26
feb

A-truppen

FCR rundede træningslejren af med sejr

Søndag formiddag var banen kridtet op til træningslejrens sidste og på papiret sværeste modstander, da vi skulle møde det lettiske mesterhold fra Valmiera FC.

Med to sejre i bagagen indenfor den sidste uge i Tyrkiet, var det et hold selvtillidsfyldte FCR-spillere der satte sig i bussen med kurs mod kampbanen.

Fra kampens første fløjt var der smæk på tacklingerne, duellerne og de højintense løb. Kampen bølgede frem og tilbage i et højt tempo, med os som primusmotor for, hvad der skulle foregå på banen. Efter en lille halv time tilkæmpede vi os er straffespark, som Mathias “Mac” Christensen sikkert satte ind bag Valmiera-målmanden.

Efter pausen fortsatte kampen i et højt tempo og der var fortsat smæk på duellerne, så dommerens sorte bog snart var fyldt ud med navne. Vi havde optræk til flere gode muligheder, inden vi med et kvarter tilbage, scorede igen. Monday Etim med direkte kurs mod Valmieras mål resulterede i et brag af en afslutning og en scoring til 2-0.

I kampens døende minutter kom Karlo Trkulja på banen og han skulle ikke bruge meget mere end et par minutter, før han stod rigtigt placeret i feltet. Efter en frisparkskombination dukkede han op ved bagerste stolpe og lukkede kampen med sin scoring til 3-0.

Alt i alt en flot og helstøbt præstation af FCR-mandskabet i dagens test og en perfekt afslutning på en uges hårdt arbejde.