02
jun

Kampreferat

FC Roskilde kørte sikker sejr i hus og sendte Frem tættere på nedrykning

FC Roskilde kunne med en sejr her til aften fortsætte stimen af gode præstationer og samtidig sende Frem snublende tæt på nedrykning. "Ørnene" kunne forvente at møde et topmotiveret Frem-hold, der - udover kampen for overlevelse - formentlig gerne ville have vasket 2-5 pletten af fra det seneste indbyrdes opgør.

Uanset resultatet af aftenens kamp i Roskilde Idrætspark, hvor der i øvrigt emmede af sommer, hygge og fodboldstemning, vil kampen i morgen mellem Skive og HIK helt givet blive fulgt af Frem-folkene med stor interesse. Der begynder at være flere resultater, der skal falske sig for dem, hvis de skal forblive i 2. division

Der blev gået fint til vaflerne i duellerne fra begge sider og spillet blev afviklet i et fornuftigt tempo. Der skete noget i begge ender. Monday stod for halvleges enlige scoring. Frem havde også et par gode bud, men Marco Brylov i Roskildemålet tog sig kærligt af det, der kom.

Frem forsøgte sig også i 2. halvleg med et hårdt pres, men FC Roskilde havde kontrol over kampen, leverede med overskud og spillede ganske enkelt sit eget spil på en rolig og overbevisende måde. Oliver Juul fik tordnet en bold i kassen til 2-0 og det kunne have været blevet 3-0, men Monday misbrugte en friløber, da han afsluttede direkte på keeperen.

Først i overtiden kom så scoringen til 3-0. Oliver Juul stod igen bag scoringen, En rigtig fin indsats og et 50-kamps jubilæum krydret med to mål. Det må siges at være "en god dag på kontoret" for Juul.

1-0 (27')

Bolden lander i højre side af feltet efter godt Roskilde-pres. Monday Etim prøver i et par omgange at komme fri, så han kan afslutte - første gang lykkedes det ikke men anden gang løfter han smart bolden over en flok modstandere og Frem-keeperen, Sebastian Sørensen, og bolden går i mål ved modsatte stolpe. Keeperen og Maarup drøner i situationen ind i stolpen. Begge må ned og bide i græsset men kommer hurtigt op igen.

2-0 (48')

Maarup bryder igennem i højre side og banker bolden på trekantssammenføjningen - bolden springer ud til Oliver Juul, der trykker resolut af og holder flot bolden nede - bolden tordner i kassen uden chancer for Frems keeper.

3-0 (93')

Oliver Juul lukker festen og banker bolden i kassen på en ripost, hvor Frem-keeperen halvklarer et godt langskud fra Mads Skøtt. Ung Skøtt leverede igen igen en virkelig imponerende indsats på den centrale midtbane. Den dobbelte målscorers flotte afslutning bliver kampens sidste aktion. Dommer, Emil Martinussen, fløjter af inden Frem når at give bolden op.

FC Roskilde leverede en fin og gedigen indsats i dag og vandt fortjent. Gæsterne spillede i perioder fint, de har hurtige folk og en masse vilje, men de viste sig bare uskarpe, når de kom i feltet. Set over hele kampen var FC Roskilde bare det bedste hold. Det kan ingen vist sige så meget til.

Næste kamp

I næste runde sidder FC Roskilde over, da de skulle have haft mødt Jammerbugt FC. Derfor spiller FC Roskilde først igen lørdag, den 17. juni, kl. 14:00, når HIK kommer på besøg i Roskilde Idrætspark til sæsonens sidste kamp. FC Roskilde er som bekendt uden for nedrykningsfare, men det kan blive en skæbnekamp for HIK, alt afhængig af resultaterne i denne- og næste weekend.