09
ust

Netværk

Damgaard forlænger og opgraderer i FC Roskilde

Sæsonen er i fuld gang - både på og udenfor kridtstregerne. Det er med glæde, at vi kan offentliggøre, at endnu en Partner har forlænget og samtidig opgraderet sin aftale i FC Roskilde. Damgaard Rådgivende Ingeniører forbliver FCR Partner og bliver samtidig ny Profilpartner for Malte Karoli.

Jesper Jøns Rømer fra Damgaard tror på muligheder og sportslig succes i FCR:
“Som lokalt forankret virksomhed i Roskilde, ønsker Damgaard at støtte op om det lokale erhvervsliv i Roskilde, og vi ser et stort potentiale i FC Roskilde som en markant og vigtig ambassadør for hele byen. Vi er derfor glade for, at vi kan fortsætte vores engagement i FC Roskilde og ser frem til en masse gode oplevelser på stadion i den kommende sæson.”

Partner Konsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, sætter pris på forlængelsen:
“Det glæder mig at Jesper og Damgaard Rådgivende Ingeniører har valgt at forlænge med endnu et år til samlingen. Udover forlængelsen købte Jesper hurtigt ind på vores nye tiltag som Profilpartner, hvor han har valgt vores nye hurtige kant Malte Karoli.”

Lyder FC Roskildes Erhvervsnetværk som noget for dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores Partner Konsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.