07
aug

Kampreferat

3-0-sejr i sæsonåbning i Roskilde Idrætspark

På baggrund af sidste sæsons oprykning, har det været en sommerpause fuld af forventning og spænding. Den spænding blev udløst lørdag eftermiddag i Roskilde Idrætspark, da vi tog imod gæsterne fra AB Gladsaxe.

Mange nye spillere er kommet til henover sommeren og trænerteamet har for alvor begyndt deres arbejde med holdet. Det hele skulle stå sin test i sæsonens første opgør i 2. Division, efter en flot pokalsejr i sidste weekend over B.93.

Det var bestemt godkendt. Roskildespillerne var klar fra første fløjt og lignede et hold der var klar til at kæmpe for hinanden de næste 90 minutter. En chancerig kamp, der i perioder bølgede frem og tilbage, med tre scoringer, en flot saksesparksforsøg fra Valdemar Schousboe - der bestemt havde fortjent en bedre skæbne - og i sidste ende en sejr til FCR.

Næste opgave i 2. Division er på fredag, den 12 august klokken 19:00 på udebane mod B.93.

6’ Minut
Der skulle ikke gå mange minutter før nettet blafrede i Roskilde Idrætspark - og hvem andre end sidste sæsons topscorer, Valdemar Schousboe. En bold i dybden fra Ronny Larsen blev opsnappet af Schousboe, der sikkert kunne bringe os foran 1-0.

69’ Minut
Endnu en gang var Schousboe på pletten og klar i modstanderens felt, hvor han problemfrit kunne sætte foden på og bringe os yderligere foran med 2-0.

71’ Minut
Få minutter senere ville hans angrebskollega, Monday Etim, også lege med. Med hans flotte scoring til 3-0 lukkede og slukkede han kampen med tyve minutter til slutfløjt.