Netværk

CrossFit Roskilde løfter FCR

Et godt naboskab er vigtigt! Heldigvis for os, har vi glæde af CrossFit Roskilde på den anden side af hegnet. Vi er glade for, at de også godt kan lide os og derfor har forlænget deres FCR Partner-aftale i FC Roskilde, så vores spillere blandt andet kan blive stærkere i deres lokaler.

Ejer af CrossFit Roskilde, Casper Gammelmark, ser samarbejdet vokse:
“Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med FC Roskilde. Vi har haft flere gode møder om, hvorledes vi begge kan drage nytte af hinanden til et endnu bedre samarbejde og sammen hjælpe Roskilde med at gro. Lokalt samarbejde i Roskilde, er noget vi prioriterer højt, og det ved vi også, at FC Roskilde gør.”

Nikolaj Worch, der er partnerkonsulent i FC Roskilde, glæder sig over et gavnligt samarbejde: “Jeg er rigtig glad for, at vi fortsat har CrossFit Roskilde med på vognen som Partner. Vores skadede spillere gør næsten dagligt brug af faciliteterne hos vores nabo fra CrossFit Roskilde, og er derfor et rigtig givtigt samarbejde for begge parter.”

På billedet ses fra venstre: Allan Bentsen fra Roskilde Bordtennis, tidligere FCR-spiller Robert Larsen, CrossFit-ejer Casper Gammelmark og vores egen Nikolaj Worch.

Vil du & din virksomhed være med til at løfte FC Roskilde endnu højere? Kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.