21
i

A-truppen

FCR forlænger med to unge bærende kræfter

FC Roskilde er blevet enig med 22-årige Andreas Chabert og 20-årige Mathias “Mac” Christensen om at forlænge samarbejdet, således at Chabert bliver til sommeren 2024, mens Mac har fået forlænget sin aftale for den kommende sæson til sommeren 2023.

Midtstopperen Andreas Chabert var ikke i tvivl:
“På baggrund af en flot sæson, hvor vi endte sikkert på førstepladsen, gav det så fin mening at forlænge. Jeg kommer fra Roskilde og har nydt at komme tilbage hertil. Det sociale har selvfølgelig også spillet en stor rolle i min beslutning, jeg nyder at tage til træning hver gang. Den seneste halvsæson har været god for mig, jeg kom fra nul minutter til fuld tid hver weekend - nu ser jeg frem til en forhåbentlig god sæson i 2. Division.”

To år yngre Mathias “Mac” Christensen nyder også at være i FCR:
“Jeg er glad for at være i Roskilde lige nu, både sportsligt og socialt. Vi er en fed gruppe med fede relationer både på og udenfor banen. Samtidig er jeg glad for den tillid jeg har fået af trænerstaben det sidste halve år, hvor jeg har spillet en masse fodbold. Derfor har det været naturligt for mig, at ville forlænge min aftale i FC Roskilde. Nu er målsætningen af spille med i den sjove ende af 2. Division i den kommende sæson.”

Sportschef i FC Roskilde, Anders Theil, er glad for at begge fortsætter:
“Jeg er rigtig glad for, at vi har kunne holde på både Chabert og Mac. Det er to spillere der har udviklet sig positivt det sidste halve år, efter Jack er kommet til - og det er selvfølgelig en udvikling vi tror og håber fortsætter i fremtiden. Vores grundstamme på holdet er blevet en del yngre end hvad vi har været vant til, men drengene har virkelig præsteret på et generelt højt niveau.”