16
embe

Netværk

Ekman Bolig starter fortsat inde

Endnu en Partner har bidt sig fast i startopstillingen til det nye år. Ekman Bolig har netop forlænget sin FCR Partner-aftale i FC Roskilde og forbliver derfor en del af vores fantastiske erhvervsnetværk.

Lars Ekman fra Ekman Bolig støtter fortsat FCR:
“Ekman Bolig har været med på holdet gennem en del år nu. Som en mindre, familiedrevet virksomhed værnes der i særdeles om kerneværdierne og respekten for hinanden. Vi har det motto i vores virksomhed, at vi altid vil gøre vores bedste for, at støtte op om, og hjælpe alle vores kunder bedst muligt. Alle opgaver tages imod med en stor portion ydmyghed og med ærmerne smurt op.
Vi har igennem 13 år haft trofaste og loyale kunder, og uden den fantastiske anerkendelse af vores arbejde som vi får fra kunder og samarbejdspartnere, ville hverdagen ikke være nær så sjov.”

Administrationschef i FC Roskilde, Christian Westergaard, glæder sig:
”Vi er utrolig glade for at Lars og Ekman bolig stadig er med på rejsen i FC Roskilde, de har været en trofast partner gennem mange år.”

Vi har altid plads til flere! Vil du vide mere om FC Roskildes Erhvervsnetværk, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.