14
il

A-truppen

Endnu en Riisgaard til FC Roskilde

FC Roskilde har fra sommer skrevet kontrakt med 19-årige Lucas Riisgaard, der kommer tilbage til klubben efter et ophold i portugisiske Maritimo. Den unge offensivspiller, der tidligere har spillet ungdomsfodbold i Roskilde, er blevet udstyret med en aftale gældende frem til sommeren 2025.

Hovedpersonen selv glæder sig til at trække i de trygge lyseblå farver igen:
“Jeg er glad for at lande i trygge rammer. Jeg har spillet her i U17-tiden og var rigtig glad dengang. Efter nogle måneder i Portugal, hvor jeg var meget alene, besluttede jeg mig for, at jeg hellere ville hjem og prøve at slå igennem på seniorniveau her. Roskilde er et sted hvor jeg ved, at jeg er glad og jeg håber på, at kunne komme ind og gøre en forskel for holdet.
Jeg er en udfordrende og afslutningsstærk spiller, der har det bedst på kanten eller den offensive midtbane, da mit mindset generelt er meget offensivt. Jeg glæder mig til at komme i kamp til sommer.”

Anders Theil ser en spændende spiller:
“Lucas er en dygtig teknisk spiller, med et stort potentiale. Han er hurtig på fødderne og har et godt blik for spillet. Han er spændende og vi glæder os meget til at følge hans udvikling, når han fra sommer kommer i kamp for FC Roskilde.”

Vi glæder os til at se dig i aktion fra sommer, Lucas!