26
mar

Kampreferat

2-1-nederlag i Kolding

FCR-mandskabet var søndag afsted på en svær opgave ude mod Kolding IF, der hænger på i toppen af tabellen. Solen tittede frem over Autocentralen Park, det var lidt blæsende og banen så fin ud, årstiden taget i betragtning.

Hjemmeholdet fra Kolding IF kom klart bedst ud af omklædningsrummet og tog styringen af kampen fra første fløjt. Det var også hjemmeholdet der skabte flest chancer i kampens første periode, hvor vi ikke var meget på bolden.

Efter hjemmeholdet havde bragt sig foran med 1-0 vågnede vi op og niveauet blev hævet markant. Vi kom længere frem på banen og kom mere på bolden. Det samme billede fortsatte i anden halvleg, hvor vi spillede op med hjemmeholdet.

Kampen var præget af mange spilstop, der hele tiden stoppede rytmen i kampen - til fordel for Kolding, der gerne tog tempo ud af kampen.

Vi kom yderligere bagud, inden Monday Etim satte os på scoringstavlen. Vi jagtede og kæmpede, men måtte se os besejret i årets tredje betydende kamp og dermed rejse hjem med endnu et nederlag.

På den positive side fik både Lucas Koch og Nicolaj Thomsen debut for FC Roskilde, efter en skadesplaget opstart.

Målene

17’ (1-0): En bold i dybden bliver hentet ved mållinjen og sendt indover. Ved bagerste stolpe stod Kouassi Dieudonne fri og klar til at heade hjemmeholdet foran.

72’ (2-0): Kolding pressede på efter et fint angreb, hvor Marco Brylov i første omgang reddede bolden, men på returen stod Paul Ngongo klar i det lille felt til at prikke bolden ind.

81’ (2-1): En fremragende bold blev sent afsted mod Monday, der havde fundet plads bag Koldings forsvar. Han pillede bolden ned og sendte den forbi en chanceløs målmand.