feb

A-truppen

FCR kom let over lettisk modstander

Efter et par dage i Tyrkiet var det onsdag eftermiddag tid til første test. Modstanderen var fra Letland og holdet fra Riga FC, var bestående af primært unge kræfter.

Kampen startede tæt og i et afventende tempo, hvor begge mandskaber så hinanden an - men da vi først fandt vores spil, gik det for stærkt for det lettiske hold.

I slutningen af første halvleg kæmpede Mathias “Mac” Christensen sig gennem Rigas forsvar, men afslutningen blev konverteret om til et hjørnespark. Det trissede han selv ud for at sparke - med retning direkte mod panden på Muaz Saleh, der steg op og headede os foran 1-0.

Efter pausen startede det tæt igen, inden vi for alvor fik gang i maskineriet. Først udfordrede Malte Karoli for femte gang Rigas back, der efterfølgende måtte se langt efter Karoli. Han sendte den skråt tilbage til Monday, der sparkede os på 2-0.
Med ti minutter igen tilkæmpede Monday sig et straffespark, som han efterfølgende selv eksekverede og sendte i kassen til 3-0.

Få minutter senere var det Andreas Maarup der brillierede på kanten og Malte Karoli der havde fundet plads i feltet. Efter flot forarbejde sendte Karoli bolden i mål på fornem vis til 4-0.

Til sidst pyntede Riga FC på resultatet og scorede på et straffespark til slutresultatet 4-1.

Vi startede med følgende spillere:
Wedege, Qvarnstrøm, Saleh, Skolnik, Juul, Brodersen, Holden (C), Mac, Martinsen, Larsen, Maarup.

Bænk:
Hjorth, Vesterbæk, Hermansen, Montell, Skøtt, Karoli, Monday, Trkulja.

Allerede i morgen, torsdag, skal vi i aktion igen, når vi møder FC Khan Tengri fra Kazakhstan. Kampen starter omkring klokken 9:00 dansk tid.