29
embe

Netværk

Bygma pryder kampshortsene igen i 2023

Bygma er løbet på banen med drengene i hele 2022 - og det bliver de ved med! Bygma har netop forlænget deres Stjerne Partner-aftale i FC Roskilde, hvorfor de fortsat vil være at finde på vores kampshorts i 2023 også, ligesom de vil fortsætte i erhvervsnetværket.

Salgsdirektør i Bygma Roskilde, Jan Lange, ser frem til at fortsætte:
“Vi er i Bygma Roskilde stolte over at være en af mange lokale støtter til "byens førende hold". Derfor var det naturligt for os, at fortsætte det stærke samarbejde med FC Roskilde i 2023. Vi har medarbejdere som troligt står på tribunen til hver hjemmekamp, og samtidig mærker vi det enorme engagement der er, både i ledelsen, men også blandt alle omkring klubben. Det kan kun blive et spændende 2023, med både fodbold og godt netværk.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, glæder sig over endnu en forlængelse:
“Vi mærker en enorm opbakning til FC Roskilde og til vores erhvervsnetværk. Vi oplever, at virksomhederne går rigtig langt for at støtte op om vores projekt, og det er jeg rigtig glad og taknemmelig for. Bygma er den seneste i rækken, og det glæder mig, at vi fortsat skal have deres logo på vores shorts i 2023.”

Vil du gerne blive klogere på FC Roskildes Erhvervsnetværk, så tøv ikke med at kontakte vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.