19
nov

Kampreferat

FCR sluttede året af med manér

Kuldegraderne nærmede sig frysepunktet, da bussen blev pakket lørdag morgen og kursen blev sat mod Nordjylland og Thisted.

Der var vigtige point på spil, for at forblive helt med i den sjove ende henover den kommende vinterpause - og samtidig var der revanche på menuen, efter hjemmebanenederlaget tidligere på sæsonen.

Det var en oplagt trup og en mindst ligeså oplagt trænerstab der, efter flere timer undervejs, trådte ud på græsset på Sparekassen Thy Arena.

Sulten viste sig fra første fløjt, hvor vi satte os på spil og chancer. 247 tilskuere havde fundet vej til stadion på denne råkolde eftermiddag - og vi kan godt røbe, at det ikke var mange af dem, der havde FCR-huer på.

Første halvleg skred frem og vi sad fortsat på det meste af spillet. Hjemmeholdet blev små-farlige på dødbolde - primært lange indkast og hjørnespark. En opskrift de også havde med til Roskilde tidligere på sæsonen.

Vi skulle helt frem til det 38 minut før festen blev sparket ordenligt i gang - Mads Freitag tændte op for varmen med en scoring til 0-1.

Inden pausen ville Emil Nielsen, der er brandvarm for tiden, også være med. Midt for mål håndterede han bolden fornemt og bragte os yderligere foran med scoringen til 0-2.

Efter pausen var vi forberedt på, at hjemmeholdet ville komme med mere - og det gjorde de. Vi kæmpede i perioder med at få spillet til at glide, mens vi stod solidt i defensiven. I hvert fald indtil Thisted ville det anderledes og reducerede til 1-2.

Mikkel Thygesen ændrede på mandskabet og satte friske kræfter på banen - Emil Nielsen var stadig inde og han kunne med få minutter tilbage af kampen lukke og slukke med en scoring til 1-3.

Turen hjem blev lige pludselig kortere, selvom bussen først trillede ind på Rådmandshaven en lille times tid før midnat, og vi går på ferie med tre point mere i bagagen. Det betyder, at vi overvintrer på andenpladsen i 2. Division.

KAMPFAKTA

Thisted FC – FC Roskilde – 1-3 (0-2)

Lørdag, den 18. november 2023, kl. 15.00

Sparekasse Thy Arena

Tilskuere: 247

2. division

Dommer: Nanna Løf Mørch Andersen

Linjedommere: Steffen L Christensen & Martin Outzen

 

Startopstilling:

Marco Brylov (anfører)

Valdemar Montell

Nicklas Vesterbæk

Oliver Schkolnik

Oliver Juul

Simon Holden

Mads Skøtt

Selim Baskaya

Emil Nielsn

Mads Freitag

Andreas Maarup

 

Ikke benyttede spillere:

Gustav Ullits (målmand)

Mikkel “Niller” Hallberg Nielsen

Cornelius Allen

Roni Arabachi

Alvaro Gomez

Marc Winkel

Noah Schak

Kampforløb

8'

Advarsel

Emil Steen Lagergaard (TFC)

38'

0-1

Mads Freitag (FCR)

44'

0-2

Emil Nielsen (FCR)

68'

1-2

Asger Bust (TFC)

87'

1-3

Emil Nielsen (FCR)

94'

Advarsel

Jonas Graabæk Hansen (TFC)

Ud- og indskiftninger

Tid

Ind

Ud

70'

Roni Arabachi

Mads Freitag

70'

Marc Winkel

Valdemar Montell

70'

Cornelius Allen

Selim Baskaya

82'

Alvaro Gomez

Andreas Maarup