A-truppen

FC Roskilde henter Cornelius Allen

FC Roskilde har skrevet kontrakt med 20-årige Cornelius Allen, der senest har spillet for Fremad Amager.

Forsvarsspilleren har fået en aftale der løber sæsonen ud, frem til sommeren 2024. Han bliver en del af førsteholdstruppen pr. dags dato og får nummer 5 på ryggen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at komme i gang i FC Roskilde:
“FC Roskilde har et virkelig godt hold og er i gang med et spændende projekt. Det virker til, at miljøet er super godt, og der er gode mennesker omkring. Alle har taget godt imod mig - det er en rigtig god trup med et sundt hierarki, der indeholder en god blanding af erfarne og unge spillere. Fællesskabet er godt og der er god humor i omklædningsrummet. Min ambition er, at FC Roskilde skal rykke op. Vi skal vinde så meget som muligt og have en masse succesoplevelser sammen. Samtidig tror jeg på, at jeg kan udvikle mig yderligere her. Jeg glæder mig til at komme i kamp og få debut for klubben.”

Sportschef i FC Roskilde, Anders Theil, er glad for at muligheden opstod:
“Nogle gange opstår der en god mulighed for begge parter, som man slår til på. Vi havde et hul i truppen, da vi desværre måtte sige farvel til Chabert tidligere på måneden. Cornelius kom ind og har trænet med de seneste uger - han er faldet godt til og har trænet rigtig godt. Derfor var det en perfekt mulighed. Vi er klar over, at han mangler de sidste kamp-procenter, men han har nogle kvaliteter som vi mangler lidt i truppen. Fysisk stærk forsvarsspiller med en god størrelse, der samtidig har fart. Cornelius har, på trods af sine kun 20 år, erfaring og har spillet mere end 40 divisionskampe for Fremad Amager. Jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for os når banerne bliver tunge og svære. Vi glæder os til at følge hans udvikling.”

Velkommen til Roskilde, Corner!