Netværk

Anlægsgartner Gottlieb & FCR har holdt sammen i 18 år

Endnu en loyal og vigtig underskrift er sat i FC Roskilde. I hele 18 år har Anlægsgartner Gottlieb været en del af FC Roskilde og det skal de selvfølgelig blive ved med.

Gottlieb har været med til at så de første frø til vores stærkt voksende erhvervsnetværk, og nu har de forlænget deres aftale som Stjerne Partner i klubben.

Adm. Direktør, Thomas Gottlieb, fortsætter glædeligt:
“Når man har været med i så mange år, som vi har, så kan man kun trække på smilebåndet over den udvikling, der er sket. Jeg sætter stor pris på at komme i FC Roskilde, både når der er kamp og til alle de andre arrangementer. Jeg har opbygget mange relationer og bekendtskaber gennem erhvervsnetværket, og det har været en fornøjelse at være med i alle de år. Jeg var derfor ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville forlænge aftalen og fortsætte med at støtte FC Roskilde. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer.”

For FC Roskildes direktør, René Christiansen, betyder forholdet også meget:
“Anlægsgartner Gottlieb og Thomas er en kæmpe faktor i vores erhvervsnetværk, og hans loyalitet og støtte er fantastisk. Man er ikke en del af noget i 18 år, hvis ikke det betyder noget helt specielt - og det gør det for begge parter. Anlægsgartner Gottlieb er vellidt i netværket, og han sætter altid tiden af til at være synlig, selvom han selv driver en forretning i flot vækst. Jeg er rigtig glad for, at vi skal fortsætte samarbejdet, og jeg ser frem til endnu et år.”

Skal du være med? Så tag fat i vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.