02
maj

Netværk

Ekman Bolig forbliver lyseblå ejendomsmægler

Endnu en Partner har forlænget sit engagement i FC Roskilde med endnu et år. Ekman Bolig er seneste i rækken af vigtige forlængelser i vores sprudlende erhvervsnetværk, hvor de fortsætter ufortrødent som FCR Partner.

Lars Ekman fra Ekman Bolig er stolt medlem:
“Vi ønsker fortsat at være en del af det unikke netværk. Vi er en lokalforankret ejendomsmæglervirksomhed med rødder i byen, og vi ønsker fortsat at være en del af FC Roskilde. Der er altid god energi at hente når vi mødes i netværket. Gode relationer skabes løbene, og vigtigst af alt vi støtter op om et godt formål til gavn for mange af byens borgere. Det er vi stolte af.”

Nikolaj Worch, Partnerkonsulent i FCR, glæder sig over opbakningen:
“Det er ingen hemmelighed, at vores erhvervsnetværk er helt essentielt for vores sportslige rejse i fremtiden, derfor kan jeg ikke pointere vigtigheden nok af, at vores mange lokale og loyale partnere. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi fortsat har Lars og resten af Ekman Bolig med på rejsen. Tak for støtten Lars.”

Skal du eller din virksomhed være med? Så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.