19
embe

Netværk

Bygma på kampshortsene igen i 2024

De seneste to år er Bygma løbet på banen med drengene, da Bygma-logoet pryder kampshortsene - og det bliver de heldigvis ved med! Bygma har netop sat deres signatur og forlænget deres Stjerne Partner-aftale i FC Roskilde for 2024.

Salgsdirektør i Bygma Roskilde, Jan Lange, tager hellere end gerne et år mere:
“Vi glæder os over det stærke samarbejde vi har haft med FC Roskilde de seneste to år og ser derfor meget frem til at fortsætte endnu et år. Vi har medarbejdere der weekend efter weekend står på tribunen og støtter holdet, mens vi også mærker det store engagement der er i ledelsen og omkring klubben. Det kan kun blive et spændende 2024, både på fodboldbanen og i netværket, som vi ser frem til at deltage i.”

Adm. direktør i FC Roskilde, René Christiansen, ser frem til at fortsætte samarbejdet i det nye år:
“Opbakningen til FC Roskilde og erhvervsnetværket er enorm - og vi sætter pris på hver en afkrog af erhvervsnetværket og dem der støtter os. At Bygma fortsætter i 2024 betyder meget for os, og vi sætter stor pris på det samarbejde vi har haft med Bygma de seneste år. Jeg glæder mig til, at vi igen i det nye år skal vise deres logo frem på vores kampshorts rundt omkring i landet.”

Skal du ikke gå glip af alt det gode der venter FC Roskildes erhvervsnetværk i 2023? Så kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 42673486.