3.
maj

Netværk

Dansk Udsyring er ny netværkspartner

Fra supportpartner til netværkspartner. Dansk Udsyring har fulgt med i udviklingen af erhvervsnetværket på tætteste hold som supportpartner - nu har de valgt at opgradere deres engagement i FC Roskilde og de er derfor nyeste tilføjelse til erhvervsnetværket.

Benny Mortensen fra Dansk Udsyring glæder sig til at blive en del af netværket:
“Jeg har valgt at forlænge og opgradere aftalen med FC Roskilde, da jeg gerne vil være med til støtte op om FC Roskilde og den spændende udvikling som klubben forhåbentlig er inde i. Derudover glæder jeg mig også til at blive en del af et stærkt erhvervsnetværk, som måske kan være med skabe nogle nye relationer til erhvervslivet i Roskilde og omegn.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, byder velkommen i netværket:
“Dansk Udsyring har efter et år som supportpartner valgt at opgradere til netværkspartner og derved blevet en del af vores fortsat voksende erhvervsnetværk. Benny har allerede nu vist, at han fremover vil være en aktiv del af netværket. Vi ser frem til et endnu tættere samarbejde.”

Hvad kan du og din virksomhed få ud af at være med i FC Roskildes Erhvervsnetværk? Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.