11
temb

Netværk

Damgaard Rådgivende Ingeniører forbliver lyseblå

På banen er sæsonen i fuld gang, men der er bestemt også gang i erhvervsnetværket udenfor kridtstregerne. Endnu en Partner har sat sin signatur på en forlængelse - Damgaard Rådgivende Ingeniører tager endnu et år som FCR Partner i FC Roskilde.

Jesper Jøns Rømer fra Damgaard fortsætter glædeligt opbakningen:
“Damgaard har et ønske om at støtte op om det lokale erhvervsliv i Roskilde, og vi ser FC Roskilde som en rigtig god ambassadør for byen. Vi er derfor glade for at fortsætte som sponsor i FC Roskilde i endnu et år og ser frem til en masse gode oplevelser på stadion i den kommende sæson.

Nikolaj Worch fra FC Roskilde udtaler:
“Det glæder mig, at Jesper og Damgaard RI har valgt at forlænge deres engagement i FC Roskilde med endnu et år. Vores partnere er benzinen til motoren og gør, at vi fortsat kan arbejde videre med en forhåbning om at spille NordicBet Liga indenfor en overskuelig fremtid. Tak for støtten, Jesper.”

Lyder FC Roskildes Erhvervsnetværk som noget for dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores Partner Konsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.