbutikken Råh, der holder til i hjertet af Roskilde, har klædt FC Roskilde på, siden de sidste år kom tilbage i partnerkredsen. Nu har vi forlænget samarbejdet.

16. november

Netværk

En morgen hos Nellemann A/S

I sidste uge var de kamppartner - i denne uge lagde de lokaler til et morgenmøde! Tirsdag morgen var 65 Partnere fra erhvervsnetværket i FC Roskilde nemlig samlet til netværksmøde hos Nellemann.

14. november

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Holdet har steppet op”

Mikkel Thygesen var glad for at slutte hjemmebaneåret godt af, da det betyder utrolig meget for ham, at holdet præsterer foran eget publikum.

12. november

A-truppen

Mads Skøtt forlænger til sommeren 2025

FC Roskilde har forlænget kontrakten med 18-årige Mads Skøtt. Midtbanekrigerens aftale stod til at udløbe næste sommer, men den er nu forlænget, og løber derfor frem til sommeren 2025.

12. november

A-truppen

FC Roskilde besejrede Fremad Amager i årets sidste hjemmekamp

Emil Nielsen blev dobbelt målscorer her til aften, da Fremad Amager blev sendt hjem med et 2-0 nederlag.

20231110

Kampreferat

FCRTV – Oscar Hjorth: “Alle støtter mig”

17-årige Oscar Hjorth debuterede på mål for FC Roskilde i gårsdagens kamp mod AB - vi fangede ham selvfølgelig til en snak efter kampen.

5. november

A-truppen

FC Roskilde mistede sejren dybt inde i overtiden

FC Roskilde førte 0-1 til fem minutters overtid, hvor AB udligner på et direkte frispark.

20231104

Kampreferat

Kampen mod AB er rykket til Gentofte

Grundet banens beskaffenhed på Gladsaxe Stadion, kan lørdagens kamp ikke afvikles på deres græstæppe.

3. november

A-truppen

FC Roskilde ophæver med Lucas Riisgaard

FC Roskilde er nået til enighed med Lucas Riisgaard om at ophæve kontrakten før tid, så kantspilleren kan søge videre i jagten på spilletid.

3. november

A-truppen

Fine Dining på Prindsen

I et samarbejde mellem FC Roskilde, Mikkelsen Vin, MM Food & Prindsen - Møder & Selskaber var der i sidste uge arrangeret fine dining.

1. november

Netværk

Måtte se sig besejret i reserveholdskamp

Mandag aften spillede vi 2 x 35 minutters reserveholdskamp mod B.93 i Roskilde Idrætspark, der trak det længste strå.

31. oktober

A-truppen

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Havde håbet på noget andet”

Mikkel Thygesen var ærgerlig over, at vi hele fire gange kom foran, men alligevel endte med at spille uafgjort - han havde håbet på et andet udfald.

29. oktober

A-truppen

Delte point i målfest

FC Roskilde var favoritter i dag, og spillede i perioder en rigtig god gang fodbold, men måtte dele pointene med Brabrand i en sand målfest.

20231028

Kampreferat

FC Roskilde henter Cornelius Allen

FC Roskilde har skrevet kontrakt med 20-årige Cornelius Allen, der senest har spillet for Fremad Amager.

27. oktober

A-truppen

Roskilde vs Brabrand

Brabrand IF er stiftet 23/7 1934 og har været med i divisionsfodbolden siden sæsonen 2003/04, mens FC Roskilde som bekendt kom med året efter.

27. oktober

A-truppen

GL VVS A/S forbliver lyseblå

For et år siden kunne vi byde velkommen til GL VVS i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde - det har alle parter været glade for, og nu kan vi præsentere en etårig forlængelse.

27. oktober

Netværk

Netværksmøde hos Gorm Hansen A/S

Onsdag morgen var erhvervsnetværket i FC Roskilde endnu en gang samlet til netværksmøde - denne gang på besøg i lokalerne hos vores Partner fra Gorm Hansen A/S.

26. oktober

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Aldrig oplevet noget lignende”

Mikkel Thygesen har oplevet meget, men han har aldrig oplevet noget lignende gårsdagens kamp i Skive.

23. oktober

A-truppen

Sejr i Skive efter vild afslutning

Vi var på jagt efter tre point i Skive, efter sidste weekends skuffende hjemmekamp mod Thisted. Stemningen var i top og troen på at komme tilbage på sporet var stor.

20231022

Kampreferat

Selim Baskaya sætter signatur på ny lang aftale

Sidste år skrev han under på sin første aftale med klubben, nu har FC Roskilde forlænget kontrakten med 19-årige Selim Baskaya og lagt yderligere to år på kontraktlængden.

19. oktober

A-truppen

Maarup forlænger til sommeren 2025

FC Roskilde har forlænget kontrakten med 24-årige Andreas Maarup. Angriberens aftale stod til at udløbe næste sommer, men den er nu forlænget, og løber derfor frem til sommeren 2025.

18. oktober

A-truppen

Spillerstatistik

Se den opdaterede spillerstatistik.

16. oktober

A-truppen

Thygesen efter Thisted

Lørdag eftermiddag blev ikke som håbet, da vi tabte med 2-3 på hjemmebane til gæsterne fra Thisted FC. Det var samtidig cheftræner Mikkel Thygesens første nederlag på posten.

15. oktober

A-truppen

FC Roskilde tabte 2-3 til Thisted efter en skidt start

FC Roskilde gjord det svært for sig selv ved at lukke tre mål ind på godt en halv time. "Ørnene" kom stærkt tilbage, men nåede ikke at udligne inden tiden løb ud.

20231014

Kampreferat

No8 Roskilde er ny netværkspartner

Endnu en lokal virksomhed er klædt på til at blive nyt medlem af erhvervsnetværket i FC Roskilde. Vi er glade for at kunne præsentere tøjbutikken No8 Roskilde som ny netværkspartner i klubben.

12. oktober

Netværk

Sejr i reserveholdskamp

Vi vandt tirsdag eftermiddag med 3-2 over HB Køge i en reserveholdskamp, hvor vi var foran med tre helt frem til dommerens tillægstid.

10. oktober

A-truppen

Jyske Bank øger engagementet i FC Roskilde

Bankens grønne identitet er svær at overse, men hjertet er heldigvis fortsat lyseblåt. Jyske Bank forlænger partnerskabet og bliver samtidig Eksklusiv Partner i FC Roskilde.

9. oktober

Netværk

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Jeg er meget stolt”

Mikkel Thygesen var stolt af sit hold efter 1-0-sejren over Middelfart, på en dag hvor spillet ikke fungerede optimalt. Alligevel fik vi alle tre point på baggrund af en solid defensiv præstation.

9. oktober

A-truppen

“Niller” er tilbage

FCRTV - "Niller": "Jeg er glad og rørt"

7. oktober

A-truppen

FC Roskilde sled sig til en sejr i Middelfart

FC Roskilde leverede en rigtig flot fighter-indsats her til aften, da "Ørnene" hentede alle tre point med hjem ved "det Fynske".

Kampreferat

Chabert indstiller fodboldkarrieren

Andreas Chabert har haft et ønske om at få ophævet sin kontrakt med FC Roskilde, for at fokusere på sin civile karriere i forsikringsbranchen, hvilket klubben har valgt at imødekomme.

6. oktober

A-truppen

Roskilde vs Middelfart

Læs om lørdagens modstander og se kampstatistik.

6. oktober

A-truppen

Madklubben på Hestetorvet

Onsdag til frokost var erhvervsnetværket i FC Roskilde endnu en gang samlet, da Hestetorvet Selskabslokaler åbnede dørene for lidt over 40 sultne og snaksaglige partnere.

5. oktober

Netværk

Ny dato for udekamp

Vores udekamp mod Akademisk Boldklub er blevet flyttet.

5. oktober

A-truppen

Netværkstur til Barcelona

I samarbejde med Vintur.dk sendte vi i weekenden 36 partnere fra erhvervsnetværket på tur til Barcelona, for at netværke, se fodbold & selvfølgelig smage på en masse god vin.

4. oktober

Netværk

Thygesen efter Esbjerg

Lørdag var Mikkel Thygesens fjerde opgave i spidsen for FC Roskilde. I de første tre kampe ved roret er det blevet til to sejre og en uafgjort.

2. oktober

A-truppen

Modent, modigt og mesterligt fightende FC Roskilde-hold fik det ene point mod topholdet i underholdende målfest

Det blev et underholdende brag af en målfest i dag, da FC Roskilde spillede 3-3 mod topholdet, Esbjerg fB.

20230930

Kampreferat

Roskilde vs Esbjerg

Som i Roskilde blev der i Esbjerg stiftet en Esbjerg Boldklub af 1898 (1. marts) med kun cricket på programmet, men den 16.maj 1901 er registreret den første fodboldkamp.

29. september

A-truppen

FCRTV – Mikkel Thygesen: “Tilfreds med udtrykket”

Mikkel Thygesen var glad og tilfreds med udtrykket i fredagens hjemmekamp - samtidig var han ærgerlig over, at vi ikke var skarpe nok i felterne.

24. september

A-truppen

FCRTV – Marc Winkel: “Super glad for at få debut”

Marc Winkel kom til FC Roskilde fra Fremad Amager på transfervinduets sidste dag - i går fik han så debut i den lyseblå trøje, da han blev skiftet ind i løbet af anden halvleg mod HIK.

24. september

A-truppen

FC Roskilde og HIK delte i porten

FC Roskilde spillede 1-1 i en kamp, hvor der blev vist gode takter, men som til sidst også blev lidt rodet.

20230922

Kampreferat

Spillerstatistik

Se opdateret spillerstatistik.

22. september

A-truppen

Roskilde vs. HIK

H.I.K. (Hellerup IK) er stiftet i december 1900 og der er både håndbold, fodbold og tennis på programmet med i alt ca. 4.000 medlemmer, heraf ca. 1.200 i fodboldafdelingen.

22. september

A-truppen

Højer VVS v/Henrik Højer gentegner

Der er heldigvis stadig blæk i direktørens kuglepen - og endnu en Partner har forlænget sin aftale med endnu et år. Højer VVS v/Henrik Højer kom til sidste år og han har fået lyst til mere.

21. september

Netværk

Blågård Radio træder ind i netværket

Vi fortsætter oprustningen og bringer endnu bedre lyd ind i erhvervsnetværket. Vi kan med glæde byde velkommen til en ikonisk lokal butik, nu hvor Blågård Radio træder ind i FC Roskildes netværk.

20. september

Netværk

FC Roskilde byder velkommen til V. Meyer A/S

Indenfor kridtstregerne er vi kommet flyvende fra land i den nye sæson, mens vi udenfor fortsat har fuld fart på erhvervsnetværket. V. Meyer A/S er ny Partner.

19. september

Netværk

FCRTV – Thygesen: “Stor tiltro til holdet”

Thygesen har så stor tiltro til holdet og spillernes evner, at han fortsat var rolig i slutminutterne af lørdagens opgør, på trods af den sene udvisning og mange minutters tillægstid.

18. september

A-truppen

FCRTV – Andreas Maarup: “Neglebidende sejr”

Mange dueller senere fangede vi Andreas Maarup til en snak, efter det han beskriver som en neglebidende sejr, der blev lidt for spændende til sidst.

17. september

A-truppen

FC Roskilde “krigede smal sejr hjem” med 10 mand

FC Roskilde, der var favoritter mod rækkens bundprop måtte "krige" sejren hjem med 10 mand. Selim Baskaya blev matchvinder.

20230916

Kampreferat

Roskilde vs. Brabrand

Brabrand IF er stiftet 23. juli 1934 og har været med i divisionsfodbolden siden sæsonen 2003/04.

16. september

A-truppen

Damgaard Rådgivende Ingeniører forbliver lyseblå

På banen er sæsonen i fuld gang, men der er bestemt også gang i erhvervsnetværket udenfor kridtstregerne. Endnu en Partner har sat sin signatur på en forlængelse.

11. september

Netværk

FCRTV – Selim Baskaya: “Sejren er det vigtigste”

Der er stor glæde i truppen over tilgangen af Thygesen, der bringer glæde og positivitet. Hør Selim Baskaya sætte ord på den første uge med vores nye cheftræner - og selvfølgelig sejren over AB.

11. september

A-truppen

Solid indsats og tre point i “Thyges” første kamp

Det var første kamp med Mikkel Thygesen ved roret - og sikke en debut. En solid indsats, god underholdning og en 2-0 sejr over AB - det må betegnes som en drømmestart.

20230908

Kampreferat

Dialogmøde med borgmesteren

Tirsdag morgen var små 80 af vores partnere samlet i Spar Nord Lounge til et netværksmøde, vi havde set meget frem til.

7. september

Netværk

FCRTV – Anders Theil: “Thygesen er en kæmpe kapacitet”

Anders Theil glæder sig over, at Mikkel Thygesen er ny cheftræner i FC Roskilde. Vi har haft fingrene ude efter Thygesen tidligere, men først nu kunne enderne mødes - og det er vi glade for.

8. september

A-truppen

Velkommen til Nykredit

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu en ny Partner i FC Roskilde. Nykredit Roskilde har netop sat deres signatur på en netværkspartneraftale og banken glæder sig til at trække i lyseblåt.

7. september

Netværk

Mikkel Thygesen er ny cheftræner i FC Roskilde

Vi er glade for at kunne meddele, at Mikkel Thygesen vender tilbage til FC Roskilde, denne gang som cheftræner for klubben.

4. september

A-truppen

FCRTV – Anders Theil: “Jeg elsker de her drenge”

Det var en tydeligt lettet og glad Anders Theil vi fangede fredag aften i Sundby Idrætspark, efter en vigtig udebanesejr ovenpå en turbulent tid.

4. september

A-truppen

FC Roskilde ophæver med Karoli

FC Roskilde er nået til enighed med Malte Karoli om at ophæve kontrakten et år før tid. Den hurtige kantspiller har derfor spillet sine sidste minutter i lyseblåt for nu.

1. september

A-truppen

FC Roskilde hentede tre velfortjente point i Sundby Idrætspark

FC Roskilde spillede en rigtig god kamp og hentede alle tre point med hjem fra Sundby Idrætspark, da "Ørnene" tog en smal sejr over Fremad Amager.

20230901

Kampreferat

FC Roskilde lejer Freitag i Næstved

FC Roskilde har indgået en lejeaftale med Næstved Boldklub om 21-årige Mads Freitag. Lejeaftalen med den unge angriber løber frem til sommeren 2024.

1. september

A-truppen

Marc Winkel er på plads i FCR

FC Roskilde har skrevet kontrakt med 19-årige Marc Winkel, der kommer til klubben fra Fremad Amager, hvor han i denne sæson har nettet to gange.

1. september

A-truppen

Schak & Zachariassen er nye i FCR

Efter en vellykket periode henover sommeren, hvor de to unge spillere har trænet med, har FC Roskilde valgt at tilknytte 19-årige Noah Schak og 18-årige Nikolaj Zacharias til førsteholdstruppen.

31. august

A-truppen

Roskilde vs. Fremad Amager

BK Fremad Amager (Boldklubben ”Fremad” Amager) er stiftet den 10. juni 1910, og er altså lidt yngre end B 1908, som de deler baner med i det store anlæg, Sundby Idrætspark.

31. august

A-truppen

FC Roskilde og Skive delte i jævnbyrdig kamp

FC Roskilde og Skive IK delte i porten i en jævnbyrdig kamp, der endte 1-1. Begge mål blev sat ind i 1. halvleg. For FC Roskilde var Emil Nielsen på pletten.

20230826

Kampreferat

A/S Fællesbyg er ny FCR Partner

Vi kan med glæde præsentere endnu en tilføjelse til erhvervsnetværket i FC Roskilde. A/S Fællesbyg har netop sat deres underskrift på en FCR Partner-aftale.

23. august

Netværk

Erhvervsnetværket i Rampelyset

Transfervinduet byder på endnu en tilføjelse til erhvervsnetværket i FC Roskilde. Vores nyeste Partner kan få dig og din virksomhed ud i rampelyset på de sociale medier.

22. august

Netværk

FC Roskilde tog en vigtig arbejdssejr i Nykøbing

FC Roskilde fightede sig her til aften til en vigtig udesejr mod Nykøbing FC.

20230818

Kampreferat

Håkansson stopper i FC Roskilde efter gensidig forståelse

FC Roskilde og Jesper Håkansson er efter en løbende dialog blevet enige om gensidigt at afslutte ansættelsesforholdet.

18. august

A-truppen

Roskilde vs Nykøbing FC

FC Roskilde spiller i aften mod Nykøbing FC. En klub som Roskilde har spillet mod mange gange igennem tiderne.

18. august

A-truppen

Netværksmøde igen!

Endelig var erhvervsnetværket i FC Roskilde samlet igen til første netværksmøde efter sommerpausen. Spar Nord Lounge i Roskilde Idrætspark dannede rammerne om mødet.

17. august

Netværk

Inforevision er fortsat lyseblå

Forlængelserne fortsætter i vores stærke erhvervsnetværk. Inforevision er den seneste i rækken af forlængelser, efter de i dag har sat deres signatur på endnu et år som FCR Partner i FC Roskilde.

16. august

Netværk

Marius Pedersen træder ind som FCR Partner

I sidste uges regnvejr var repræsentanter fra vores nye Partner forbi Roskilde Idrætspark, hvor de kunne se det nye skilt hænge klar.

14. august

Netværk

Hjem fra Aarhus tomhændet

Lørdag eftermiddag ventede sæsonens første udebanekamp i 2. Division, og vi skulle forsøge at følge op på sidste weekends åbningssejr hjemme over FA 2000.

20230812

Kampreferat

Roskilde vs Århus Fremad

Aarhus Fremad er oprindelig stiftet som ”Aarhus Fodsportsforening FREMAD”, den 12. juni 1897, men først i 1947 startede man den egentlige fodboldafdeling op.

12. august

A-truppen

I fantastiske omgivelser på Vigen

Torsdag middag var MADKLUBBEN i erhvervsnetværket hos FC Roskilde samlet til frokost på Restaurant Vigen.

11. august

Netværk

FC Roskilde er ude af Oddset Pokalen

FC Roskilde tabte her til aften til B.1908 og Oddset Pokalen-eventyret er slut inden det rigtigt var begyndt.

20230808

Kampreferat

FCRTV – Jesper Håkansson: “En fornøjelse at være i gang”

Vi fangende en glad og lettet cheftræner efter sæsonens første kamp, der på trods af svingende spil, endte med en 1-0-sejr.

7. august

A-truppen

FCRTV – Nicklas Halse: “Jeg føler mig hjemme”

Nicklas Halse er tilbage i FC Roskilde, hvor han i dag stemplede ind i Roskilde Idrætspark igen - han bar anførerbindet og blev kampens spiller, da vi slog FA 2000 med 1-0.

5. august

A-truppen

Tre point i sæsonens første kamp

FC Roskilde kom godt fra start og leverede en sejr på 1-0 i premierekampen i Roskilde Idrætspark mod FA 2000.

20230805

Kampreferat

Roskilde vs FA 2000

FA 2000 er stiftet 7. september 1999 (fungeret fra 1/1 2000) ved sammenlægning af BK Dalgas, B 72 og FKIF (Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening).

4. august

A-truppen

FC Roskilde tilknytter Lejbowicz

Efter en vellykket prøvetræning denne sommer, har FC Roskilde valgt at tilknytte Mikkel Lejbowicz. Den 20-årige angriber bliver en fast del af førsteholdstruppen pr. dags dato.

4. august

A-truppen

Tre profiler får come-back lørdag

Det er tre markante profiler, der lørdag i ”Ørnereden” får comeback for FC Roskilde: Jesper Håkansson (tidligere spiller) som træner, samt Nicklas Halse og Lasse Emil Nielsen som spillere.

4. august

A-truppen

Gardinerne trækkes fra – velkommen til GardinExperten

I morgen trækker vi gardinerne fra i Roskilde Idrætspark, når vi åbner op til en ny sæson i 2. division. Vi varmer op med præsentationen af en ekspert på området og byder velkommen til GardinExperten.

4. august

Netværk

FC Roskilde udvælger tre anførere

Forud for den kommende sæson har cheftræner Jesper Håkansson og assistent Petter Skogsletten valgt at dele anførerrollen mellem tre spillere, der vil få ligeligt ansvar som anførere for FC Roskilde.

3. august

A-truppen

Beierholm forbliver Plus Partner

Endnu en mangeårig Partner i FC Roskilde har netop forlænget sin aftale med klubben, inden det går løs på lørdag. Beierholm har fortsat bolden i hånden og ser frem til endnu en sæson som Plus Partner.

3. august

Netværk

Fem netværkspartnere har brugt juli på at forlænge

Spillerne har haft travlt på banen med forberedelserne forud for den kommende sæson - i erhvervsnetværket har der også været tryk på hele sommeren.

31. juli

Netværk

FCRTV – Petter Skogsletten: “Vi glæder os meget til sæsonstart”

Assistenttræner Petter Skogsletten giver en status efter tre ugers pre-season. Han er rigtig glad for hvordan spillertruppen har taget imod det nye spilsystem og de nye idéer.

30. juli

A-truppen

FCR sejrede i sidste testkamp

FC Roskilde vandt 0-2 i Valby Idrætspark over Frem i sidste testkamp inden sæsonstarten på lørdag.

20230730

Kampreferat

“Roskildemesterskabet” blev afgjort i straffesparkskonkurrence

Det blev hjemmeholdet, Roskilde KFUM, der trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen, og kan nu kalde sig "Roskildemester 2023".

20230728

Kampreferat

Et grønnere erhvervsnetværk med Malmos

Vi er utrolig glade og stolte over, at vi kan præsentere en stor lokal virksomhed som ny Partner i FC Roskilde. Malmos har netop sat deres signatur på en Plus Partner-aftale.

27. juli

Netværk

Gaverummet er fortsat medspiller

Endnu en Partner har forlænget sin aftale med FC Roskilde. Gaverummet forbliver FCR Partner og har samtidig valgt at blive Profilpartner for Selim Baskaya, der har været god for os i opstarten.

25. juli

Netværk

FCRTV – Jesper Håkansson: “Vi står bedre og bedre”

Cheftræner for FC Roskilde, Jesper Håkansson, glæder sig over at se tingene fra træningsbanen virke i kamp. Han hylder samtidig de unge spillere.

24. juli

A-truppen

FCR sejrede 2-0 i anden testkamp

FC Roskilde spillede lørdag sin anden testkamp og vandt 2-0 over FA 2000.

20230722

Kampreferat

Nyt spillested på lørdag

Lørdagens træningskamp mod FA 2000 er rykket fra Rådmandshaven ud til vores naboklub.

20. juli

A-truppen

Spanske Alvaro får to år i FC Roskilde

Sommerens femte forstærkning er spansk! Vi er glade for at kunne byde velkommen til 24-årige Alvaro Gomez, der skal styrke vores midtbane.

20. juli

A-truppen

Velkommen til AMR Byg

Vi kan byde velkommen til endnu en ny Partner i FC Roskilde. AMR Byg er nyeste tilføjelse til erhvervsnetværket i klubben.

18. juli

Netværk

FCRTV – Gustav Ullits: “Rart at være i gang”

Vores nye målmand, Gustav Ullits, fik de første minutter i benene i målet for FC Roskilde, da han stod anden halvleg i gårsdagens sejr over HB Køge.

16. juli

A-truppen

Flot opstart i Køge med sejr

FC Roskilde startede deres pre-season med en flot præstation i Køge og hentede en 0-1 sejr.

20230715

Kampreferat

Instalight lyser fortsat lyseblåt

Et ansigt som de fleste omkring FC Roskilde og erhvervsnetværket kender rigtig godt, har netop forlænget sin FCR Partner-aftale med endnu et år. Instalight fortsætter derfor i klubben.

14. juli

Netværk

Rationel forbliver Stjerne- og Profilpartner

Der bliver sat mange underskrifter i erhvervsnetværket i øjeblikket - og det er vi glade for. Rationel Service fortsætter som Stjerne Partner og Profilpartner for Simon Holden.

12. juli

Netværk

STARK fortsætter som Plus Partner

Vi starter ugen ud med endnu en positiv nyhed fra vores erhvervsnetværk. STARK Roskilde har forlænget deres Plus Partner-aftale og tager endnu en sæson i lyseblåt sammen med FC Roskilde.

10. juli

Netværk

FCR og Brodersen går hver til sit

FC Roskilde har ophævet aftalen med 20-årige Sebastian Brodersen, der skal søge regelmæssig spilletid andetsteds.

8. juli

A-truppen

Ændringer i kampprogrammet

Der er flere ændringer i kampprogrammet - få overblikket her.

7. juli

A-truppen

Marsengo Invest forlænger partnerskabet

Endnu en trofast Partner, og samtidig stor fan, forlænger sin aftale i FC Roskilde. Ronnie Marsengo og Marsengo Invest forbliver FCR Partner endnu en sæson.

7. juli

Netværk

Kampen om Roskilde

Inden FC Roskilde skyder sæson 2023/2024 i gang, spiller holdet en opvisningskamp på Lillevang mod Roskilde KFUM i "kampen om Roskilde".

6. juli

A-truppen

Det damper fortsat lyseblåt hos WR Damp

Et efterhånden velkendt ansigt i erhvervsnetværket i FC Roskilde forlænger sin aftale med klubben. Christian fra WR Damp har netop sat sin signatur på endnu et år som FCR Partner.

6. juli

Netværk

Pokalmodstander fundet

Der er i dag blevet trukket lod til 1. runde af Oddset Pokalen og vi trak B.1908 fra Danmarksserien.

5. juli

A-truppen

FCR henter talentfuld målmand i Lyngby

Sommerens fjerde tilføjelse til truppen er på plads. Unge Gustav Ullits kommer til klubben fra Lyngby Boldklub og er ny mand i FC Roskilde forud for den kommende sæson.

5. juli

A-truppen

FCR siger farvel til Rasmus Wedege

Rasmus Wedege har kontraktudløb denne sommer og fortsætter ikke i FC Roskilde. Målmanden kom til klubben sidste sommer og har vogtet buret 9 gange siden.

4. juli

A-truppen

Opstarten nærmer sig

Om under en uge møder spillerne ind i Roskilde Idrætspark igen efter en velfortjent sommerferie. Tre træningskampe venter forude.

4. juli

A-truppen

MR Tagdækning forbliver Plus Partner

et er ikke kun spillere der forlænger deres aftaler i sommerens transfervindue. MR Tagdækning er den seneste i rækken af forlængelser i erhvervsnetværket.

4. juli

Netværk

FC Roskilde henter Roni Arabaci

Sommerens tredje forstærkning er på plads. Vi er glade for at kunne offentliggøre, at FC Roskilde har sikret sig 22-årige Roni Arabaci, der kommer til klubben fra HIK.

3. juli

A-truppen

Seks netværkspartnerne forlænger med FCR

Der har været tryk på kedlerne i erhvervsnetværket de seneste uger. Juni måned har været en travl måned, hvor seks af vores netværkspartnere har valgt at forlænge deres aftaler i klubben.

3. juli

Netværk

Flow House Rengøring sikrer fortsat lyseblå rengøring

Endnu en lokal virksomhed forankret i Roskilde fortsætter støtten til fodbolden og lokalmiljøet. Flow House Rengøring har netop sat deres signatur på endnu et år som Plus Partner i FC Roskilde.

29. juni

Netværk

LH Hockerup er Eksklusiv Partner

LH Hockerup A/S har forlænget sit sponsorat i FC Roskilde og tager samtidig skridtet op som ny Eksklusiv Partner i klubben.

28. juni

Netværk

S&P Pensionsmægler SHN gentegner

Endnu en Partner har forlænget samarbejdet med FC Roskilde endnu en sæson. S&P Pensionsmægler ser frem til det kommende år som netværkspartner i FC Roskilde.

27. juni

Netværk

Herlev Diamanten forlænger og bliver samtidig Profilpartner

Den helt store diamant i FC Roskilde kommer fra Herlev Diamanten, der netop har forlænget FCR Partner-aftalen i klubben og samtidig suppleret med at blive ny Profilpartner for Oliver Juul.

26. juni

Netværk

FC Roskilde & ENP Advokater tager et år mere sammen

Vi slutter arbejdsugen af med endnu en Partner-forlængelse i vores fortsat voksende erhvervsnetværk. ENP Advokater har forlænget deres FCR Partner-aftale og tager en sæson mere i FC Roskilde.

23. juni

Netværk

FCRTV – Hermansen takker af

Det var en rørt, glad og samtidig stolt Hermansen vi fangende til et sidste interview.

22. juni

A-truppen

BAUHAUS Roskilde forbliver Plus Partner

De kommende to år er der meget mere BAUHAUS i erhvervsnetværket. BAUHAUS Roskilde har netop sat deres signatur på en toårig forlængelse af deres Plus Partner-aftale i FC Roskilde.

22. juni

Netværk

FCRTV – “Mac”: Svært at forlade FCR

Det blev ikke den sidste kamp for FC Roskilde som Mathias "Mac" Christensen havde drømt om, alligevel kan han se tilbage på to år i Roskilde, hvor han har lært meget.

21. juni

A-truppen

Danske Bank & ‘Frivillighedsprisen’ fortsætter

Danske Bank har været lyseblå bank i mange år, og det er de selvfølgelig også i den kommende sæson. Jesper fra Danske Bank, Roskilde har sat sin signatur på en forlængelse af FCR Partner-aftalen.

21. juni

Netværk

Stadfæstet: FC Roskilde vinder 1-0 over HIK

Der er afsagt endelig kendelse efter lørdagens afbrudte kamp mod HIK, der blev fløjtet af ved stillingen 1-0 til FC Roskilde efter cirka et kvarters aktiv spilletid.

20230620

Kampreferat

Halse vender hjem til FC Roskilde

Sommerens anden forstærkning er på plads - og endnu et velkendt ansigt vender hjem til FC Roskilde. Vi er glade for at kunne præsentere 26-årige Nicklas Halse

19. juni

A-truppen

Status på den afbrudte kamp mod HIK

FC Roskilde har været i dialog med HIK og Divisionsforeningen for at komme nærmere en afklaring på lørdagens afbrudte kamp.

19. juni

A-truppen

Intra Products forbliver FCR Partner

Endnu en trofast Partner i FC Roskilde har tro på projektet og har forlænget sin FCR Partner-aftale med to år.

19. juni

Netværk

FCRTV: Sehested: Jeg har lært meget

Det blev ikke den sidste kamp i sæsonen vi havde regnet med. Daniel Sehested stod i går - måske - på sidelinjen for sidste gang for FC Roskilde.

18. juni

A-truppen

Monday takker af i FC Roskilde

Efter 105 kampe i lyseblåt og 42 scoringer, har vores anfører, Monday Etim, spillet sin sidste kamp for FC Roskilde i denne omgang.

18. juni

A-truppen

Kampen afbrudt før tid på grund af tordenvejr

Det skulle ellers være en fest i dag - og det startede flot med en tidlig scoring fra Andreas Maarup. Kampen blev dog afbrudt før tid på grund tordenvejr.

17. juni

A-truppen

Landinspektørfirmaet LE34 A/S tager to år mere i lyseblå

Et efterhånden utrolig kendt ansigt i erhvervsnetværket og en mangeårig Partner i Landinspektørfirmaet LE34 A/S har netop forlænget sit engagement i FC Roskilde med to år.

16. juni

Netværk

Sæsonens sidste netværksmøde

rhvervsnetværket i FC Roskilde sluttede sæsonen af med et brag, da vi i dag var samlet i Guldaldersalen hos vores Partner fra Prindsen - Møder & Selskaber.

15. juni

Netværk

FC Roskilde tager afsked med yderligere syv spillere

Afslutningen af indeværende sæson betyder også et farvel til syv spillere fra førsteholdstruppen, der alle stopper i klubben efter denne sæson.

15. juni

A-truppen

FC Roskilde henter Emil Nielsen hjem

I 2019 blev Emil Nielsen årets profil i 1. Division, hvorefter han for anden gang blev solgt fra FC Roskilde. Nu er vi glade og stolte over, at kunne byde den 29-årige angriber velkommen hjem.

12. juni

A-truppen

NRGi Elcon fortsætter deres synlige partnerskab

Skiltet i Roskilde Idrætspark er ikke til at overse, og vi er derfor ekstra glade for at kunne meddele, at NRGi Elcon har forlænget sin FCR Plus Partner-aftale i FC Roskilde.

12. juni

Netværk

FC Roskilde forlænger med Malte Karoli

Forberedelserne frem mod næste sæson er i fuld gang og endnu en forlængelse er underskrevet. FC Roskilde har lavet en etårig forlængelse med 19-årige Malte Karoli.

11. juni

A-truppen

Ny trænerduo på plads i FC Roskilde

Efter en længere rekrutteringsproces, og grundige overvejelser omkring retningen for klubben, er vi glade for at kunne præsentere den nye trænerduo i FC Roskilde.

8. juni

A-truppen

Volvo Golf Challenge Invitational 2023

Årets årlige golfturnering for erhvervsnetværket, arrangeret i samarbejde med Nellemann, løb af stablen tirsdag den 6. juni 2023 ved Ledreborg Palace Golf Club.

8. juni

Netværk

FC Roskilde skriver to år med Skolnik

FC Roskilde har forlænget kontrakten med 24-årige Oliver Skolnik. Forsvarsspillerens aftale stod til at udløbe denne sommer, men efter en flot sæson er den nu blevet forlænget.

7. juni

A-truppen

Velkommen til R Story

Vi kan med glæde præsentere endnu en stærk medspiller til erhvervsnetværket i FC Roskilde, nemlig Kommunikationsbureauet R Story.

7. juni

Netværk

Vesterbæk bliver i FCR

I vinters kom en relativt uprøvet Nichlas Vesterbæk til FC Roskilde. Siden da har den 23-årige forsvarsspiller imponeret dette forår, hvor han har spillet samtlige kampe.

6. juni

A-truppen

FCRTV – Daniel Sehested: “Drengene vil bare gerne spille”

Daniel Sehested stod i front for tropperne, da vi i fredags vandt i Roskilde Idrætspark. Han var glad for at se, at drengene bare gerne vil ud og spille fodbold.

5. juni

A-truppen

FC Roskilde siger farvel til Hermansen

I 2016 debuterede en ung Andreas Hermansen i lyseblåt. Siden da har han været med til at skrive mange kapitler i historien om FC Roskilde. Nu er tiden kommet til, at vores veje skilles.

5. juni

A-truppen

FCRTV – Oliver Juul: “Det er bare magisk”

Vi fangede en glad dreng efter sejren over BK FREM! Alt gik op i en højere enhed for Oliver Juul, der fejrede jubilæum.

3. juni

A-truppen

FC Roskilde kørte sikker sejr i hus og sendte Frem tættere på nedrykning

FC Roskilde var overbevisende i aftenens 3-0 sejr over Frem, hvor Oliver Juul blev dobbelt målscorer.

20230602

Kampreferat

FCRTV – Anders Theil: Håber det var sidste gang som cheftræner

Det blev desværre kun til et enkelt point i weekendens kamp mod Brabrand, hvilket ærgrede Anders Theil efter slutfløjt.

30. maj

A-truppen

Borgmesteren ønsker ikke dialog med FC Roskilde og klubbens partnere

Det er ingen hemmelighed, at Roskilde Idrætspark har brug for en ordentlig overhaling, for at der fortsat kan spilles professionel fodbold på adressen - samt udvikles flere talenter.

28. maj

Netværk

FCR hentede et point i Brabrand

Efter mange gode præstationer i træk og en sejr i Skive senest, der sikrede os endnu en sæson i 2. Division, var det et Roskilde-hold der mødte selvtillidsfyldt op i Brabrand lørdag eftermiddag.

20230527

Kampreferat

Aaløse Marketing vender tilbage

Det er heldigvis svært at holde sig væk fra erhvervsnetværket i FC Roskilde! Vi er glade for at kunne sige velkommen tilbage til Aaløse Marketing.

25. maj

Netværk

HTO Nedrivning forbliver FCR Partner de kommende sæsoner

Man skal bygge op, inden man kan rive ned - og snart er erhvervsnetværket i FC Roskilde så stærkt, at det ikke er til at ryste.

24. maj

Netværk

FCRTV – Anders Theil: “Stolt af drengene og klubben”

Anders Theil var stolt af drengene og klubben, da vi fangede ham til en snak efter lørdagens opgør i Skive.

22. maj

A-truppen

FCRTV – Chabert: “Forløsning at være tilbage”

Andreas Chabert har siddet ude med en drilsk skade i over 7 måneder - men i går kom forløsningen, da han blev skiftet ind til sine første minutter i år.

22. maj

A-truppen

FC Roskilde fik livsvigtig sejr i Skive

FC Roskilde hentede i dag en yderst vigtig sejr i Skive og bragte sig på 1. pladsen i tabellen.

20230520

Kampreferat

Roskilde vs Skive

Skive I.K. Er stiftet den 28. marts 1901 og er i dag blandet de otte klubber under DBU Jylland, der rent fodboldmæssigt har over 1.000 medlemmer.

19. maj

A-truppen

OneOffice fortsætter som FCR Partner

Endnu en Partner vil fortsat gerne være med i det lyseblå netværk. Sidste år signede vi med OneOffice - nu har de forlænget.

19. maj

Netværk

FCRTV – Anders Theil: “Meget vigtig sejr for os”

Anders Theil lægger ikke skjul på, hvor vigtig en sejr det var for holdet. Vi holder afstanden til bunden og samtidig bygger vi på den gode stime vi er inde i.

15. maj

A-truppen

FCRTV – Skøtt & Brylov: “En god bølge”

Det var varmt i Roskilde Idrætspark lørdag eftermiddag, men heldigvis rider vi videre på bølgen med endnu en sejr!

14. maj

A-truppen

FC Roskilde sendte tophold hjem med nederlag i bagagen

FC Roskilde fortsatte den flotte stime og kunne sende topholdet Brabrand hjem med et 1-0 nederlag. FC Roskilde indtager nu 2. pladsen.

20230513

Kampreferat

Andreas Hermansens kamp nr. 100 – oktober 2022

Statistikere kan også lave fejl - der var smuttet 11 kampe og kamp nr. 100 var den 1. oktober 2022.

13. maj

A-truppen

Roskilde vs Brabrand

Brabrand IF er stiftet 23/7 1934 og har været med i divisionsfodbolden siden sæsonen 2003/04, mens FC Roskilde som bekendt kom med året efter.

12. maj

A-truppen

HTH Roskilde/Nykøbing leverer fortsat lyseblåt

Køkkener i top kvalitet, hører til i et erhvervsnetværk i top kvalitet! HTH og FCR går fortsat hånd i hånd, efter endnu en signatur sat af drengene fra HTH Roskilde/Nykøbing.

12. maj

Netværk

Daniel Sehested søger videre til sommer

Efter seks måneder i sædet som assistenttræner for FC Roskilde, har 29-årige Daniel Sehested takket ja til cheftrænerposten i 3. divisionsklubben Young Boys FD.

11. maj

A-truppen

Anderledes netværksmøde tirsdag morgen

Over 50 af partnerne i erhvervsnetværket i FC Roskilde var tirsdag morgen samlet til et anderledes netværksmøde.

9. maj

Netværk

McDonald’s & FC Roskilde fortsætter sammen

Selvom partnerskabet hverken indeholder McFeast, Teambox eller Quarter Pounder, så er McDonald’s Roskilde helt klart Homestyle i FC Roskilde.

5. maj

Netværk

“Mac” forlader FC Roskilde efter sæsonen

Når Mathias “Mac” Christensen har kontraktudløb til sommer, rykker han tilbage længere nordpå hos NordicBet Liga-mandskabet fra FC Helsingør.

4. maj

A-truppen

FC Roskilde skriver lang kontrakt med Juul

For få måneder siden hentede vi Oliver Juul hjem fra norsk fodbold, i dag har vi forlænget kontrakten med tre år.

3. maj

A-truppen

Dansk Udsyring er ny netværkspartner

Fra supportpartner til netværkspartner. Dansk Udsyring har fulgt med i udviklingen af erhvervsnetværket på tætteste hold som supportpartner - nu har de valgt at opgradere deres engagement i FCR.

3. maj

Netværk

Ekman Bolig forbliver lyseblå ejendomsmægler

Endnu en Partner har forlænget sit engagement i FC Roskilde med endnu et år. Ekman Bolig er seneste i rækken af vigtige forlængelser i vores sprudlende erhvervsnetværk.

2. maj

Netværk

FCRTV – Oliver Lassen: “Vi er berettiget til at blive”

Oliver Lassen scorede to mål i første halvleg af lørdagens sejr over BK Frem - et med højre og et med venstre.

1. maj

A-truppen

FCRTV – Anders Theil: “Fantastisk anden halvleg”

Anders Theil var rigtig glad for at være tilbage i Valby og samtidig tage alle tre point med hjem.

30. april

A-truppen

FCRTV – Monday: “A crazy game”

Monday Etim spillede i dag sin kamp nummer 100 for FC Roskilde. Det fejrede han med anførerbindet på overarmen og en scoring.

30. april

A-truppen

Vild målfest i Valby

Effektive FC Roskilde hente tre vigtige point i Valby, da de tævede BK Frem.

20230429

Kampreferat

Roskilde vs Frem

”FREM” er en af Danmarks mest hæderkronede klubber og har en lang og farverig historie siden den blev stiftet 17. juli 1886 som ”Fremskritdklubbens Cricketklub” med liberale venstrefolk bag.

28. april

A-truppen

Nellemann Roskilde er parkeret blandt stjernerne

For nylig var Nellemanns biler linet op til photoshoot, da vi præsenterede dem som officiel bilpartner. I dag kan vi glæde os over, at Nellemann har valgt at forlænge deres Stjerne Partner-aftale.

28. april

Netværk

Prindsen vil endnu mere FCR

Med placering centralt i Roskilde, kan man roligt sige, at Prindsen - Møder & Selskaber er lokalt forankret. Heldigvis for os, har Prindsen forlænget deres Plus Partner-aftale.

26. april

Netværk

Escapeable er ny netværkspartner

Fremtidens teambuilding er blevet en del af vores voksende erhvervsnetværk i FC Roskilde. Vi er glade for at kunne præsentere Escapeable som ny netværkspartner i klubben.

25. april

Netværk

Velkommen til Byens Tagdækker og Tømrer

Efter en sejr på fodboldbanen i weekenden, starter vi selvfølgelig også ugen ud med en sejr i erhvervsnetværket. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Byens tagdækker og tømrer.

24. april

Netværk

FCRTV – Anders Theil: “Kæmpe forløsning”

Det var en lettet og glad Anders Theil vi fangede efter fredagens sejr over HIK.

23. april

A-truppen

FCRTV: Baskaya: Pisse fed stemning

Selim Baskaya scorede kampens enlige mål i går og kunne kort efter slutfløjt melde om 'pisse fed stemning' i omklædningsrummet.

22. april

A-truppen

Fightede sig til forårets første sejr

FC Roskilde fik endelig tilkæmpet sig den forløsende første sejt i foråret. Selim Baskaya stod for kampens enlige mål.

20230421

Kampreferat

Erhvervsnetværket samlet i kommunens lokaler

Onsdag morgen var erhvervsnetværket i FC Roskilde endnu en gang samlet - denne gang på Roskilde Rådhus med Roskilde Kommune som vært.

20. april

Netværk

FC Roskilde skriver kontrakt med 17-årige Hjorth

Han har spillet i Roskilde Boldklub siden han var 5 år, han er født og opvokset i byen og fra sommer er 17-årige Oscar Hjorth på kontrakt i FC Roskilde.

19. april

A-truppen

FCRTV – Daniel Sehested: “Pausen ændrede kampen”

Daniel Sehested var tilfreds med de første ti minutter af første halvleg og så gik det galt - ændringer i pausen gjorde udfaldet, og vi kom langt bedre ud til anden halvleg.

18. april

A-truppen

Nellemann Roskilde er officiel bilpartner

Selv i de perioder hvor det ikke altid kører på banen, sørger Nellemann Roskilde for, at truppen er godt kørende på landevejen.

18. april

Netværk

FCRTV – Oliver Skolnik: “Skideballe ændrede tingene”

Efter en fuldstændig uacceptabel præstation i første halvleg, ændrede en ordentlig skideballe i pausen tingene, lyder det fra Oliver Skolnik.

17. april

A-truppen

FC Roskilde og Skive delte i porten

FC Roskilde fik det ene point i dagens fight på en svær bane. Med et mål og et rødt kort kom Andreas Maarup i fokus.

20230416

Kampreferat

Endnu en Riisgaard til FC Roskilde

FC Roskilde har fra sommer skrevet kontrakt med 19-årige Lucas Riisgaard, der kommer tilbage til klubben efter et ophold i portugisiske Maritimo.

14. april

A-truppen

Theil og Sehested fortsætter sæsonen ud

Bestyrelsen i FC Roskilde har besluttet, med opbakning fra spillertruppen, at Anders Theil og Daniel Sehested, vil fortsætte i spidsen for holdet sæsonen ud.

13. april

A-truppen

Hestetorvet Selskabslokaler trækker stadig i lyseblåt

Endnu en Partner med lokaler centralt placeret i Roskilde, vil fortsat være med på rejsen. Hos Hestetorvet Selskabslokaler er der dækket op til meget mere FC Roskilde.

13. april

Netværk

FCRTV – Anders Theil: “Alle står op for hinanden”

Anders Theil var rigtig glad for, at vi hentede årets første point, da vi fangede ham kort efter slutfløjt i Aarhus.

12. april

A-truppen

FCRTV – Andreas Maarup: “Alle er fint tilfredse”

Gårsdagens FCR-målscorer, Andreas Maarup, stod tilbage med en ærgerlig følelse, da han mente, at vi godt kunne have fået mere med.

11. april

A-truppen

Fik det ene point i Århus på svær bane

FC Roskilde kæmpede sig fortjent til det ene point, da topholdet Århus Fremad bød op til dans.

20230410

Kampreferat

FCRTV – Anders Theil: “Vi skal alle komme videre”

Anders Theil var tilbage på trænerbænken torsdag eftermiddag, da han for en stund agerer cheftræner sammen med Daniel Sehested.

8. april

A-truppen

Reaktionen udeblev og FC Roskilde tabte til Thisted FC

FC Roskilde måtte igen forlade banen med et 0-1 nederlag. Håbet om en top 6-placering er nu slukket.

20230406

Kampreferat

Velkommen til Schrøders Metal A/S

Vi fortsætter hvor vi slap og byder inden påskedagene velkommen til endnu en ny Partner i FC Roskilde. Schrøders Metal er ny netværkspartner i klubben.

5. april

Netværk

Pressemeddelelse: FC Roskilde stopper samarbejdet med Jack Majgaard

FC Roskilde har besluttet at stoppe samarbejdet med manager Jack Majgaard Jensen med øjeblikkelig virkning.

3. april

A-truppen

Måtte igen tage tomhændet hjem

FC Roskilde måtte igen forlade banen uden point. Denne gang efter et 1-0 nederlag til HIK.

20230331

Kampreferat

KICK OFF 2023 i Erhvervsnetværket

Erhvervsnetværket i FC Roskilde… Wauw! I en fuldstændig proppet Guldaldersal på Prindsen, løb dette års kick off event af stablen torsdag aften.

31. marts

Netværk

Comwell Roskilde forbliver lyseblå

Fantastisk udsigt over Roskilde Fjord og flotte faciliteter solidt plantet lokalt i byen. Comwell Roskilde har været med længe, og det fortsætter de med.

30. marts

Netværk

OJ Rådgivende Ingeniører A/S fortsætter ufortrødent

Rådgivende ingeniører i øjenhøjde og fodbold i øjenhøjde går fortsat hånd i hånd. Vi er glade for at kunne offentliggøre OJ Rådgivende Ingeniører som den nyeste forlængelse i vores erhvervsnetværk.

29. marts

Netværk

Roskilde vs HIK

Hellerup IK (H.I.K.) er stiftet i december 1900 og der er både håndbold, fodbold og tennis på programmet med i alt ca. 4.000 medlemmer, heraf ca. 1.200 i fodboldafdelingen.

29. marts

A-truppen

A. Villadsen lægger sten i FCR-byggeriet

Endnu en lokal virksomhed kan ikke komme udenom FC Roskilde og vores hastigt voksende erhvervsnetværk, der arrangement efter arrangement hæver deltagerantallet. A. Villadsen er ny Stjerne Partner.

28. marts

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Her vi skal hen på sigt”

Jack Majgaard Jensen syntes, at præstationen var til point i Kolding - men sådan blev det desværre ikke.

27. marts

A-truppen

Nygaard A/S er ny FCR Partner

Erhvervsnetværket i FC Roskilde har sikret sig endnu en stærkt Partner. Nygaard A/S har netop underskrevet en FCR Partner-aftale.

27. marts

Netværk

FCRTV – Marco Brylov: “Vi må videre”

Det var en ærgerlig Marco Brylov vi fangede kort efter slutfløjt i Kolding her til eftermiddag.

26. marts

A-truppen

2-1-nederlag i Kolding

FCR-mandskabet var søndag afsted på en svær opgave ude mod Kolding IF, der hænger på i toppen af tabellen.

20230326

Kampreferat

Netværksmøde og inspirerende fortællinger

Den overskrift summer nok meget fint morgenen op, da hele 86 Partnere og gæster var samlet i erhvervsnetværket i FC Roskilde.

24. marts

Netværk

FCRTV: Jack om projektet i FC Roskilde

Vi stillede skarpt på FC Roskildes manager og hans tanker om projektet i klubben, da vi tidligere på året forberedte os under varmere himmelstrøg.

23. marts

A-truppen

Njord Law Firm er lyseblå

Endnu en Partner er klædt i klubbens lyseblå farver. Njord Law Firm er FCR Plus Partner.

21. marts

Netværk

Alarm & Låse Eksperten spiller stadig på holdet

En vigtig spiller i erhvervsnetværket er på plads. Der er sat lås på forholdet mellem FC Roskilde Alarm & Låse Eksperten.

20. marts

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Altid træt af at tabe”

Vi fangede Jack Majgaard Jensen til en snak kort efter slutfløjt fredag aften.

19. marts

A-truppen

FCR fightede flot mod overmagten

FC Roskilde gav alt, hvad de havde - men det var desværre ikke nok til at besejre rækkens tophold.

20230317

Kampreferat

Gorm Hansen bliver umulig at overse

Når du fremover besøger Roskilde Idrætspark, bliver vores nyeste Partner uundgåelig at overse. Vi er glade for at byde velkommen til lokalforankrede Gorm Hansen A/S, der er ny Stjerne Partner i FCR.

16. marts

Netværk

Jesper Leen Jensen Holding vil endnu mere

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at endnu en Partner vil bygge yderligere på. Jesper Leen Jensen Holding har forlænget sit sponsorat i FC Roskilde.

15. marts

Netværk

BDO forlænger og opgraderer i FCR

Endnu et håndtryk er givet i erhvervsnetværket, hvor BDO Roskilde netop har underskrevet en forlængelse. BDO har samtidig valgt at opgradere deres aftale, så de fremover er Stjerne Partner i FCR.

14. marts

Netværk

FCRTV: Vesterbæk & Sehested efter Esbjerg

Den debuterende midtstopper Nichlas Vesterbæk og vores assistenttræner Daniel Sehested gjorde kort efter slutfløjt status på forårspremieren.

13. marts

A-truppen

Snublende tæt på det ene point i svær forårspremiere

FC Roskilde var snublende tæt på at tage point i forårets første svære udekamp, men det lykkedes desværre ikke.

20230312

Kampreferat

Fasaneriet tænker stadig lyseblåt

Vi kan med glæde offentliggøre endnu en vigtig forlængelse i vores erhvervsnetværk. Fasaneriet har netop sat deres signatur på en forlængelse af deres Plus Partner-aftale i FC Roskilde.

10. marts

Netværk

XDC Gruppen A/S fortsætter i FCR

IT fra XDC og fuldservice kaffeløsning fra Bønnen - alting samlet hos XDC Gruppen, der netop har forlænget deres netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

8. marts

Netværk

FCR vandt iskold sidste test

Vinterlige vejrforhold var vendt tilbage, da FC Roskilde hev en 0-1 sejr hjem i sidste testkamp.

20230307

Kampreferat

Roskilde Danhostel forbliver FCR Partner

Der er endnu en gang givet håndtryk mellem Roskilde Danhostel og FC Roskilde, der fortsætter rejsen sammen.

7. marts

Netværk

Forza Leasing kører videre med FCR

Der er fart på erhvervsnetværket i FC Roskilde. En af dem der sætter tempoet er Forza Leasing, der netop har forlænget deres FCR Partner-aftale i klubben.

6. marts

Netværk

Job i Spar Nord-Loungen hos FC Roskilde

Drømmer du om at arbejde for en fodboldklub? Vi søger netop nu værter/værtinder til vores Lounge - smilende og klar til at tage imod vores gæster.

5. marts

Netværk

Skjoldby & Co vender tilbage til FCR

De har været med før og nu er de tilbage! Vi er glade for at kunne byde Skjoldby & Co velkommen tilbage til FC Roskilde og vores erhvervsnetværk.

3. marts

Netværk

Heideby Estate er ny netværkspartner

Endnu en lokal virksomhed har fået øjnene op for FC Roskilde og vores stærkt voksende erhvervsnetværk, på baggrund af den store efterspørgsel på vores arrangementer.

2. marts

Netværk

Ny anførergruppe i FC Roskilde

Trænerstaben i FC Roskilde har forud for den kommende halvsæson lavet ændringer i anførergruppen.

1. marts

A-truppen

FCR byder velkommen til Safecare Nordic

Hjemvendt fra træningslejr og klar til at byde velkommen til endnu en ny Partner i FC Roskilde.

1. marts

Netværk

FCR rundede træningslejren af med sejr

Søndag formiddag var banen kridtet op til træningslejrens sidste og på papiret sværeste modstander, da vi skulle møde det lettiske mesterhold fra Valmiera FC.

26. februar

A-truppen

FCRTV: Q&A med Ronny Larsen og Andreas Maarup

I går fik vores Instagram-følgere muligheden for at stille spørgsmål til Ronny Larsen & Andreas Maarup i en Q&A.

24. februar

A-truppen

FCRTV: Hjorth & Sehested efter Khan Tengri

16-årige Oscar Hjorth er rejst med os på træningslejr og i dag fik han chancen på kassen. Han kvitterede med en flot præstation, rent bur og et stort smil efterfølgende.

23. februar

A-truppen

To sejre i to kampe i Tyrkiet

For anden dag i træk skulle drengene i kamp, da vi i dag stod over for kazakhstanske FC Khan Tengri, under en skyfri himmel i Tyrkiet.

23. februar

A-truppen

FCR kom let over lettisk modstander

Efter et par dage i Tyrkiet var det onsdag eftermiddag tid til første test. Modstanderen var fra Letland og holdet fra Riga FC, var bestående af primært unge kræfter.

22. februar

A-truppen

Truppen til træningslejren

En interessant forårssæson venter lige rundt om hjørnet, og forberedelserne fortsætter under varmere himmelstrøg i Tyrkiet den kommende uge.

20. februar

A-truppen

FCRTV – Jack Majgaard: Skal se hvor mange spillere står

Jack Majgaard gjorde efter gårsdagens uafgjorte kamp status over opstartens fem første træningskampe, hvor vi endnu ikke har tabt.

19. februar

A-truppen

2-2 i kold og blæsende testkamp

FC Roskilde og FA 2000 delte i porten på kold og vindblæst kunstgræsbane på Frederiksberg.

20230219

Kampreferat

Bøttcher:Fog sætter fortsat strøm til netværket

Mens nedtællingen frem mod forårets første betydende kamp fortsætter, bliver vi ved med at præsentere glædelige nyheder fra erhvervsnetværket i FC Roskilde.

16. februar

Netværk

Netværksmøde hos HTH Roskilde

Onsdag morgen var erhvervsnetværket i FC Roskilde endnu en gang samlet - denne gang i andre lokaler. Vores Partner fra HTH Roskilde åbnede nemlig døren og deres køkkener for de 70 deltagere.

15. februar

Netværk

Selim sikrede sejren

Selim Baskaya stod for den enlige scoring her til aften, da FC Roskilde sejrede i Vanløse.

20230214

Kampreferat

CrossFit Roskilde løfter FCR

Et godt naboskab er vigtigt! Heldigvis for os, har vi glæde af CrossFit Roskilde på den anden side af hegnet.

14. februar

Netværk

Dahvid fortsætter med glæde

Begyndelsen af en ny uge betyder selvfølgelig, at vi har endnu en glædelig nyhed fra vores sprudlende erhvervsnetværk. Dahvid Roskilde forlænger deres netværkspartner-aftale.

13. februar

Netværk

OMW – Grafisk Kreativitet rykker ind i netværket

Vi slutter arbejdsugen af med endnu en transfernyhed i erhvervsnetværket, hvor den nyeste signing i FC Roskilde hedder OMW.

10. februar

Netværk

Malerfirmaet Niels Hansen maler fortsat lyseblåt

Niels Hansen har malet sig vej ind i vores hjerter, og vi er derfor utrolig glade for, at vi nu kan præsentere forlængelsen af endnu en Partner.

9. februar

Netværk

Jack efter tredje test

Vi fangede Jack Majgaard til en snak efter tirsdagens træningskamp i Farum.

8. februar

A-truppen

FC Roskilde tilknytter Muaz Saleh

Vinterens transfervindue er lukket, men vi kan med glæde præsentere endnu en tilføjelse til truppen frem mod forårssæsonen. 27-årige Muaz Saleh tilknyttes FC Roskilde.

8. februar

A-truppen

FCR viste igen viljen

FC Roskilde spillede i går på Right To Dream Park i Farum, og holdet viste igen stor vilje. Den gode indsats blev belønnet med en sejr over FC Nordsjællands unge talenter.

20230208

Kampreferat

Circle K tanker FC Roskilde op

Det kræver brændstof at have fuld fart på - og det har erhvervsnetværket i FC Roskilde i øjeblikket. Vi er derfor glade for, at vi i dag kan præsentere Circle K som ny netværkspartner i FCR.

7. februar

Netværk

Holden & Brylov vælger stadionpølsen lavet i samarbejde med Flid Gods

FCR & Flid Gods udfordrer Lyngby-pølsen.

6. februar

Netværk

FCR & Flid Gods udfordrer Lyngby-pølsen

Fra forårssæsonen rykker FC Roskilde i Superligaen, når det gælder kampen om landets bedste stadionpølse.

6. februar

Netværk

MMFood vil endnu mere

Lækker mad kræver lækre aftaler. Det er ingen hemmelighed, at vi har en forkærlighed for maden fra MMFood - heldigvis kan de også godt lide FC Roskilde.

3. februar

Netværk

Sparekassen Sjælland-Fyn bliver FCR Partner

Vi er glade for at kunne tilføje endnu en bank til vores erhvervsnetværk, med Sparekassen Sjælland-Fyn som ny FCR Partner.

2. februar

Netværk

Trkulja, Thomsen & Vesterbæk tilknyttes FCR

Tre spillere, der denne vinter har trænet med og spillet træningskampe for os, tilknyttes nu førsteholdet i FC Roskilde.

31. januar

A-truppen

FC Roskilde snupper Oliver Lassen

Målfarlig angriber trækker i lyseblåt! Vi stiftede for alvor bekendtskab med ham, da han bankede kasser ind for naboklubben - nu er han landet i den rigtige ende af byen, klar til at bombe for FCR.

31. januar

A-truppen

FCRTV – Jack Majgaard: “Et lærerigt opgør”

Manager, Jack Majgaard, var generelt tilfreds med indsatsen i årets anden træningskamp.

30. januar

A-truppen

FCRTV – Oliver Juul: “Det er min klub”

Humørbomben er tilbage i Roskilde. Vi fangede Oliver Juul efter gårsdagens sejr i træningskampen mod Trelleborgs FF.

29. januar

A-truppen

FCR viste vilje da de sendte Trelleborgs FF hjem over Øresundsbroen med et 4-2 nederlag

FC Roskilde viste sin stærke vilje, da de vendte 1-2 ved pausen til en 4-2 sejr.

20230128

Kampreferat

Årets første netværksmøde

Over 60 Partnere var her til morgen samlet i Spar Nord Lounge, til årets første netværksmøde i erhvervsnetværket.

24. januar

Netværk

Erhvervsnetværket optimeres – Ampleo er ny netværkspartner

Det lokale IT konsulenthus, Ampleo, leverer hver dag stærke IT-løsninger. I dag er løsningen dog erhvervsnetværket i FC Roskilde.

23. januar

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Dejligt at komme i gang igen”

Manager i FC Roskilde, Jack Majgaard, var glad for at komme i gang med at spille kampe igen, da vi fangede ham efter gårsdagens træningskamp.

23. januar

A-truppen

FCR henter Juul hjem

I marts 2020 fik han debut for FC Roskilde, få måneder senere skrev han sin første kontrakt og i sommeren 2021 rejste Oliver Juul til USA - nu er han tilbage i FC Roskilde.

22. januar

A-truppen

FCRTV – Simon Holden: “En rigtig fed start i Roskilde”

Simon Holden er kommet til FC Roskilde denne vinter og i dag fik han sine første minutter i lyseblåt, da vi vandt 2-1 over Næstved Boldklub.

22. januar

A-truppen

Sejr i årets første test

FC Roskilde sikrede sig en god sejr i årets første testkamp, da Næstved blev besejret 1-2 på eget kunstgræs.

20230121

Kampreferat

Balling & Holst bliver ved

Der er travlt på gangene i FC Roskilde i øjeblikket og nu har endnu en Partner sat sin signatur på en forlængelse. Balling & Holst har netop forlænget deres aftale.

19. januar

Netværk

Qvarnstrøm er ny mand i lyseblåt

Vinterens fjerde tilføjelse til truppen er på plads. Vi er glade for at kunne præsentere 21-årige Marius Qvarnstrøm, der kommer til klubben fra Vanløse IF.

18. januar

A-truppen

Snedkeriet Roskilde forlænger i FCR

Der er styr på detaljerne og kvaliteten hos Snedkeriet Roskilde, der netop har forlænget deres Netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

18. januar

Netværk

Tømrermester Mads Hyllehøj forbliver lyseblå

Endnu en Partner har sat sin signatur på en forlængelse med FC Roskilde. Tømrermester Mads Hyllehøj fortsætter som Stjerne Partner i klubben og erhvervsnetværket.

17. januar

Netværk

FC Roskilde opgraderer sundhedssektoren

Sundhedssektoren er en vigtig del af spillernes forberedelse og arbejde; både når det gælder skadesforebyggelse, træning og genoptræning, og derfor er det også en vigtig prioritering for klubben.

14. januar

A-truppen

Ronny fortsætter sæsonen ud

FC Roskilde har forlænget aftalen med 28-årige Ronny Larsen, så den nu løber frem til sommer.

13. januar

A-truppen

Madklubben på Grundsmag

Henover julen har der været gang i kuglepennen i erhvervsnetværket, hvor både nye og nuværende Partnere har sat deres signaturer på endnu mere FCR.

13. januar

Netværk

Truppen er mødt ind

Torsdag den 12. januar mødte spillertruppen ind til første træning i 2023.

12. januar

A-truppen

FCR sender Lauge, Albion og Joseph videre

FC Roskilde har ophævet aftalerne med Lauge Persson, Albion Aliji og Joseph Mwamba, der alle skal søge regelmæssig spilletid andetsteds.

11. januar

A-truppen

Mikkelsen Vin er ny netværkspartner

En ny Partner, men et ansigt vi kender. Mikkelsen Vin er ny netværkspartner i FC Roskilde, men ejeren kender vi fra et flerårigt partnerskab og han glæder sig til at vende tilbage.

11. januar

Netværk

Daniel Sehested er ny assistenttræner

Henover vinteren har vi været på jagt efter en ny assistenttræner og vi kan med glæde meddele, at vi nu har en forstærkning til trænerstaben på plads. 28-årige Daniel Sehested er ny assistenttræner.

10. januar

A-truppen

Formue & Investeringspleje forbliver Plus Partner

Endnu en Partner ser det som en god investering, at være med i erhvervsnetværket i FC Roskilde. Formue & Investeringspleje har netop sat deres underskrift på en forlængelse af partnerskabet.

10. januar

Netværk

Overblik over træningskampe i opstarten

I denne uge møder truppen ind til første træning efter vinterpausen. I den forbindelse har vi et opdateret overblik over opstartens træningskampe klar.

9. januar

A-truppen

Velkommen til DPU Entreprise A/S

Vi starter ugen med endnu en positiv nyhed fra erhvervsnetværket i FC Roskilde, hvor DPU Entreprise A/S er ny FCR Partner.

9. januar

Netværk

FC Roskilde sælger topscorer

FC Roskilde er nået til enighed med FC Helsingør om en købsaftale, der sender vores topscorer, Valdemar Schousboe, længere nordpå med øjeblikkelig virkning.

7. januar

A-truppen

SB Murer ApS bliver ny FCR Partner

Der bliver sat flere og flere sten på plads i opbygningen af vores voksende erhvervsnetværk i FC Roskilde. Vi kan nu byde velkommen til SB Murer ApS.

3. januar

Netværk

Lucas Koch er ny mand i lyseblåt

Vi skyder 2023 i gang med en tilføjelse til forsvarskæden. FC Roskilde har skrevet kontrakt med 21-årige Lucas Koch.

2. januar

A-truppen

Året der gik i FC Roskilde

Året 2022 synger på sidste vers - og hvilket begivenhedsrigt år vi har haft i Rådmandshaven.

31. december

Netværk

FC Roskilde henter rutinerede Brylov

Forberedelserne frem mod det nye år er i fuld gang og vinterens anden forstærkning er klar for FC Roskilde. 27-årige Marco Brylov er ny FCR-keeper.

30. december

A-truppen

17 år med Anlægsgartner Gottlieb

Vi slutter året af med manér og præsenterer forlængelsen af en Partner, der har været en del af FC Roskilde i 17 år.

30. december

Netværk

Bygma pryder kampshortsene igen i 2023

Bygma er løbet på banen med drengene i hele 2022 - og det bliver de ved med! Bygma har netop forlænget deres Stjerne Partner-aftale i FC Roskilde.

29. december

Netværk

BrandMonkey forlænger med FC Roskilde

Endnu en lokal Partner har valgt at forlænge sin aftale med FC Roskilde for endnu et år. Denne gang er det BrandMonkey.

28. december

Netværk

Opstartsprogram 2023

Når spillerne vender retur fra juleferie, den 11. januar 2023, venter en række træningskampe.

27. december

A-truppen

Sydbank er og bliver lyseblå

Selvom julen er overstået, er sækken ikke tom for gaver endnu. Vi er glade for, at vi endnu en gang kan trække en forlængelse af Sydbank op.

27. december

Netværk

FC Roskilde sender Julø til 1. Division

FC Roskilde er blevet enig med Hillerød Fodbold om en aftale, der sender Mads Julø til 1. Divisionsklubben fra årsskiftet.

25. december

A-truppen

Staugaard vender retur til Fremad Amager

Når lejeaftalen med Emil Staugaard udløber ved årsskiftet, vender den store midtstopper tilbage til Fremad Amager.

23. december

A-truppen

Svalegårdens Bageri & Konditori bager fortsat lyseblåt

Endnu en tidlig julegave er faldet ned i erhvervsnetværket. Svalegårdens Bageri & Konditori netop forlænget deres netværkspartner-aftale med FC Roskilde.

23. december

Netværk

Appel Ejendomme opgraderer i FCR

Der bliver uddelt mange håndtryk i FC Roskilde i øjeblikket - og det er vi rigtig glade for. Appel Ejendomme har netop forlænget og opgraderet deres aftale i klubben.

22. december

Netværk

Julegaveuddeling hos vores Partnere

Juleaften nærmer sig og for 14 dage siden var Mathias "Mac" Christensen & Rasmus Wedege rundt hos nogle af vores Partnere med julegaver.

21. december

Netværk

BuusMark Advokatfirma & FCR går hånd i hånd

Sneen er faldet over Roskilde Idrætspark, men temperaturen er skruet op i erhvervsnetværket, hvor BuusMark Advokatfirma har forlænget samarbejdet.

20. december

Netværk

Vejlebo Dance Studio danser ind i netværket

Dansegulvet i erhvervsnetværket bliver fyldt, når vi nu byder velkommen til vores nyeste tilføjelse, til et netværk der allerede står øverst på podiet - Vejlebo Dance Studio.

19. december

Netværk

Ekman Bolig starter fortsat inde

Endnu en Partner har bidt sig fast i startopstillingen til det nye år. Ekman Bolig har netop forlænget sin FCR Partner-aftale i FC Roskilde.

16. december

Netværk

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK forbliver FCR Partner

Mens spillerne nyder en velfortjent juleferie, ligger erhvervsnetværket ikke på den lade side. Endnu en loyal FCR Partner har valgt at forlænge sin aftale i FC Roskilde.

15. december

Netværk

Sundhedspark Sjælland er ny netværkspartner

Endnu en gren er tilføjet til vores erhvervsnetværk og endnu et stort banner er hængt op i Roskilde Idrætspark. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Sundhedspark Sjælland.

13. december

Netværk

Sparekassen Kronjylland forbliver lyseblå bank

Vi starter ugen ud med endnu en glædelig nyhed på partnerfronten, hvor Sparekassen Kronjylland netop har forlænget deres aftale.

12. december

Netværk

FC Roskilde skriver kontrakt med Skolnik

I sommer blev Oliver Skolnik indlemmet i vores trup - nu har vi skrevet kontrakt med ham. Den 23-årige forsvarsspiller har overbevist trænerteamet om sine evner.

9. december

A-truppen

Tour de Julegaver 2022 med “Mac” og Wedege

Selvom spillerne holder juleferie fra fodboldbanen, var Mathias "Mac" Christensen og Rasmus Wedege, mødt ind for at trille ud på Roskildes landeveje med julegaver.

8. december

Netværk

Hovedsponsor forlænger med FC Roskilde

I over ti år er CP gået forrest som hovedsponsor, og det bliver de ved med. Viby-virksomheden har netop underskrevet en ny aftale, der betyder, at CP fortsat er hovedsponsor i FC Roskilde.

8. december

Netværk

Vi søger en visionær assistenttræner med en moderne tilgang til fodbolden

Da vores tidligere assistenttræner fik et tilbud han ikke kunne sige nej til, står vi nu med en åben plads på sidelinjen med cheftræner, Jack Majgaard.

6. december

A-truppen

FCR og Roskilde Gulventreprise forlænger samarbejdet

Vi starter ugen med endnu en positiv nyhed fra vores erhvervsnetværk, hvor Roskilde Gulventreprise igen har valgt at forlænge samarbejdet med FC Roskilde.

5. december

Netværk

Velkommen til GL VVS A/S

Vi runder arbejdsugen af med at byde velkommen til en ny Partner. Vi er glade for, at GL VVS har sat sin underskrift og nu er ny Plus Partner i FC Roskilde.

2. december

Netværk

FCR henter Simon Holden

FC Roskilde har vinterens første forstærkning på plads. 22-årige Simon Holden har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2025.

1. december

A-truppen

Kenneth Høier takker af i FCR

FC Roskilde siger farvel til Kenneth Høier denne vinter, da han har valgt at takke ja til et andet tilbud, som han ikke kunne sige nej til.

29. november

A-truppen

Black Week-Tilbud

Snéen falder – og dét gør priserne på FC Roskildes webshop også!

23. november

A-truppen

Netværksmøde hos Nellemann

Tirsdag morgen var erhvervsnetværket i FC Roskilde endnu en gang samlet - denne gang i flotte omgivelser, omringet af biler, hos Volvo Nellemann.

23. november

Netværk

FCR tager afsked med Noer og Monty

FC Roskilde siger denne vinter farvel til to spillere. Tobias Noer har kontraktudløb denne vinter, mens Christoffer Monty har ytret et ønske om at stoppe fodboldkarrieren

22. november

A-truppen

FCR forlænger med Montell

FC Roskilde har forlænget kontrakten med Valdemar Montell, så den nu løber til sommeren 2025.

19. november

A-truppen

Årets spiller 2022

Årets FC Roskilde-spiller i 2022 er kåret og det var jer fans, der stemte. Valgte faldt på Valdemar Schousboe.

18. november

A-truppen

Fortsat lyseblåt Erhvervsforum Roskilde

Erhvervsnetværket i FC Roskilde er i rivende udvikling - og blandt andet derfor, har Erhvervsforum Roskilde netop forlænget deres FCR Partner-aftale med endnu et år.

16. november

Netværk

FCR forlænger med “Niller”

FC Roskilde har forlænget kontrakten med Mikkel "Niller" Hallberg Nielsen, så den nu løber til sommeren 2024.

15. november

A-truppen

FCRTV – Jack Majgaard: “Generelt et okay efterår”

I følge cheftræner, Jack Majgaard, afspejlede søndagens opgør mod AB meget godt det efterår vi har haft.

15. november

A-truppen

STEM PÅ ÅRETS SPILLER 2022

2022 har budt på hårde kampe, store jubelscener, endnu større fejringer og ikke mindst vores tilbagevenden til 2. Division. Nu kan du stemme på årets spiller 2022.

14. november

A-truppen

Lukkede efteråret med ærgerligt nederlag i tillægstiden

FC Roskilde tabte i tillægstiden på et straffespark og lukkede en ellers godkendt efterårssæson med et ærgerligt nederlag.

20221113

Kampreferat

AR Roskilde er ny netværkspartner

Lokal service i topklasse! Vi nærmer os slutningen af efterårssæsonen på banen - men der er fortsat tryk på udenfor kridtstregerne, hvor vi kan byde varmt velkommen til AR Roskilde.

10. november

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Spillerne leverede rigtig flot”

Cheftræner, Jack Majgaard, var glad for de tre point mod BK FREM, hvor han syntes spillerne leverede rigtig flot.

9. november

A-truppen

FCRTV – Mads Skøtt: “En fortjent holdsejr”

Det unge stortalenet, Mads Skøtt, har bidt sig fast på den centrale midtbane, efter flere rigtig gode præstationer.

6. november

A-truppen

Bold.dk skriver om “Mac” og det grønlandske landshold

Bold.dk skriver om dialogen mellem Mathias "Mac" Christensen og den grønlandske landstræner, Morten Rutkjær.

6. november

A-truppen

FC Roskilde sejrede til sidst

FC Roskilde tog en fortjent sejr i Valby Idrætspark i den ordinære spilletids sidste minut.

20221105

Kampreferat

Roskilde vs Frem

”FREM” er en af Danmarks mest hæderkronede klubber og har en lang og farverig historie siden den blev stiftet 17.juli 1886 som ”Fremskritdklubbens Cricketklub” med liberale venstrefolk bag.

4. november

A-truppen

FCRTV – Mathias “Mac” Christensen: “Personlige fejl koster”

Mathias "Mac" Christensen satte bolden sikkert i mål fra straffesparkspletten dybt inde i dommerens tillægstid.

1. november

A-truppen

Begivenhedsrig kamp endte med et velfortjent point langt inde i tillægstiden

FC Roskilde spillede 3-3 og sikrede sig det ene point i efterårets sidste hjemmebanekamp. Det blev et begivenhedsrigt drama med scoring dybt inde i tillægstiden.

20221029

Kampreferat

Velkommen til Grant Thornton

Der er en ny FCR Partner i byen! Vi er glade for at byde velkommen til endnu en ny Partner, Grant Thornton, i vores erhvervsnetværk i FC Roskilde.

28. oktober

Netværk

Gardin Lis forbliver lyseblå

Endnu en Partner har valgt at forlænge sit sponsorat i FC Roskilde. Gardin Lis fortsætter med at være en del af vores stærke erhvervsnetværk.

25. oktober

Netværk

Nederlag i rodet kamp i Brabrand

Et hurtigt kig på tabellen i 2. Division viste før kampen, at der var lagt op til et tæt opgør for at hænge på i subtoppen. Med en sejr kunne vi lægge afstand til bunden

20221023

Kampreferat

FCRTV – Kenneth Høier: “De var mere kyniske end os”

Vores assistenttræner, Kenneth Høier, var skuffet over den manglende kynisme, da vi fangede ham efter gårsdagens 1-0-nederlag til Brabrand IF.

23. oktober

A-truppen

Roskilde Wellness Center plejer FC Roskilde

FC Roskilde, sundhed og energi hænger perfekt sammen, derfor har Roskilde Wellness Center valgt at komme tilbage til erhvervsnetværket efter et par års pause.

21. oktober

Netværk

Velkommen til Your Business

Vi elsker at byde velkommen til nye Partnere - og denne gang er ingen undtagelse. Your Business har netop underskrevet en netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

20. oktober

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Alt var stort set perfekt”

Jack Majgaard var tilfreds med alt andet end resultatet, da vi fangede ham til en snak efter slutfløjt tirsdag aften.

20. oktober

A-truppen

3. runde blev endestationen i Pokalen

FC Roskilde tabte 1-2 i Pokalen til Fremad Amager, men kunne gå fra banen med oprejst pande efter en flot indsats.

20221018

Kampreferat

FCRTV – Jack Majgaard: “Vi skal ramme kontinuitet”

Vores cheftræner var glad for at se, at drengene kom bedre ud fra første fløjt end hvad tilfældet har været i de foregående kampe.

17. oktober

A-truppen

MotorPower optimerer FCR-motoren

Det går hurtigt i erhvervsnetværket i øjeblikket - og det gør det bestemt også hos MotorPower, der netop har forlænget deres netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

17. oktober

Netværk

FCRTV – Emil Staugaard: “Vi lukker fuldstændig af”

Emil Staugaard var en kriger i gårsdagens sejr over BK Frem, hvor han både scorede og reddede os i den anden ende.

15. oktober

A-truppen

Tiltrængt 2-1-sejr over BK Frem

Der var lagt op til et utrolig spændende opgør mellem sidste sæsons to tophold i 3. Division, da vi fredag aften tørnede sammen i 2. Division.

20221016

Kampreferat

Roskilde vs Frem

”FREM” er en af Danmarks mest hæderkronede klubber og har en lang og farverig historie siden den blev stiftet 17. juli 1886 som ”Fremskritdklubbens Cricketklub” med liberale venstrefolk bag.

14. oktober

A-truppen

Morgenmøde med erhvervsnetværket

Tirsdag morgen blev morgenkaffen drukket i godt selskab, da over 50 Partnere fra erhvervsnetværket i FC Roskilde igen var samlet i Spar Nord Lounge.

11. oktober

Netværk

Madklubben på Why Food & Cocktails

Erhvervsnetværket i FC Roskilde kan meget mere end det der sker i Roskilde Idrætspark.

10. oktober

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Indskifterne ændrede kampen”

Cheftræner Jack Majgaard var langt fra tilfreds med den første halvleg vi præsterede på Hancock Arena i Skive. Indskiftninger og taktiske justeringer i pausen gjorde udfaldet.

9. oktober

A-truppen

FC Roskilde hentede det ene point i Skive

FC Roskilde tilkæmpede sig det ene point i Skive efter en uskøn kamp.

20221008

Kampreferat

Jonathan Canto får kort aftale i FCR

FC Roskilde har skrevet kontrakt med 21-årige Jonathan Canto, som foreløbigt har fået en aftale, der løber året ud.

6. oktober

A-truppen

Roskilde vs Skive

Skive I.K. er stiftet den 28. marts 1901 og er i dag den klub under DBU Jylland, der rent fodboldmæssigt har flest medlemmer.

6. oktober

A-truppen

Dansk Plastmontering A/S er ny netværkspartner

Nye forretningsbekendtskaber opstår, mens gamle venskaber og relationer holdes ved lige. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Dansk Plastmontering.

5. oktober

Netværk

Nyt Æresmedlem i FC Roskilde

I weekenden blev Anders Theil overrasket foran vores Partnere forud for opgøret mod Esbjerg fB, da han blev indlemmet som Æresmedlem i FC Roskilde.

3. oktober

A-truppen

Velkommen i netværket, York Living

Vi starter en ny uge med en ny Partner i FC Roskilde. Det er med glæde, at vi kan sige pænt goddag til York Living.

3. oktober

Netværk

FCRTV – Filip Solongo: “Vi havde fortjent mere”

Filip Solongo er nyeste mand i FC Roskilde, og i går startede han inde for anden kamp i træk.

2. oktober

A-truppen

FC Roskilde tabte knebent til Esbjerg

FC Roskilde tabte knebent til topholdet, Esbjerg fB. FC Roskilde havde ellers et par store tilbud sidst i kampen, men heldet var ikke med "ørnene" i de afgørende situationer.

20221001

Kampreferat

Roskilde vs Esbjerg

Som i Roskilde blev der i Esbjerg stiftet en Esbjerg Boldklub af 1898 (1. marts) med kun cricket på programmet, men den 16. maj 1901 er registreret den første fodboldkamp.

30. september

A-truppen

FCRTV – Jack Majgaard: “HIK ville det mere”

Cheftræner, Jack Majgaard, var langt fra tilfreds med det udtryk og den energi vi kom med til gårsdagens kamp.

24. september

A-truppen

FC Roskilde tabte 1-2 til HIK

FC Roskilde måtte se sig besejret på eget græs. HIK tog alle tre point med en 1-2 sejr.

20220923

Kampreferat

Roskilde vs HIK

Hellerup IK er stiftet i december 1900 og der er både håndbold, fodbold og tennis på programmet med i alt ca. 4.000 medlemmer, heraf ca. 1.200 i fodboldafdelingen.

22. september

A-truppen

“Niller”s operation forløb planmæssigt

Onsdag formiddag er Mikkel "Niller" Hallberg Nielsen blevet opereret, efter han blev alvorligt knæskadet i sæsonens anden kamp.

21. september

A-truppen

MTB-Tours cykler ind i netværket

Vores nye netværkspartner kan alt indenfor mountainbike!

21. september

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Vi ser frem mod en ny kamp fredag”

Jack Majgaard var selvfølgelig skuffet efter lørdagens uafgjorte kamp, men har samtidig stor respekt for modstanderen.

20. september

Jyske Bank dribler videre med FCR

Endnu en lokal bank vil fortsat være med på rejsen. Jyske Bank har netop forlænget deres FCR Partner-aftale i FC Roskilde.

19. september

Netværk

FCRTV – Tobias Noer: “Vi får ikke energien op”

Gårsdagens anfører, Tobias Noer, var ikke tilfreds med at stå tilbage med et point, da dommeren fløjtede kampen af.

18. september

A-truppen

Ét point ind på kontoen

FC Roskilde og Brabrand spillede 1-1 i lørdagens kamp i Roskilde Idrætspark. Begge mål blev sat ind i 2 halvleg.

20220917

Kampreferat

Ændring i kampprogrammet

Vi skulle oprindeligt have spillet denne fredagskamp på udebane, men grundet baneproblemer i Gentofte Idrætspark har vi byttet kamp med HIK.

16. september

A-truppen

Roskilde vs Brabrand

Brabrand IF er stiftet 23. juli 1934 og har været med i divisionsfodbolden siden sæsonen 2003/04.

16. september

A-truppen

Gratis entré på lørdag

Når Brabrand gæster Roskilde Idrætspark på lørdag er der gratis entré.

13. september

A-truppen

3. runde i Pokalen er fastlagt

Vi trak som bekendt Fremad Amager i 3. runde af Pokalen og den kamp er nu programsat.

12. september

FCR henter talentfuld forsvarsspiller

FC Roskilde har skrevet kontrakt med den 19-årige forsvarsspiller, Filip Solongo, der kommer til klubben fra Masterclass i Brøndby IF.

8. september

A-truppen

Fremad Amager i 3. runde af Pokalen

Efter sidste pokalkamp i 2. runde blev der trukket lod til 3. runde i Pokalen.

8. september

A-truppen

CT Flyt & Service flytter ikke fra netværket

Årene går og relationerne bliver flere. Det har CT Flyt & Service erfaret på egen krop, efter syv år i erhvervsnetværket i FC Roskilde.

8. september

Netværk

ELCON er ny Plus Partner

Vi er glade for at kunne præsentere en ny Plus Partner i FC Roskilde, med tilføjelsen af ELCON til vores voksende erhvervsnetværk.

6. september

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Lidt surrealistisk kamp”

Cheftræneren stod med en mærkelig følelse, efter det han selv beskriver som en surrealistisk kamp.

4. september

A-truppen

Tabte i vildt målorgie

Der var fuld tryk på underholdningen, da FC Roskilde tabte i målorgie.

20220903

Kampreferat

Roskilde vs Årshus Fremad

Aarhus Fremad er oprindelig stiftet som ”Aarhus Fodsportsforening FREMAD”, den 12. juni 1897, men først i 1947 startede man den egentlige fodboldafdeling op.

2. september

A-truppen

FCRTV – Selim Baskaya: “En meget fysisk pokalkamp”

Selim Baskaya kom på scoringstavlen i gårsdagens pokalsejr, da han sikkert udnyttede chancen fra straffesparkspletten.

1. september

A-truppen

Det er ikke altid let at være storfavorit

Måske var det favoritrollen, der tyngede FC Roskilde, der dog vandt til sidst.

20220831

Kampreferat

Roskilde vs FC Culpa

FC Culpa spiller til daglig i DBU Københavns serie 3. De har hjemmebane i Valby Idrætspark og er det lavest rangerende hold, der er tilbage i DBU-pokalen 2022/23.

30. august

A-truppen

FC Roskilde hentede det ene point i Thisted

FC Roskilde spillede 1-1 i kampen mod Thisted - et fair resultat som kampen udviklede sig.

20220827

Kampreferat

Roskilde vs Thisted

Thisted FC er stiftet som ren fodboldklub i 1989, mens man tidligere var en afdeling under Thisted IK med mange andre sportsgrene på programmet.

26. august

A-truppen

2. runde i Pokalen om en uge

Kamptidspunktet er flyttet fra klokken 19:00 til klokken 17:15.

24. august

A-truppen

Sport Direct Roskilde er ny netværkspartner

En gammel kending vender retur. Vi kan med glæde byde velkommen tilbage til Sport Direct Roskilde, der er ny netværkspartner i FC Roskilde.

23. august

Netværk

FC Roskilde og Kolding IF delte i målløs affære

FC Roskilde og Kolding IF spillede 0-0 her til eftermiddag i et tæt opgør, hvor der ikke blev givet ved dørene.

20220820

Kampreferat

Oliver Schkolnik tilknyttes FC Roskilde

23-årige Oliver Skolnik, der tidligere på sommeren spillede træningskamp for os, tilknyttes nu førsteholdet i FC Roskilde.

20. august

A-truppen

Mikkel “Niller” Hallberg skal på operationsbordet

I fredagens kamp mod B.93 måtte Mikkel "Niller" Hallberg Nielsen udgå med en skade. Nu er der nyt om skaden.

19. august

A-truppen

Roskilde vs Kolding

Weekendens modstander, Kolding IF, mødte vi første gang i 1961.

19. august

A-truppen

Pokalkampen er programsat

Serie 3-holdet FC Culpa er vores modstander i 2. runde af Pokalen.

18. august

A-truppen

Beierholm fortsætter rejsen med FCR

Spillerne ser skiltet hver gang de løber på banen i Roskilde Idrætspark - og vi kommer fortsat til at se Beierholm, der netop har forlænget deres Plus Partner-aftale i FC Roskilde.

18. august

Netværk

Instalight & Instadoor forbliver lyseblå

En trofast, loyal og mangeårig samarbejdspartner forlænger i FC Roskilde. Instalight & Instadoor har netop forlænget deres FCR Partner-aftale.

17. august

Netværk

Højer VVS v/Henrik Højer er ny netværkspartner

Vi kan med glæde præsentere endnu en tilføjelse til vores voksende erhvervsnetværk i FC Roskilde, hvor Højer VVS v/Henrik Højer er ny netværkspartner.

15. august

Netværk

FC Roskilde kom ned på jorden

FC Roskilde tabte 3-1 på Østerbro Stadion i fredagens aftenkamp.

20220812

Kampreferat

Velkommen til Gaverummet

En stor gave er landet i erhvervsnetværket! Pakken er åbnet og vi kan endnu en gang byde velkommen til en ny FCR Partner.

11. august

Netværk

FCR møder Serie 3-hold i Pokalen

Der blev her til middag trukket lod til 2. runde i Pokalen. FC Roskilde møder FC Culpa fra Serie 3.

10. august

A-truppen

Damgaard forlænger og opgraderer i FC Roskilde

Sæsonen er i fuld gang - både på og udenfor kridtstregerne. Det er med glæde, at vi kan offentliggøre, at endnu en Partner har forlænget og samtidig opgraderet sin aftale i FC Roskilde.

9. august

Netværk

Lodtrækning til 2. runde i Pokalen

Lodtrækning til 2. runde i Pokalen foretages på onsdag d. 10. august kl. 12:00 og kan følges på TV3 Sport – Drømmen Lever!

8. august

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Viser vi kan være med”

Interview med cheftræner Jack Majgaard.

8. august

A-truppen

FCRTV – Emil Staugaard: “Fantastisk holdpræstation”

Interview med ny mand i forsvaret, Emil Staugaard.

7. august

A-truppen

3-0-sejr i sæsonåbning i Roskilde Idrætspark

På baggrund af sidste sæsons oprykning, har det været en sommerpause fuld af forventning og spænding. Den spænding blev udløst lørdag eftermiddag i Roskilde Idrætspark.

20220807

Kampreferat

Roskilde vs AB Gladsaxe

A.B. - eller som det har heddet siden september 2012: Akademisk Boldklub Gladsaxe, er en af de helt gamle foreninger tilbage fra slutningen af 1800-tallet.

5. august

A-truppen

FCR lejer 20-årige Emil Staugaard

FC Roskilde har indgået en lejeaftale med Fremad Amager Elite om 20-årige Emil Staugaard.

1. august

A-truppen

FCRTV – Andreas Chabert: “Vi er klar til 2. Division”

FCRTV - Andreas Chabert: "Vi er klar til 2. Division".

1. august

A-truppen

FCRTV – Jack Majgaard: “Kæmpe ros til drengene”

Cheftræner, Jack Majgaard, var glad for at se hvor hurtigt vi vænnede os til det højere tempo i pokalkampen mob B.93.

1. august

A-truppen

STARK er ny Plus Partner

Sæsonen blev sparket i gang med en sejr i pokalturneringen i fredags og vi følger op med flere gode nyheder fra vores erhvervsnetværk. STARK Roskilde er ny Plus Partner i FC Roskilde.

1. august

Netværk

FCRTV – Lauge Persson: “Ekstra fedt at slå B.93”

Interview med Lauge Persson efter pokalsejren.

31. juli

A-truppen

Videre i Pokalen efter mesterlig mandfolkeindsats

I går aftes sendte FC Roskilde et godt spillende B.93 ud af årets pokalturnering efter en umanérlig flot arbejdsindsats.

20220730

Kampreferat

FC Roskilde skriver kontrakt med Joseph Mwamba

Forud for sæsonstart kan vi præsentere sommerens syvende tilgang. Den 18-årige forsvarsspiller, Joseph Mwamba, er ny mand i lyseblåt og kommer til klubben fra Masterclass i Brøndby IF.

28. juli

A-truppen

Sæsonkort 2022/2023

Sæsonen står for døren og du kan nu sikre dig din plads til 2. Division i Roskilde Idrætspark!

27. juli

A-truppen

Ronny Larsen er ny mand i lyseblåt

Rutinerede Ronny Larsen bliver vores sjette tilføjelse til truppen denne sommer. Den 27-årige offensivspiller kommer til FC Roskilde fra Boldklubben Marienlyst.

26. juli

A-truppen

Er du vores nye netværksfacilitator?

Brænder du for Roskildes erhvervsliv, er du stærk i facilitering, planlægning og opfølgning – og vil du bruge ca. 4 timer pr. måned, så er det dig vi leder efter.

26. juli

Netværk

FCR henter 19-årige Karoli

Sommerens femte tilgang er på plads. Den 19-årige kantspiller, Malte Karoli, der tidligere har spillet i FC Nordsjælland og senest HB Køge, har sat sin underskrift på en aftale med FC Roskilde.

25. juli

A-truppen

Sænkede Holbæk i sidste test

FC Roskilde spillede en fin sidste test, da de sænkede Holbæk B&I ude med 1-4.

20220723

Kampreferat

BAUHAUS forlænger og opgraderer

BAUHAUS Roskilde har været med længe - og det skal de fortsat være, efter de i dag har forlænget deres Plus Partner-aftale i FCR. Samtidig opgraderer de og bliver Profilpartner for Monday Etim.

22. juli

Netværk

Zleep Hotel Roskilde er ny netværkspartner

For langt hjem fra kampdag? Vi har løsningen! Zleep Hotel Prindsen, centralt placeret i Roskildes gågade, er nemlig ny netværkspartner i FC Roskilde.

19. juli

Netværk

HTH Roskilde/Nykøbing forlænger aftalen med FC Roskilde

I weekenden testede vi på banen for første gang denne sommer, og i dag sparker vi endnu en sommeruge i gang med en forlængelse i vores erhvervsnetværk, hvor HTH har forlænget deres aftale.

18. juli

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Vi er godt på vej”

Cheftræner, Jack Majgaard, så positive takter i gårsdagens træningskamp mod Hillerød.

18. juli

A-truppen

FCRTV – Hermansen: “Dejligt at være i gang”

17. juli

A-truppen

Fin første træningskamp i Hillerød

FC Roskilde leverede fin første træningskamp i går i Hillerød.

20220716

Kampreferat

FCR skriver med Lauge Persson

ommerens fjerde tilføjelse til truppen er på plads. Den 22-årige midtbanespiller, Lauge Persson, er ny mand i lyseblåt.

14. juli

A-truppen

FCRTV – Høier: “Skønt at komme i gang”

FC Roskilde har denne sommer fået tilgang af Kenneth Høier, der er ny assistenttræner i klubben. Vi har taget en snak med den nye mand i trænerstaben.

13. juli

A-truppen

1. Runde i Pokalen er programsat

Vores førsterundekamp i Pokalen spilles på udebane mod B.93.

12. juli

A-truppen

Velkommen til Tømrermester Troels Hansen

Arbejdet med vores voksende erhvervsnetværk holder bestemt ikke sommerferie. Endnu en gang kan vi byde varmt velkommen til en ny netværkspartner i FC Roskilde.

12. juli

Netværk

Monty forbliver mellem Roskildes stænger

FC Roskilde og Christoffer Monty har forlænget samarbejdet, således at aftalen løber frem til sommeren 2023.

8. juli

A-truppen

Mikkel Nøhr takker af

Mikkel Nøhr har på baggrund af et skadesplaget 2022 valgt at takke af for fodbolden på højt niveau, og FC Roskilde er i samråd med Nøhr blevet enige om, at vejene skilles denne sommer.

8. juli

A-truppen

Power People er ny netværkspartner

Vi opruster endnu en gang i partnerkredsen frem mod den kommende sæson. Power People er ny netværkspartner i FC Roskilde.

6. juli

Netværk

1. runde i Sydbank Pokalen

Tirsdag middag blev der trukket lod til første runde i Sydbank Pokalen, hvor vi selvfølgelig var med i bowlen.

5. juli

A-truppen

FCR henter Sebastian Brodersen

19-årige Sebastian Brodersen bliver sommerens tredje tilføjelse til truppen, frem mod den kommende sæson i 2. Division.

5. juli

Netværk

18-årige Albion Aliji er ny mand i lyseblåt

FC Roskilde har sommerens anden tilføjelse på plads. Den 18-årige talentfulde offensivspiller, Albion Aliji, kommer til fra Akademisk Boldklub.

4. juli

A-truppen

Danske Bank forlænger og stifter “Frivillighedspris”

Danske Bank Roskilde har været med på rejsen i mange år, og er det selvfølgelig også i den kommende sæson.

30. juni

Netværk

Lyseblå VVS-opgaver fra Thorsen & Petersen

Endnu en Partner står klar - både for FC Roskilde og for lyseblå VVS-opgaver.

29. juni

Netværk

Kampprogram for 2. Division – Grundspil er klar

Kampprogrammet for 2. Divisions grundspil er nu blevet offentliggjort og FC Roskilde åbner lørdag, den 6. august hjemme mod AB.

28. juni

A-truppen

Marsengo Invest fortsætter som FCR Partner

En trofast Partner, og samtidig stor fan, forlænger sit sponsorat i FC Roskilde. Ronnie Marsengo og Marsengo Invest forbliver FCR Partner.

27. juni

Netværk

Sommerens træningskampe er fastlagt

Spillerne er fortsat på velfortjent sommerferie, men planlægningen og forberedelserne frem mod den kommende sæson i 2. Division er i fuld gang.

24. juni

A-truppen

FCR forlænger med to unge bærende kræfter

FC Roskilde er blevet enig med 22-årige Andreas Chabert og 20-årige Mathias “Mac” Christensen om at forlænge samarbejdet.

22. juni

A-truppen

Better Ways Consult forbliver lyseblå

Der er ingen bedre veje end netværket i FC Roskilde. Endnu en Partner vil lege med i 2. Division!

22. juni

Netværk

FCR tager afsked med Benjamin Lund

FC Roskilde siger farvel til Benjamin Lund, der har udløb denne sommer.

21. juni

A-truppen

Noer er klar til 2. Division

FC Roskilde og Tobias Noer er blevet enige om at forlænge samarbejdet.

20. juni

A-truppen

Thorslev Automation er ny netværkspartner

Vi fortsætter festen i vores voksende erhvervsnetværk og byder varmt velkommen til Thorslev Automation, der er ny netværkspartner i FC Roskilde.

20. juni

Netværk

Oprykningsbilen har fået ejer

I november 2021 skød vi med skarpt og annoncerede konkurrencen om en oprykningsbil i samarbejde med Nellemann og Kia Roskilde. Nu har oprykningsbilen fået en ejer.

17. juni

FCRTV – Anders Theil med et tilbageblik på oprykningssæsonen

Sportschef i FC Roskilde, Anders Theil, sætter ord på oprykningssæsonen og de to vidt forskellige halvsæsoner vi har været igennem.

16. juni

A-truppen

Rasmus Wedege er ny FCR-keeper

Forberedelserne frem mod 2. Division er i fuld gang og sommerens første forstærkning er klar for FC Roskilde.

15. juni

Netværk

FCRTV – Vang takker af

I mange år har Frederik Vang været sidsteskanse i FC Roskilde, men nu er handskerne lagt på hylden.

14. juni

A-truppen

FCRTV – Jack Majgaard: “Ny del af projektet starter nu”

Afslutningen på sæsonen kunne ikke være skrevet meget bedre, hvis man spørger cheftræneren.

13. juni

A-truppen

Lukkede en flot sæson med manér

FC Roskilde sejrede med overbevisende 5-0 og det blev en følelsesladet og begivenhedsrig sidste kamp i sæsonen.

20220611

Kampreferat

FCR tager afsked med fem spillere

FC Roskilde spiller sæsonens sidste kamp lørdag eftermiddag, hvor VSK Århus kommer på besøg i Roskilde Idrætspark. Det bliver samtidig også anledningen til at sige farvel til fem spillere.

10. juni

Netværk

FC Roskilde skriver kontrakt med 19-årige Riisgaard

Vi kan med glæde offentliggøre, at endnu en ungdomsspiller fra egne rækker tager springet til førsteholdet - 19-årige Benjamin Toelstang Riisgaard.

8. juni

A-truppen

Vi byder Ensure velkommen i FCR

Endnu en ny Partner tilslutter sig vores fortsat voksende erhvervsnetværk i FC Roskilde. Ensure International Insurance Broker er ny FCR Partner.

7. juni

Netværk

FC Roskilde vandt rækken efter udesejr over Næsby Boldklub

FC Roskilde var i dag på sæsonens sidste udebaneopgave og turen gik til Fyn, nærmere bestemt Næsby Boldklub.

20220604

Kampreferat

FC Roskilde belønner 16-årige Mads Skøtt med kontrakt

FC Roskilde har fra sommeren 2022 sikret sig en 2-årig aftale med det unge stortalent, Mads Skøtt, der allerede har debuteret for førsteholdet.

2. juni

A-truppen

Kenneth Høier er ny assistenttræner

Forberedelserne frem mod den kommende sæson i 2. Division er i fuld gang. Vi kan derfor med glæde meddele, at vi allerede nu har en forstærkning til trænerstaben på plads. 39-årige Kenneth Høier er ny

1. juni

A-truppen

Söderberg & Partners er fortsat lyseblå

Endnu en forlængelse i partnerkredsen er på plads, forud for den kommende sæson i 2. Division. Söderberg & Partners har valgt at forlængelse deres aftale som netværkspartner i FC Roskilde.

1. juni

Netværk

FCRTV – Jacob Milo: “Et stort skulderklap”

I går kom forløsningen for Jacob Milo, der løb på banen til sine første minutter for FC Roskilde.

30. maj

A-truppen

FC Roskilde sejrede sikkert 3-0 over Dalum IF

Som bekendt sikrede FC Roskilde sig oprykningen til 2. Division i forrige runde - altså hele tre runder før turneringen slutter. Nu var det så spændende at se, om det ville påvirke dagens indsats.

20220529

Kampreferat

FCRTV – Martinsen & Riisgaard: “Det er kæmpe stort”

Mange unge talenter fra vores U/19-hold har været med omkring førsteholdet den seneste tid.

28. maj

A-truppen

FCRTV – Andreas Hermansen: “Jeg er pisse stolt”

Vores anfører var stolt, glad og lettet, da vi fangede ham kort efter slutfløjt i Valby.

28. maj

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Stor ros til ungdommen”

Cheftræner, Jack Majgaard, er rigtig glad for den måde oprykningen blev sikret.

27. maj

A-truppen

Oprykningen blev sikret med sejr over Frem

Der var på forhånd lagt op til et brag af en torsdagskamp i Valby Idrætspark, hvor vi havde revanche og en mulig oprykning at spille for, hvis alt flaskede sig - og det gjorde det heldigvis.

20220526

Kampreferat

Roskilde vs Frem

”FREM” er en af Danmarks mest hæderkronede klubber og har en lang og farverig historie siden den blev stiftet 17 .juli 1886 som ”Fremskritdklubbens Cricketklub” med liberale venstrefolk bag.

25. maj

A-truppen

Råh klæder FC Roskilde på

Vores nye FCR Partner har lagt stilen - den centralt placerede tøjbutik Råh, har klædt administrationen i FC Roskilde på.

25. maj

Netværk

Nordicals Sjælland fortsætter i lyseblåt

Vi kan med glæde meddele, at endnu en Partner har sat sin underskrift på en forlængelse.

24. maj

Netværk

FC Roskilde tilbage på 1. pladsen efter vigtig sejr

FC Roskilde spillede en yderst vigtig kamp i Århus i går mod IF Lyseng. En kamp, der kunne presse holdet endnu mere, hvis det ikke blev til en sejr - og de to andre oprykkerkandidater samtidig vandt.

20220521

Kampreferat

RTR Gruppen A/S skruer op i FCR

Der er fart over feltet i vores partnerkreds, hvor endnu en loyal FCR Partner har sat sin underskrift på en forlængelse i FC Roskilde og erhvervsnetværket.

19. maj

Netværk

Netværksmøde med cykling i fokus

Erhvervsnetværket i FC Roskilde var endnu en gang samlet i Spar Nord Lounge i Roskilde Idrætspark, til en morgen med netværk, oplæg og morgenkaffe i godt selskab.

18. maj

Netværk

Velkommen til danbolig Erhverv Roskilde

Endnu en lokal virksomhed lægger støtten indenfor bygrænsen og sætter sejl i FC Roskilde.

17. maj

Netværk

5 finaler tilbage!

FC Roskilde er kommet i en situation, hvor de sidste fem kampe i sæsonen reelt føles som fem finaler.

16. maj

A-truppen

FC Roskilde måtte overgive 1. pladsen

Der var dømt vaskeægte topopgør i Roskilde Idrætspark, da nummer et og nummer to, FC Roskilde og BK Frem, tørnede sammen her til aften.

20220512

Kampreferat

Rationel Service øger engagementet i FCR

For tredje dag i streg trækker vi en positiv partnernyhed op af hatten!

11. maj

Netværk

Rib House er ny Plus Partner

Husets specialitet er Rib House Spareribs - og hvad er bedre end at få fedtede fingre hos en Partner fra vores erhvervsnetværk?

10. maj

Netværk

Hestetorvet Selskabslokaler opgraderer til Plus Partner

Vi starter ugen med glædeligt nyt på sponsorfronten, hvor Hestetorvet Selskabslokaler har valgt at forlænge og samtidig opgradere engagementet i FC Roskilde.

9. maj

Netværk

Interview med Jack Majgaard

Cheftræner, Jack Majgaard, var selvsagt skuffet over gårsdagens uafgjorte resultat, da vi fangede ham til en snak kort efter slutfløjt.

8. maj

Uafgjort i overtiden mod Næsby

Efter sidste weekends nederlag til VSK Århus var der lagt op til en spændende kamp i Roskilde Idrætspark, hvor drengene skulle forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod Næsby Boldklub.

20220508

Kampreferat

Roskilde vs Næsby Boldklub

Næsby Boldklub fra det nordlige Odense er stiftet i 1938 og har spillet divisionsfodbold i 22 sæsoner siden 1984.

6. maj

A-truppen

Velkommen til OneOffice

Vi slutter arbejdsugen af med at byde velkommen til en ny Partner i FC Roskilde. OneOffice er ny FCR Partner.

6. maj

Netværk

Tømrermester Mads Hyllehøj fortsætter ufortrødent

Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at endnu en Partner har sat sin signatur på en forlængelse i FC Roskilde.

4. maj

Netværk

Spændingen i toppen er intensiveret efter skidt indsats i Århus

FC Roskilde skulle i dag forsøge at øge forspringet ned til de nærmeste forfølgere i jagten på oprykning til 2. Division.

20220430

Kampreferat

Roskilde vs VSK Århus

VSK Århus er en overbygning fra 1. juli 2016 mellem IK Skovbakken og Vejlby-Riiskov IF og begge hører hjemme på Vejlby-Riiskov Idrætscenter.

29. april

A-truppen

Inforevision opgraderer til FCR Partner

Endnu en Partner har valgt at forlænge sit sponsorat i FC Roskilde og samtidig opgradere engagementet i klubben. Inforevision er nu FCR Partner og fortsætter...

27. april

Netværk

WR Damp er fortsat med på rejsen

Fuld damp på kedlerne i FC Roskilde! I weekenden gik det glimrende på banen og nu starter vi ugen ud med gode nyheder på sponsorfronten, hvor WR Damp har forlænget deres aftale med klubben.

25. april

Netværk

Mikkel Nøhr Christensen har rundet 100 kampe for FC Roskilde

Vores driblestærke tekniker, Mikkel Nøhr Christensen, har rundet 100 kampe for FC Roskilde.

24. april

A-truppen

FC Roskilde styrede med sikker hånd sejren i hus

I dag spillede FC Roskilde årets første turneringskamp på stadion i Roskilde Idrætspark - og den anden kamp i 3. Divisions oprykningsspil.

20220423

Kampreferat

Bold.dk skriver: “35 mål af FC Roskilde-duo: Rigtig god kvalitet”

Bold.dk har i dag igen en artikel om FC Roskilde.

23. april

A-truppen

Stream kampen FC Roskilde – IF Lyseng

Hvis du ikke har mulighed for at se kampen på stadion, kan du streame den.

22. april

Roskilde vs IF Lyseng

IF Lyseng er stiftet den 18. juni 1970 (efter kommunalreformen), men der er spillet fodbold i området siden 1922.

22. april

A-truppen

CR Electric er lyseblå nu og fremover

Erhvervsnetværket er elektrisk! I hvert fald efter forlængelsen af endnu en FCR Partner.

22. april

Netværk

Artikel om Jack Majgaard på bold.dk

Bold.dk bringer i dag et interessant interview med vores cheftræner Jack Majgaard.

21. april

A-truppen

Se highlights fra Dalum IF – FC Roskilde

Nu kan du se highlights fra Dalum IF - FC Roskilde, der som bekendt endte 1-4.

20. april

A-truppen

Netværksmøde hos Crossfit Roskilde

Partnerne i FC Roskilde var tirsdag morgen samlet på anderledes vis end normalt, da Crossfit Roskilde slog dørene op for en omgang morgentræning.

20. april

Netværk

FCR kom flot fra start i oprykningsspillet

Det danske forår viste sig fra sin smukkeste side, da FC Roskilde gæstede det hyggelige anlæg i Dalum.

20220418

Kampreferat

Roskilde Idrætspark bliver klar til oprykningsspillet

Vi har spillet de seneste to hjemmekampe på kunstgræsbanen i Rådmandshaven, men nu er det slut!

15. april

Netværk

Organisationsændringer i FC Roskilde

Der er foretaget ændringer i organisationen af den daglige drift i FC Roskilde.

13. april

Netværk

Se highlights fra Næsby Boldklub – FC Roskilde

Nu kan du se highlights fra Næsby Boldklub - FC Roskilde, der som bekendt endte 2-2.

13. april

A-truppen

Oprykningsspil – kampprogrammet er klar!

DBU har netop oplyst kampprogrammet for FC Roskildes sidste 10 kampe.

12. april

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Svært at få spillet i gang”

Cheftræner, Jack Majgaard, var ikke overrasket over, at det ville være svært at finde vores normale spil på en svær bane i Næsby.

10. april

Netværk

FCR smed sejren i sidste sekund

ugen op til kampen har drengene trænet på græs ved Målfeltet i Vor Frue, for at vænne sig til det underlag der ventede lørdag eftermiddag i Næsby.

20220409

Kampreferat

Næsby vs Roskilde

Næsby Boldklub fra det nordlige Odense er stiftet i 1938 og har spillet divisionsfodbold i 22 sæsoner siden 1984. Bedste resultat er en 2.plads i 2.division vest i 2011/12 hvor...

8. april

Netværk

HTO Nedrivning øger engagementet i FCR

Vi river arbejdsugen ned og banker weekenden ind - og hvilken fantastisk måde at gøre det på!

8. april

Netværk

FCRTV – Lund & Herman: “Fedt at være på græs”

Benjamin Lund & Andreas Hermansen var begge glade for at være tilbage på græs, for første gang i Danmark i år, da vi fangede dem før dagens træning.

6. april

A-truppen

VVS Firmaet – VVS & Badexperten forbliver lyseblå

Der er vandtæt i netværket! Vi fortsætter ugen med gode nyheder på sponsorfronten, hvor VVS Firmaet - VVS & Badexperten har forlænget deres netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

5. april

Netværk

Andersen Biler er ny netværkspartner

Gul and i hånden, men nu lyseblåt bilhus! Endnu en tilføjelse til vores fremadstormende erhvervsnetværk i FC Roskilde.

4. april

Netværk

FCRTV – Mac: “Vigtigt at holde afstanden”

For anden hjemmekamp i træk var der mål i støvlerne på Mathias "Mac" Christensen, der er blevet holdets nye straffesparksskytte.

3. april

Netværk

Sebastian Elvang stopper i FC Roskilde

26-årige Sebastian Elvang har ytret et ønske om at holde pause fra fodbolden på ubestemt tid, og det ønske har FC Roskilde valgt at imødekomme.

2. april

A-truppen

FCR fik en 4-0 sejr at lune sig på

Det var råkoldt i Roskilde Idrætspark her til aften, da FC Roskilde sendte Vanløse tomhændet hjem. Så det var dejligt for hovedparten af de små 400 tilskuere, at de kunne varme sig...

20220401

Kampreferat

Mike Mortensen lægger støvlerne på hylden

Sidste år var det en “no brainer” for Mike, da han efter mere end 10 års fodbold i andre klubber vendte hjem til FCR.

1. april

A-truppen

Andreas Maarup forlænger til sommeren 2024

FC Roskilde har netop forlænget aftalen med 22-årige Andreas Maarup med to år, så aftalen nu løber frem til sommeren 2024.

31. marts

A-truppen

Comwell Roskilde forbliver netværkspartner

Endnu en glædelig nyhed fra byens bedste erhvervsnetværk. Comwell Roskilde har valgt at forlænge deres netværkspartner-aftale og forbliver derfor en del af vores erhvervsnetværk det kommende år.

31. marts

Netværk

Roskilde vs Vanløse

Vanløse IF er stiftet 1/7 1921 og har dermed lige afholdt 100-årsjubilæum. Klubben førte en omflakket tilværelse i de første år både i Vanløe og på Frederiksberg inden man i 1946 fik plads ved Vanløse

30. marts

Netværk

Lasse Sørensen tegner og fortæller

Vores målmandstræner, Lasse Sørensen, er i gang med at tage Goalkeeper Advance-uddannelsen, hvilket er den højeste målmandstræneruddannelse hos DBU.

29. marts

A-truppen

FC Roskilde måtte nøjes med et point

Det var top mod bund, hvilket dog ikke var så nemt at se i ret mange perioder af kampen. Karslunde spillede - efter eget udsagn - også deres bedste kamp i sæsonen.

20220327

Kampreferat

Jesper Heinze tilknyttes FC Roskilde

Et velkendt ansigt fra Roskilde Idrætspark tilknyttes FC Roskilde pr. dags dato, for at styrke setuppet omkring førsteholdet.

25. marts

A-truppen

FC Roskilde vs Karlslunde

Karlslunde IF - eller KIF Fodbold som klubben hedder i dag - er en sammenslutning (fra 1934) af den oprindelige Karlslunde Boldklub (26. maj 1914) samt Karlslunde IF, der

23. marts

Netværk

FCRTV – Jack Majgaard: “Lyseng havde en hård arbejdsdag”

Jack Majgaard så mange gode takter i weekendens sejr over Lyseng.

22. marts

Netværk

Highlights fra FC Roskilde – IF Lyseng

Du kan nu streame highlights fra lørdagens kamp FC Roskilde - IF Lyseng, der endte 7-1.

21. marts

Netværk

LH Hockerup forlænger og opgraderer sponsorat

Vi starter ugen ud på bedst mulig måde og kan med glæde fortælle, at LH Hockerup fortsætter deres engagement i FC Roskilde og samtidig opgraderer deres sponsorat.

21. marts

Netværk

FCRTV: Monday & Valdemar: “We are hungry”

Med 14 og 15 mål har Monday Etim og Valdemar Schousboe sat sig øverst på topscorerlisten i 3. Division.

20. marts

A-truppen

Tre dobbelt målscorere i magtdemonstration

Solen skinnede pragtfuldt ned over Roskilde Idrætspark og vinden var svag, så det var perfekt vejr til at spille fodbold i.

20220319

Kampreferat

Hjemmebanetrøjen anno 2022

Under varmere himmelstrøg på en kaffebar i Tyrkiet, blev vores nye hjemmebanetrøje pakket ud - og vi er vilde med den!

19. marts

Netværk

Tilskuerinfo til FC Roskilde v IF Lyseng

Så ruller bolden endelig igen i Rådmandshaven! Lørdag kl. 14:00 kommer IF Lyseng på besøg til et spændende topopgør i 3. Division.

18. marts

Netværk

FC Roskilde vs IF Lyseng

IF Lyseng er stiftet 18. juni 1970 (efter kommunalreformen), men der er spillet fodbold i området siden 1922.

18. marts

Netværksmøde i Spar Nord Lounge

Tirsdag morgen var omkring 40 af vores Partnere samlet til netværksmøde i Roskilde Idrætspark, hvor snakken gik over morgenkaffen.

16. marts

Netværk

Nyt sæsonkort – nye muligheder i Roskilde Idrætspark

I forbindelse med at vi har skiftet billetsystem, har vi også udviklet et nyt attraktivt tilbud til dig som fan. Det hedder FCR Klubben og indeholder en række fordele.

14. marts

Netværk

ENP Advokater er ny FCR Partner

I weekenden sparkede vi 2022 i gang på banen - udenfor kridtstregerne har forårssæsonen været i gang længe! Det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til endnu en ny Partner i FC Roskilde

14. marts

Netværk

FCR måtte nøjes med et point i chancefattig forårspremiere

Endelig trillede bolden igen om vigtige point i 3. Division. Vejret var meget fint - solen skinnede fra en skyfri himmel.

20220312

Kampreferat

Roskilde vs Slagelse

Slagelse B & I er en af de klubber vi har spillet flest kampe imod gennem årene og det er meget lige, dog med et lille overtag til Roskilde.

11. marts

Kick Off Event 2022

Torsdag den 10. marts 2022 dannede Guldaldersalen på Prindsen de perfekte rammer om årets Kick Off Event.

11. marts

Netværk

Forza FCR – Forza Leasing forlænger

Der er fart over feltet på sponsorfronten. Endnu en FCR Partner forbliver lyseblå. Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Forza Leasing fortsætter i FC Roskilde og vores erhvervsnetværk.

10. marts

Alarmeksperten og FCR forbliver holdkammerater

Endnu en lokal virksomhed vil fortsat være med på rejsen! Alarm & Låse Eksperten trækker fortsat den lyseblå trøje over hovedet.

9. marts

Netværk

Roskilde DANHOSTEL er lyseblå

Igen i dag sparker vi morgenen i gang med en dugfrisk nyhed fra vores erhvervsnetværk, hvor Roskilde DANHOSTEL er ny FCR Partner. Vi er glade for, at kunne byde dem velkommen i et blomstrende netværk.

8. marts

Netværk

FC Roskilde og Selim Baskaya får papirer på hinanden

FC Roskilde har fra sommer sikret sig en 2 årig aftale med stortalentet Selim Baskaya der pr. dags dato er indlemmet i førsteholdstruppen.

24. februar

A-truppen

Vintur.dk forbliver netværkspartner

Endnu en netværkspartner forlænger deres sponsoraftale i FC Roskilde. Vi er glade for, at byde Vintur.dk velkommen endnu et år, hvor de vil være en del af vores stærke erhvervsnetværk.

22. februar

Netværk

Mads Julø forlænger til sommeren 2023

Endnu mere Julø og forhåbentlig endnu flere jubelscener! Mads Julø vendte i sommer tilbage til FC Roskilde efter 2,5 år hos KFUM’s Boldklub.

21. februar

A-truppen

FCR og Roskilde Gulventreprise fortsætter sammen

Endnu en gang kan vi løfte sløret for forlængelsen af en FCR Partner. Roskilde Gulventreprise har netop placeret kuglepennen på papiret og sat en underskrift på en forlængelse.

18. februar

Netværk

Netværksmøde hos Sparekassen Kronjylland

Torsdag morgen var over 50 af vores Partnere samlet til netværksmøde hos Sparekassen Kronjylland, der lagde lokaler til morgenens møde, efter de for nylig er flyttet ind i Roskilde på Ringstedvej 18.

18. februar

Er du vores nye STADIONSPEAKER?

Vil du være fodboldens stemme i Roskilde? Kunne du tænke dig at være stadionspeaker for Roskildes bedste fodboldhold? Så er nedenstående måske noget for dig.

17. februar

Netværk

Niveauforskel i nederlag til FC Helsingør

I går aftes fik FC Roskilde en demonstration i, hvad der skal til, hvis man skal ligge nummer et i NordicBet Ligaen og være godt på vej til at spille superliga-fodbold.

20220216

Formue- & Investeringspleje fortsætter som Plus Partner

Endnu en Partner fortsætter rejsen og udviklingen i FC Roskilde. Formue- & Investeringspleje har gentegnet deres Plus Partnerskab og forbliver derfor en fast del af vores erhvervsnetværk.

14. februar

Netværk

Rymark forlænger som Netværkspartner

Endnu en gang byder morgenen på en forlængelse af en Partner fra vores erhvervsnetværk. Rymark har valgt at gentegne deres aftale som Netværkspartner og forbliver derfor en del af FC Roskilde fremover

9. februar

Netværk

Svalegårdens Bageri bager gladeligt FCR-brød

Roskilde-bageriet fra Svalegården, der i flere år har været en fast bestanddel af vores erhvervsnetværk, fortsætter som Netværkspartner i endnu et år.

8. februar

Netværk

Magnus Krogh får ophævet sin kontrakt

FC Roskilde og Magnus Krogh stopper samarbejdet pr. dags dato, da klubben har valgt at imødekomme Magnus’ ønske om at holde pause fra fodbolden, da han er mættet og har mistet motivationen.

8. februar

A-truppen

Buusmark fortsætter som FCR Partner

Endnu en gang kan vi med glæde præsentere en Partner-forlængelse. Buusmark Advokatfirma ønsker fortsat at være med på rejsen mod oprykning - og det sætter vi stor pris på.

7. februar

Netværk

Hensrik er lyseblå ejendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik fortsætter som Partner i FC Roskilde.

1. februar

Montell lukker vores transfervindue

Vi er utrolig glade for at kunne præsentere vinterens sidste tilføjelse til truppen, på vinduets sidste dag.

22. januar

A-truppen

Balling & Holst forbliver netværkspartner

Direktør i Balling & Holst, Randi Holm Balling, fremhæver klubbens erhvervsnetværk:

31. januar

Netværk

Hovedsponsor forlænger med FC Roskilde

Få minutters kørsel fra Roskilde ligger Viby-virksomheden CP, der for tiende år i træk er hovedsponsor for FC Roskilde.

27. januar

Netværk

Træningskampe – opdatering!

Der er kommet et par ændringer til FC Roskildes træningskampe, så vi bringer her en opdateret oversigt over de resterende træningskampe her i vinteropstarten.

27. januar

A-truppen

Herlev Diamanten er ny FCR Partner

Igen i dag kan vi byde velkommen til en ny Partner i FC Roskilde.

26. januar

Netværk

Malerfirmaet Niels Hansen maler fortsat lyseblåt

Endnu en gang kan vi stolt præsentere en forlængelse af en trofast Plus Partner i FC Roskilde.

25. februar

Netværk

Sydbank er lyseblå bank

Vi er glade for, endnu en gang, at kunne præsentere en Partner der er lyseblå. Sydbank er FCR Partner og bliver ved med at være det. Lokalt kendskab og lokal støtte i vores erhvervsnetværk.

21. januar

Netværk

Bygma på drengenes kampshorts

Endnu en gang kan vi byde velkommen til en stærk spiller, denne gang på byggematerialer, da Bygma Roskilde er nye på holdet.

19. januar

Netværk

Anlægsgartner Gottlieb er og bliver lyseblå

Mange års kærlighed ruster ikke og Anlægsgartner Gottlieb er et tydeligt bevis på dette. Vi er glade og stolte over, at vi endnu en gang kan præsentere en Partner-forlængelse der inkluderer Gottlieb.

18. januar

Netværk

Årets første netværksmøde

Tirsdag morgen var vores Partnere igen samlet i vores erhvervsnetværk, til årets første netværksmøde i Spar Nord Lounge.

18. januar

Netværk

Karhof Bolig og Erhverv er ny netværkspartner

Et nyt år er sparket i gang - også på sponsorfronten, hvor vi kan byde velkommen til ejendomsmæglerfirmaet Karhof Bolig og Erhverv.

14. januar

Netværk

Første træning i 2022

FC Roskilde førsteholdstrup startede forårssæsonen op i dag. Ny cheftræner, Jack Majgaard, havde også første dag på træningsbanen med drengene.

11. januar

Netværk

Stem på efterårets mål

Stem på efterårets mål

8. januar

Træningskampe i vinteropstarten

Opstarten nærmer sig og det samme gør vinterens træningskampe, hvor vores nye cheftræner, Jack Majgaard, for første gang står i spidsen for FC Roskilde.

4. januar

A-truppen

Et kig på vores efterår i 3. Division

Vi ønsker alle et godt nytår og starter året med lidt interessant statistik fra første halvdel af sæsonen 2021/2022 i 3. Division.

3. januar