18
embe

Netværk

DPU Entreprise A/S tager et år mere

DPU Entreprise A/S har mod på mere, efter et år som Partner i FC Roskilde. De har netop sat deres signatur på en etårig forlængelse af deres FCR Partner-aftale.

“Erhvervsnetværket og FC Roskilde som helhed, har uden tvivl levet op til vores høje forventninger. Det har været et godt og spændende år - både på og udenfor banen, hvor vi er blevet integreret i netværket. Som lokal virksomhed synes jeg det er på sin plads, at vi forsøger at bidrage til succes for sporten og fodbolden i byen. Vi glæder os til et spændende nyt år og endnu flere gode oplevelser i klubben.” udtaler Karsten Andersen, der er direktør i DPU Entreprise A/S.

René Christiansen fra FC Roskilde supplerer med:
“Familien i vores erhvervsnetværk i FC Roskilde vokser og nuværende partnere vil samtidig gerne forblive en del af vores projekt, hvilket jeg sætter stor pris på. Det glæder mig derfor, at DPU Entreprise har valgt at fortsætte støtten til os i det kommende år. Vi forsøger, med de midler vi har, at optimere både på og udenfor banen, således at helhedsoplevelsen for alle bliver bedre og bedre. Det fortsætter vi med i 2024.”

Skal du være med til alt det sjove i FC Roskildes erhvervsnetværk i 2024, så kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.