25
il

Netværk

Escapeable er ny netværkspartner

Fremtidens teambuilding er blevet en del af vores voksende erhvervsnetværk i FC Roskilde. Vi er glade for at kunne præsentere Escapeable som ny netværkspartner i klubben. De står klar til at skræddersy et event til din virksomhed - snart er det spillertruppen i FCR der står for skud!

Sune Lyster & Theis Christensen fra Escapeable kan mærke energien fra erhvervsnetværket:
“Efter at have været gæst i FC Roskildes netværk et par gange, var vi slet ikke i tvivl. Det her netværk kan noget særligt! Der er imødekommenhed, høj energi, personlig udvikling og masser af muligheder for at hjælpe hinanden. Vi i Escapeable glæder os til at bakke op om netværket og selvfølgelig det sportslige! Som de siger i AGF… Champions League er lige om hjørnet!!!”

Nikolaj Worch, der er Partnerkonsulent i FC Roskilde, ser frem til at arbejde med Escapeable:
“Det er dejligt at kunne byde Sune og Theis velkommen i netværket. Man har allerede fra dag et kunne mærke deres positive energi og lyst til at netværke - så jeg er sikker på, at de vil blive en gevinst for netværket. Udover at bidrage til vores netværksmøder og arrangementer, vil de også stå for et event for vores spillertrup, hvor truppen skal lære den hårde balance mellem samarbejde og vindermentalitet.”

Skal din virksomhed gøre kunsten efter og blive en del af FC Roskildes Erhvervsnetværk? Så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.