27
maj

Kampreferat

FCR hentede et point i Brabrand

Efter mange gode præstationer i træk og en sejr i Skive senest, der sikrede os endnu en sæson i 2. Division, var det et Roskilde-hold der mødte selvtillidsfyldt op i Brabrand lørdag eftermiddag.

Banen bar præg af det gode vejr og var længder bedre end sidst vi besøgte Brabrand Idrætsanlæg, hvor gummistøvler havde været mere passende end fodboldstøvler.

Kampen startede som beskrevet ovenfor - FC Roskilde var sprængfyldt med selvtillid og Brabrand blev presset i bund, stort set fra første fløjt. Det tunge pres blev til store chancer - først Monday med en afbrænder, hvorefter Mac få minutter senere blev pillet, af en godt spillende Brabrand-målmand.

Det tunge pres fortsatte halvlegen ud - det eneste vi manglede for den perfekte halvleg, var en scoring. Spillet var fremragende og Brabrand havde intet modsvar.

Efter pausen fik piben en lidt anden lyd. Hjemmeholdet havde læst op på lektien i omklædningsrummet og kom bedre ud til anden halvleg. Spillet bølgede frem og tilbage, indtil efter en lille times spil, hvor Monday fortjent kunne bringe FCR i front.

Desværre for os kunne vi ikke glæde os over føringen særlig længe. Godt fem minutter senere var Brabrand effektive i den anden ende, hvor de udnyttede en af deres meget få muligheder foran mål.

På trods af en ellers rigtig fin indsats - især i første halvleg, hvor vi vadede i chancer - må vi rejse hjem til Roskilde med et enkelt point i bagagen.

0-1 (59’):

Monday havde flere gode muligheder i løbet af kampen, men ind ville den ikke. Ikke før han modtog bolden på kanten af det lille felt, og omringet af flere Brabrand-spillere, satte han bolden ind bag en chanceløs målmand, der ellers havde stået en fremragende kamp.

1-1 (64’):

En flad tværbold bryder gennem vores forsvarskæde og først på bolden i feltet er hjemmeholdets Kasper Andersen, der sikkert kunne sparke udligningen i mål.

Næste kamp

Næste opgave er en spændende hjemmekamp mod BK Frem, der fortsat har meget at spille for i kampen om overlevelse.

Vi glæder os til at se jer i Roskilde Idrætspark fredag den 2. juni klokken 19:00!