27
il

Kampreferat

FC Roskilde fandt aldrig de rigtige løsninger

Kampen blev desværre spillet på Middelfarts præmisser, og derfor tabte FC Roskilde den svære udekamp i dag på en tung bane.

Der var lagt pres på FC Roskilde inden dagens svære udekamp i Middelfart. Århus Fremad havde lidt overraskende slået Esbjerg fB i går, så FC Roskilde skulle vinde i dag, hvis de skulle tilbage på 2. pladsen.

Har man spillet på den svære bane i Middelfart, og formår man ikke at sørge for, at kampen ikke foregår på Middelfarts præmisser, så er opgaven umådelig svær. Og det var desværre præcis, hvad der skete for FC Roskilde i dag. Spillet foregik på Middelfarts præmisser og deres styrker kom derfor i spil og blev kampafgørende.

FC Roskilde havde en anden "game plan", men nogle gange former kampe sig bare på en måde, så det meste ikke lykkes. Det blev en meget fysisk kamp, og der blev slået mange høje bolde i feltet, og her afviste hjemmeholdets tårnhøje midterstoppere stort set alt. Så FC Roskilde blev ikke så ofte farlige, og når tilbuddene så endelig kom, manglede skarpheden.

Hjemmeholdet havde også et par store folk i det offensive, så her spillede de med lange bolde, og formåede - på en ret tung bane - at udvise vilje og energi. Noget som det lidt så ud til at FC Roskilde manglede i dag.

Med to flotte mål - et i hver halvleg - kæmpede hjemmeholdet sig til en sejr, som man vel egentlig ikke kunne sige så meget til.

Ingen på FC Roskildes hold havde i dag evner og energi til at tage taktstokken og ændre slagets gang. Det virkede lidt til, at alle mand spillede en smule under sædvanligt niveau i dag.

FC Roskilde har mange gang vundet som et hold - i dag tabte de som et hold.

Når det så er sagt, så var heldet heller ikke udpræget med FC Roskilde. Valdemar Montell måtte forlade banen med en skade. Det samme måtte Emil Nielsen, der kun fik godt et kvarter på banen efter sin indskiftning, inden har måtte tages ud igen med en skade.

Kampe som denne skal hurtigst muligt glemmes. Bevares, man skal tage den læring, der nu engang er mulig at tage med sig - men så er det også om at komme op på hesten igen og se fremad. Og allerede fredag er der lagt op til et brag af en kamp. Århus Fremad gæster Roskilde Idrætspark kl. 19:00 i en direkte kamp om 2. pladsen.

Denne runde har vist det, vi her har skrevet flere gange her på hjemmesiden; alle kan slå alle. Så alt kan ske i de sidste syv kampe - og det kan blive syv drabelige og hæsblæsende opgør.

KAMPFAKTA

Middelfart – FC Roskilde 2-0 (1-0)

Lørdag, den 27. april 2024, kl. 14.00

Middelfart Stadion

2. division

Dommer: Stefan Fyhn

Linjedommere: Aidin Esmaeli & Tarik Kabiljagic

 

Startopstilling:

Marco Brylov (målmand)

Oliver Juul

Oliver Schkolnik

Nichlas Vesterbæk

Valdemar Montell

Nicklas Halse (anfører)

Mads Skøtt

Mads Freitag

Andreas Maarup

Roni Arbaci

Arman Taranis

 

Bænk:

Alexander Hasmark Jensen (målmand)

Emil Nielsen

Simon Holden

Cornelius Allen

Marc Winkel

Nikolaj Zachariassen

Selim Baskaya

 

Kampforløb

18'

Advarsel

Arman Taranis (FCR)

30'

1-0

Benjamin Zjajo (Middelfart)

31'

Advarsel

Jonathan Kjær (Middelfart)

33'

Advarsel

Simon Trier Jakobsen (Middelfart)

35'

Advarsel

Jonas Villemoes (Middelfart)

83'

2-0

Malthe Boesen (Middelfart)

91'

Advarsel

Selim Baskaya (FCR)

Ud- og indskiftninger

Tid

Ind

Ud

61'

Emil Nielsen

Arman Taranis

61'

Selim Baskaya

Roni Arabaci

66'

Cornelius Allen

Valdemar Montell

77'

Marc Winkel

Emil Nielsen