09
il

Kampreferat

FCR smed sejren i sidste sekund

I ugen op til kampen har drengene trænet på græs ved Målfeltet i Vor Frue, for at vænne sig til det underlag der ventede lørdag eftermiddag i Næsby. Det var nok meget fornuftigt, for det var svære forhold der ventede spillerne, på en græsbane der ikke var prangende og med en god omgang vind.

Vi startede kampen rigtig godt, og lagde allerede fra første fløjt tryk på hjemmeholdets felt. Efter 25 minutters spil gav det pote. Et frispark fra hjørnet blev sendt ind i Næsbys felt blandt venner og fjender og til stor forvirring for de fleste, fik Næsbys målmand selv skovlet bolden i mål og vi kunne derfor se os selv komme foran på et selvmål.

Som første halvleg skred frem kom hjemmeholdet meget bedre med i kampen og vores gode initiativ fra starten af opgøret blev overdraget en smule. Kort før pausefløjt udnyttede Næsby et langt indkast, hvor de med et hovedstød fra Alexander Molberg kunne bringe balance i regnskabet.

Vi kom egentlig fint ud til anden halvleg, hvor planerne om det lidt mere simple spil på den svære bane igen sad friskt i erindringen. Ti minutter inde i anden halvleg kunne Monday Etim se sig selv sætte bolden ind bag Næsbys målmand. Benjamin Lund sendte et drøn afsted som i første omgang blev afværget, men heldigvis for os stod Monday klar på returen.

Anden halvleg blev ældre og det var en kamp med mange små frispark. Vi havde optræk til flere store chancer, hvor vi kunne have lukket kampen - men ind ville bolden altså ikke.

Det udnyttede Næsby i sidste sekund, hvor de efter 96 minutters spil fik tildelt et straffespark, til stor frustration fra FCR-spillerne. Christoffer Monty fik fingrene på, men kunne ikke holde hjemmeholdets Philip Stoustrup fra at udligne i kampens sidste aktion og vi måtte derfor tage hjem med 1 point og 2-2 i bagagen.

Vi slutter grundspillet på førstepladsen med 47 point og er nu klar til ti spændende kampe i oprykningsspillet. Program følger snarest.

KAMPFAKTA

Næsby Boldklub – FC Roskilde 2-2 (1-1)

Lørdag den 9. april 2022, kl. 15:00

ALPI Arena Næsby

Tilskuere: 257

3. Division

Dommer: Anders Randrup

Linjedommere: Andreas Holt & Allan Borgstrøm

 

Startopstilling:

Christoffer Monty

Benjamin Lund

Andreas Hermansen (C)

Andreas Chabert

Mikkel “Niller” Hallberg Nielsen

Mathias “Mac” Christensen

Nicklas Schmidt

Mads Julø

Mikkel Nøhr

Monday Etim

Valdemar Schousboe

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Vang

Selim Baskaya

Mark Leth

Kampforløb

25'

0-1

Phillip Gejl (NBK), selvmål

42'

1-1

Alexander Molberg (NBK)

56'

1-2

Monday Etim (FCR)

57'

Advarsel

Nicklas Schmidt (FCR)

77'

Advarsel

Valdemar Schousboe (FCR)

77'

Advarsel

Jonathan Harboe (NBK)

95'

Advarsel

Andreas Chabert (FCR)

96'

2-2

Philip Stoustrup (NBK)

Ud- og indskiftninger

Tid

Ind

Ud

45'

Andreas Maarup

Mads Julø

69'

Tobias Noer

Mathias "Mac" Christensen

69'

Valdemar Montell

Mikkel Nøhr Christensen

84'

Nicklas Rasmussen

Tobias Noer