Netværk

FCR & SærByg Entreprise ApS fortsætter sammen

Vi er glade for at kunne offentliggøre endnu en forlængelse i vores erhvervsnetværk. SærByg Entreprise ApS tager et år mere som FCR Partner i FC Roskilde.

Asbjørn Bluhme fra SærByg Entreprise uddyber valget om forlængelse:
”Jeg er superglad for at sætte min signatur på en forlængelse med FC Roskilde, og dermed fortsætte med at være en del af et udviklende og inspirerende miljø i erhvervsnetværket. Vi har for nyligt skiftet navn fra SB Murer ApS til SærByg Entreprise ApS, for at tydeliggøre vores kompetencer indenfor udførsel af hovedentrepriser – vi ønsker at gøre det klart og tydeligt, at vi som virksomhed er klar til af løfte endnu mere, ligesom vi føler netværket i FC Roskilde er. Jeg ser frem til endnu et år i klubben, hvor vi forhåbentlig kan opnå endnu større ting sammen.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, siger tak:
“Vi har vokseværk - og det kan mærkes. Heldigvis synes vores nuværende partnere også, at det fortsat er sjovt og givende at være med. Det betyder mindst lige så meget for os. Vi har gang i noget rigtigt og det er vi glade for. Vi takker for støtten og ser frem til endnu et år i selskab med Asbjørn og resten af SærByg.”

Skal du ikke gå glip af alt det gode der venter FC Roskildes erhvervsnetværk i 2024? Så kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 42673486.