Netværk

Der er lyseblåt hos Dansk Plastmontering

Der er fart på gentegningerne i erhvervsnetværket og vi kan derfor med glæde præsentere endnu en forlængelse. Dansk Plastmontering blev overbevist det første år og har derfor sat signatur på en ny partneraftale med FC Roskilde.


Kitte Filtenborg fra Dansk Plastmontering nyder det:
“Projekter som det FC Roskilde har gang i, synes jeg bestemt man skal støtte op om. Den sult og vilje til at ville mere, smitter af på os andre i erhvervsnetværket og sammen kan vi opnå endnu mere - både personligt og sammen. På den tid vi har været med, har klubben rykket sig og jeg tror på, at der er endnu mere at hente. Vi glæder os derfor til at forblive partner igen i år.”


René Christiansen, direktør i FC Roskilde, udtaler:
“Jeg er glad for, at Kitte og resten af Dansk Plastmontering forbliver partner i FC Roskilde. Det er dejligt, at vi står et sted, hvor vi kan kombinere fodbold, netværk og rigtig gode venner - sammen er vi stærkest. Jeg glæder mig til endnu et spændende år.”

Et nyt og spændende år i erhvervsnetværket er i gang - skal du være med? Så kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 42673486.