aug

Kampreferat

FC Roskilde kom ned på jorden

FC Roskilde tabte 3-1 på Østerbro Stadion i fredagens aftenkamp.

For to uger siden spillede FC Roskilde også aftenkamp på Østerbro Stadion, da de sendte B.93 ud af Pokalen med 1-3. Denne gang var det hjemmeholdet, der kunne trække sig ud af kampen med en 3-1 sejr.

Græstæppet var utrolig fint at spille på - sommervarmen havde godt fat, og spillerne måtte fylde godt med væske på hele tiden. Alt i alt en rigtig dejlig aften af spille fodbold i.

Kampen var kun få minutter gammel, da Mikkel "Niller" Hallberg desværre måtte forlade banen med en tilsyneladende alvorlig knæskade.

FC Roskildes spil kørte ikke helt så godt, som de seneste par kampe, og B.93's høje tempo og massive pres gjorde ondt. Men må dog også bare erkende, at vi i dag ganske enkelt mødte et bedre spillede mandskab, der formåede at skrue op for tempo og intensitet, efter de lidt overraskende kom bagud på det dejlige mål af Mathias "Mac" Christensen.

Valdemar Schousboe havde en afslutning på stolpen i det 57. minut. Havde den gået "stolpe ind" i stedet for "stolpe ud", kunne "Ørnene" måske havde snuppet det ene point. For FC Roskilde slog ikke op i banen, da de kom bagud 3-1. Der var stadig masser af tid tilbage af kampen, og gutterne forsøgte sig med flere gode angreb. Skarpheden manglede dog i de afgørende situationer.

Se kampens højdepunkter på 2-division.dk/streaming.

10. minut

FC Roskilde bygger kampens første reelle angreb op, efter hjemmeholdets høje pres fra kampens start. Bolden føres op i venstre side - Monday kommer frem til en afslutning, der dog ikke bliver farlig, da den mangler fart. FC Roskilde holder fast i bolden - fine kombinationer mellem Julø, "Mac" og Ronny - Mathias "Mac" Christensen afslutter fladt helt nede ved stolpen, og fanger hjemmeholdets målmand, Aris Vaporakis, på det forkerte ben. 0-1 til FC Roskilde.

37. minut

B.93 skifter bolden ud på højre side, hvor Jeppe Erenbjerg får kontrol på bolden - han trække ind i banen og afslutter. Bolden rettes af, ændrer retning og snyder Monty. 1-1.

42. minut

B.93 har sender hjørnespark i feltet fra højre side. Emil Nørmark Christensen løber mod forreste stolpe og stiger udækket til vejrs og kan drejer bolden i netmasker til pausestillingen 2-1.

50. minut

B.93 bringer sig foran 3-1. Bolden sendes fra venstre side ind i feltet ved modsatte stolpe. Her heades den ind foran mål, hvor den bliver prikket videre, lige foran Monty, der er ved at samle bolden op - den hopper videre og nærmest på stregen, kan indskiftede Tamme Bany prikke den det sidste stykke over stregen.

Næste kamp

Næste kamp for FC Roskilde er lørdag, den 20. august, kl. 14:00, hvor Kolding IF kommer på besøg i Roskilde Idrætspark.