A-truppen

Et kig på vores efterår i 3. Division

Vi ønsker alle et godt nytår og starter året med lidt interessant statistik fra første halvdel af sæsonen 2021/2022 i 3. Division.

Vi overvintrer på førstepladsen og har kun tabt en kamp i første halvdel af sæsonen.

25 spillere har fået spilletid for FC Roskilde, fordelt over de 17 kampe der ligger bag os. Mike Mortensen har været på banen i alle kampene og har spillet flest minutter for os.
Her er top 3 over flest spillede minutter for os i 3. Division dette efterår: Mike Mortensen (1.504 minutter) Benjamin Lund (1.451 minutter) Mads Julø (1.449 minutter)

Valdemar Schousboe & Monday Etim har været brandvarme foran modstanderens mål dette efterår, hvor de tilsammen har scoret 25 gange.

For at sætte det i perspektiv, er det lige så mange scoringer som henholdsvis KFUM og Næsby, mens Vanløse, Karlslunde, Slagelse og Herlev alle har scoret færre mål end de 25 mål, som vores to farlige angribere har lavet tilsammen. Wauw for en angrebsduo!

Vi har været gode på bolden dette efterår, hvor vi i størstedelen af vores kampe har været spildominerende.

Vores anfører løber med den højeste succesrate. Med 92,8% succesfulde afleveringer, er Andreas Hermansen den spiller i truppen, der har ramt rigtigt flest gange, når han har afleveret bolden.
Mads Julø, der både har fungeret som kant og back, er med længder den FC Roskilde-spiller der i dette efterår har udfordret modstanderen med flest driblinger. Hele 89 gange har han forsøgt at drible sig forbi en modstander og næsten halvdelen af gangene, mere præcist 47,2% af gangene, er han sluppet succesfuldt fra det.
Noget overraskende er Monday Etim vores topscorer på kort-fronten. Han har modtaget 4 gule kort og 1 rødt kort i efterårssæsonen. Samlet set har vi modtaget 19 gule kort og 1 rødt kort i efterårets 17 opgør.
Næstefter ham kommer vores anfører, Andreas Hermansen, der har modtaget 4 gule kort. Frederik Vang & Christoffer Monty har begge vogtet målet i løbet af efteråret, hvor de hver noterer sig for to kampe med rent bur. På trods af vores flotte halvsæson, har vi kun formået at holde modstanderen fra at score i 4 ud af 17 opgør. Vi er dog gået sejrrigt fra 11 ud af de 17 opgør.
Af de resterende 6 har vi kun tabt én kamp. I har flittigt besøgt Roskilde Idrætspark i efteråret - og vi håber selvfølgelig på at se endnu flere i 2022. Hjemmekampen mod KFUM’s Boldklub Roskilde var efterårets tilskuerrekord, da 1313 tilskuere var på plads på lægterne til en kold novemberkamp på eget græs. Kampen endte som bekendt 2-2.
Vi ser frem til et spændende forår med en masse god fodbold. Vi ses på stadion!