Netværk

FC Roskilde indgår aftale med Vinslottet

Der er nye dråber på vej til byen!

Vi er glade for at kunne præsentere et samarbejde med Vinslottet A/S, der træder ind i FC Roskilde som FCR Partner - ligesom de fremadrettet vil stå for en stor del af vinleverancen til erhvervsnetværkets arrangementer.

Vinhandler og medejer af Vinslottet, Anders Qwist, fortæller om forretningen:
“Vi glæder os til at blive en del af FC Roskilde, hvor vi ser frem til at stille tørsten hos erhvervsnetværket. Vinslottet A/S er en moderne og innovativ vingrossist etableret i 1985, som i dag handler med 450 professionelle kunder over hele landet - primært indenfor B2B og HoReCa segmentet. I snart 30 år har vi importeret kvalitetsvin fra førende vinproducenter rundt om i verden. Vores sortiment er bredt og dybt – priserne er så alle kan være med, fra husvinen til de store navne der er kælet for. Kvaliteten synes vi selv er entydig god – men sådan er det jo tit med ens ”egne børn”. Besøg vores hjemmeside www.vinslottet.dk hvor du kan handle 24/7, søge information om vores mange produkter, samt skrive dig op til nyhedsbrev med vintilbud og mulighed for at deltage i vinevents over hele landet.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, glæder sig over tilføjelsen af Vinslottet:
“Jeg er glad for, at Vinslottet bliver tilføjet til rækken af nye partnere i FC Roskilde. Der er kvalitet over Vinslottet og vi glæder os til et godt og givende samarbejde med Anders og resten af slottet i fremtiden. Vores tidligere vinleverandør fra Otto Suenson har ikke ønsket at fortsætte og de er derfor ikke længere en del af FC Roskilde - derfor er det endnu mere glædeligt, at Vinslottet har overtaget den del og vi ser meget frem til at drikke deres dråber fremadrettet.”

Skal du være med på rejsen? Så tag fat i vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.