27
aug

Kampreferat

FC Roskilde hentede det ene point i Thisted

FC Roskilde stævnede ud fra Roskilde Idrætspark kl. 07.20 med kursen mod Thisted og blikket stift rettet mod Sparekassen Thy Arena.

Her ventede et stemningsfyldt og hyggeligt stadion samt et indbydende græstæppe. Sæsonstarten har for begge hold været en "pose blandede bolcher", og hjemmeholdet startede med to nederlag, men vendte skuden sidste weekend med en 1-2 sejr over Skive. Så det var en vigtig kamp for begge hold, der naturligvis begge går efter at være med i den øverste halvdel af tabellen.

FC Roskilde fik en drømmestart med en hurtig scoring - men Thisted satte derefter pres og havde bolden mest. FC Roskilde brød ofte hjemmeholdets opspil, men smed hurtigt bolden væk igen, så det var kun i korte perioder, at "ørnene" fik sat spillet rigtigt sammen og fastholdte bolden højt oppe på modstandernes banehalvdel.

Efter et ærgerligt selvmål, kunne de to hold gå til pause med 1-1.

2. halvleg fortsatte med samme billede. Hjemmeholdet havde bolden mest, og FC Roskilde forsvarede sig og levede mere på omstillinger. Begge hold kæmpede med alt hvad de havde for at fremtvinge afgørelsen - men 2. halvleg forblev målløs og derfor blev det igen til pointdeling for FC Roskile. Men egentlig et helt fair resultat som kampen udviklede sig.

4. minut: 0-1

Monday tager hurtigt frispark begået mod ham selv - han sparker den hurtigt den ud til Lucas i højre side, der resolut sender bolden i feltet, hvor Valdemar Schousboe stiger til vejrs og header bolden i mellem benene på keeper, Andreas Raahauge.

37. minut: 1-1

Langt indkast fra højre side. Christoffer Monty går lidt fejl af bolden og bliver samtidig skubbet væk. Bolden rammer i tumulten en FCR spiller og går i mål. Hermansen når ikke at stoppe bolden helt ude ved stolpen.

Næste kamp er pokalkampen på onsdag, hvor FC Roskilde møder FC Culpa i Valby med kampstart kl. 17:15.