18
maj

Kampreferat

FC Roskilde og Middelfart i chancefattig nullert

FC Roskilde tabte et skridt i topstriden, da ingen af holdene formåede at score i dagens kamp, der var en chancefattig og energiforladt affære.

Roskilde Idrætspark emmede af hygge og lyst til at se en spændende gang fodbold. Vejret var dejligt, der var aktiviteter for børn og barnlige sjæle, der var pølser, øl og vand til alle, der havde lyst til det - og så havde 832 forventningsfulde tilskuere taget plads på lægterne.

Desværre kunne kampen ikke helt leve op til omgivelserne og forventningerne til en medrivende fodboldkamp. Det blev en målløs affære, og der blev produceret relativt få chancer i begge ender. Det hele foregik i et lavt tempo (det var dog retfærdigvis nok noget varmere inde på banen, end man lige skulle tro) og det var bare som om, der manglede den fornødne energi i dag.

Det var begge hold, der ikke rigtig kunne få tingene til at fungere. Det var som at spilopfattelsen ikke var 100% skarp og mange gange reagerede spillerne i stedet for at agere. Mange bolde blev smidt væk, flere steder på banen, og der blev spillet med en del høje bolde, til trods for, at Roskildemandskabets taktik var det modsatte. De offensive tiltag løb for det meste ud i sandet og blev til ingenting. Det kan være svært præcist at forklare, hvorfor den slags sker - det gør det bare nogle gange.

Så det hele endte uforløst - og FC Roskildes spillere vidste godt, at de i dag ikke leverede på det niveau, som der skal leveres på, hvis man skal vinde den slags kampe mod de altid fightende gæster fra Middelfart. Gutterne gjorde helt sikkert alt, hvad de kunne - men i dag kom der bare aldrig rigtig gang i spillet, og tempoet kom aldrig helt op i det nødvendige gear.

I dagens anden kamp i 2. division besejrede Århus Fremad desværre Esbjerg fB med 2-0. Så nu har FC Roskilde fire point op til Århus Fremad på 2. pladsen. De sidste fire kampe i sæsonen bliver umanérlig spændende - og alt kan stadig ske.

Næste kamp

Næste opgave for FC Roskilde er på fredag (24. maj 2024). Her går turen til Gladsaxe Stadion, hvor "De grønne" fra AB Gladsaxe byder op til dans. Det kan let blive et brag af en fodboldkamp.

Kampen fløjtes i gang kl. 19:00.

KAMPFAKTA

FC Roskilde – Middelfart 0-0 (0-0)

Lørdag, den 18. maj 2024, kl. 14.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 832

2. Division – Oprykningsspil 2023/2024

Dommer: Philip Warburg

Linjedommere: Sidsel Fabricius Dall & Yasin Seker

 

Startopstilling:

Marco Brylov (målmand)

Oliver Juul

Oliver Schkolnik

Cornelius Allen

Valdemar Montell

Nicklas Halse (anfører)

Mads Skøtt

Mads Freitag

Andreas Maarup

Roni Arabaci

Selim Baskaya

 

Bænk:

Alexander Hasmark Jensen (målmand)

Simon Holden

Nicklas Vesterbæk

Alvaro Gomez

Arman Taranis

Nikolaj Zachariassen

Marc Winkel

Kampforløb

19'

Advarsel

Robert Kakeeto (Middelfart)

22'

Advarsel

Benjamin Zjajo (Middelfart)

85'

Advarsel

Kristoffer Johannsen, træner (Middelfart)

97'

Rødt kort (efter kampen var slut)

Jonathan Kjær (Middelfart)

Ud- og indskiftninger

Tid

Ind

Ud

59'

Marc Winkel

Selim Baskaya

59'

Arman Taranis

Roni Arabaci

87'

Nikolaj Zachariassen

Nicklas Halse

87'

Alvaro Gomez Martin

Mads Freitag