19
jan

Netværk

Bygma på drengenes kampshorts

Endnu en gang kan vi byde velkommen til en stærk spiller, denne gang på byggematerialer, da Bygma Roskilde er nye på holdet. Vores nye Stjerne Partner er med drengene på banen hver gang, da de fremover vil være synlige på vores kampshorts. Vi glæder os over, at byde Bygma velkommen i vores erhvervsnetværk.

Salgsdirektør i Bygma Roskilde, Jan Lange, glæder sig til at tage hul på rejsen:

“I Bygma Roskilde er vi utroligt glade for, at blive lokalt forankret med dette sponsorat, og ser FCR som en spændende samarbejdspartner. Vores logo har fået plads på bukserne, og dermed er vi med til både hjemme- og udekampe. Derudover glæder jeg mig personligt til, at blive en del af netværket i FCR og ser frem mod et godt samarbejde, fyldt med spændende fodbold og gode relationer.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, glæder sig over Bygma som Stjerne Partner:

“Vi kan endnu en gang glæde os over, at nye virksomheder vælger at være med omkring vores erhvervsnetværk i FC Roskilde. Et netværk der bruger hinanden til stort og småt, hvor der både snakkes forretning og sparring. At Bygma også har tilvalgt synlighed på vores kampsæt, er selvfølgelig et kæmpe plus og noget vi er rigtig glade for.”