22
i

Netværk

FC Roskilde & ENP Advokater tager et år mere sammen

Vi slutter arbejdsugen af med endnu en Partner-forlængelse i vores fortsat voksende erhvervsnetværk. ENP Advokater har forlænget deres FCR Partner-aftale og tager en sæson mere i FC Roskilde.

Morten Bøgenskjold fra ENP Advokater nyder at komme i Roskilde Idrætspark:
”Nikolaj og de andre i teamet omkring FC Roskildes erhvervsnetværk er super dygtige til at skabe rammer, der fordrer gode og givende relationer - og derfor skal vi selvfølgelig fortsætte som sponsorer og aktive i netværket. De laver ganske enkelt nogle virkelig gode arrangementer, som vi ikke vil undvære i enp advokater. Vi nyder også at komme på stadionet i Roskilde Kommune til hjemmekampene, hvor der er en rigtig god og hyggelig stemning.”

Nikolaj Worch, Partnerkonsulent i FCR, udtaler:
“Det glæder mig, at Morten og ENP Advokater har valgt at forlænge deres aftale og derved stadig vil være en del af netværket i minimum endnu et år. Vi går en spændende sæson i møde, både på og udenfor banen, og dette kan kun ske på grund af vores mange loyale partnere i klubben. Tak for støtten, Morten.”

Lyder vores erhvervsnetværk som noget for dig? Så kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.