31
jan

Kampreferat

Det endte uden vinder på Østerbro

Onsdag aften var vinterens anden træningskamp på programmet - modstanderen var NordicBet Liga-mandskabet fra B.93, der lagde kunstgræsbane til opgøret.

Dommerne var ikke at finde på Svanemølleanlægget, så efter ti minutters forsinkelse, måtte tre mand fra hjemmeholdets stab agere hoveddommer og linjedommere. Fokus forblev intakt og vi kom rigtig fint fra land - boldbesiddelsen startede på FCR-fødder, og vi havde flere optræk til muligheder.

Som første halvleg skred frem kom B.93 mere med i kampen og den bølgede frem og tilbage. Brylov i buret kom aldrig for alvor på arbejde.

Der blev ringet en dommer ind og efter en halv times spil overtog han fløjten.

Vi gik til pause med 0-0, efter en tæt første halvleg med mange rigtig fine Roskilde-takter.

Efter pausen var der skiftet lidt og Oscar Hjorth vogtede blandt andet buret for FC Roskilde.

Mads Skøtt havde været uheldig med et par afslutninger i første halvleg, men kort inde i anden halvleg bar aggressiviteten frugt og han sparkede os foran. 0-1 var stillingen og de gode takter fortsatte.

B.93 tilspillede sig en del dødbolde - og det var også efter en dødbold det gik galt. Efter et hjørnespark og efterfølgende lidt forvirring i feltet, kunne hjemmeholdet bringe balance i regnskabet.

I sidste fase af kampen blev der skiftet igen og mange spillere fik minutter i benene for begge hold.

På lørdag går det løs igen, når Vanløse IF gæster Roskilde Idrætspark i årets tredje træningskamp.