03
feb

Kampreferat

FC Roskilde sejrede i testkamp mod Vanløse

Lørdag kl. 13:00 lød dommerens fløjt - og der blev blæst til kamp fra kampens start. Både gæsterne fra Vanløse og FC Roskilde satte et ganske fint tempo og der blev "gået til vaflerne". Ingen trak sig i tacklingerne og begge hold viste vilje til at yde en flot indsats.

FC Roskilde viste sig at være klart mest farlige på den sidste tredjedel af banen.

Ny mand, Mikkel Madsen, blev på kanten af feltet revet omkuld efter ca. 20 minutters spil. Roni Arabaci tog sig af det direkte frispark. Det gjorde han effektivt, da han sparkede bolden fladt i netmaskerne bag en chanceløs Vanløse-keeper.

Der var flere tilbud, der kunne have resulteret i mål til FC Roskilde - men skarpheden manglede. Der var et skud på stolpen, der var Arman, der sparker på mål fra midten af banen, da han så, at Vanløse-keeperen var gået for langt ud - han ramte dog ikke det tomme mål. Roni Arabaci blev også spillet helt fri foran mål, men sendte bolden forbi målet.

Pausestillingen var derfor 1-0 til trods for, at spillet var ganske tilfredsstillende.

Kampbilledet var stort set det samme i 2. halvleg. Alle spillere skulle have spilletid, så der blev udskiftet en del, hvilket ofte giver et lidt ujævnt udtryk. Det var bare ikke situationen i dag - for alle spillere bød ind og var oppe i gear lige da de kom ind.

Der manglede fem minutter af kampen, da FC Roskilde bryder igennem i venstre side - bolden sendes ind foran mål, hvor unge Frederik Engqvist står klar og sender bolden i mål.

Cornelius Allen når også at heade på overliggeren efter et hjørnespark inden kampen fløjtes af.

Alt i alt en rigtig fin kamp, der lover godt for den kommende tids forberedelser.