03
ust

A-truppen

FC Roskilde udvælger tre anførere

Forud for den kommende sæson har cheftræner Jesper Håkansson og assistent Petter Skogsletten valgt at dele anførerrollen mellem tre spillere, der vil få ligeligt ansvar som anførere for FC Roskilde.

Nicklas Halse, Valdemar Montell og Nichlas Vesterbæk er nye anførere i klubben og vil skiftes til at løbe forrest på banen med anførerbindet på overarmen.

Jesper Håkansson begrunder valget og beslutningen:
“Vi har set tiden og truppen an over de seneste fire uger, set hvad hver enkel person indebærer - og vi kom hurtigt frem til, at vi ville lave en gruppe bestående af tre spillere med samme ansvar.

Vi er klar over, at det er atypisk at udvælge tre anførere - men vi har en stor tro på mulighederne og udviklingen. Tankerne bag beslutningen er, at med tre spillere vil det være lettere for hele spillertruppen at føle sig set. Det favner bredere i truppen, at alle altid har en anfører de kan gå til. Med anførergruppen har vi tre spillere til at tage ansvaret udenfor kridtstregerne og til at sørge for, at harmonien i gruppen er god.

Samtidig er vi garderet mod situationer der vil opstå i løbet af en sæson - skader, karantæner og kampe hvor den enkelte spiller sidder udenfor startopstillingen.

Vi har valgt Halse, Montell og Vesterbæk fordi vi føler, at de har forskellige kvaliteter og personligheder. Det er tre personer, vi kan stole blindt på og tre personer, der vil hjælpe alle omkring sig. De har spillet på forskellige niveauer tidligere og har forskellig erfaring og alder. Vi er sikre på, at det bliver godt.”