22
jul

Kampreferat

FCR sejrede 2-0 i anden testkamp

Lørdagens testkamp var flyttet til Svogerslev Idrætspark, hvor der var gratis entré og kampstart kl. 13:00.

Vejret var dejligt, og der var mødt et sted mellem 150 og 200 fodboldglade tilskuere op for at se FC Roskilde spille anden testkamp efter sommerpausen.

De fik set et taktisk disciplineret Roskilde-hold, der havde klar overvægt i boldbesiddelse og kontrollerede spillet - særligt i 1. halvleg. Her var "De lyseblå" mest dominerende, men kom ikke frem til mange helt store målchancer.

I 2. halvleg kom gæsterne i perioder lidt mere med, men satte ikke rigtig Marko Brylov i FCR-målet på opgaver, han ikke kunne håndtere. Kampens to mål blev sat ind af Andreas Maarup, der var på pletten til at sætte sidste fod på bolden og Selim Baskaya, der sikkert udnyttede straffesparket begået mod Benjamin Riisgaard.

Trænerstaben var tilfreds med hvad de så, og der bliver med sikker hånd bygget på i forhold til det spilkoncept "Håke" & co. er ved at implementere.

Der var tre U/19-spillere med i truppen, og de fik vist sig fint frem, hvilket også var meget positivt.