07
ts

Kampreferat

FCR vandt iskold sidste test

Det var iskoldt og blæsende i Valby Idrætspark og banen var flere steder dækket med sne, da FC Roskilde tirsdag spillede vinterens sidste testkamp - modstanderne var BK Frem.

Under disse vanskelige bane- og vejrforhold var det svært at få spillet til at køre for FC Roskilde, der forsøgte at spille deres spil og bygge op nede fra de bagerste rækker. Hjemmeholdet forsøgte mere med "overfaldsfodbold", hvor de lagde et højt pres. De havde egentlig held med det i første halvleg, hvor de fik skabt nogle store chancer - de havde både skud på stolpe og overligger, og der var også en situation, hvor bolden hoppe og sprang nærmest på målstregen inden Brylov i FCR-målet fik afværget.

I 2. halvleg fik FC Roskilde lidt mere styr på spillet, dog uden at det blev prangende. Som i 1. halvleg havde FC Roskilde et par løse chancer, uden at vise alt for meget skarphed i afslutningerne.

Man skulle hen til få minutter før sidste dommerfløjt før det forløsende mål kom. Efter en afslutning fra distancen, som BK Frem-keeperen halvklarede, var Olive Lassen hurtig over riposten, som han sikkert satte i netmaskerne.

Start-11’er:
Brylov, Qvarnstrøm, Montell, Vesterbæk, Juul, Skøtt, Holden, "Mac", Larsen, Trkulja og Monday (C).

Bænk:
Wedege, Saleh, Skolnik, Brodersen, Maarup, Martinsen, Lassen, V. Hansen og L. Riisgaard.

Det var ikke optimale forhold at spille fodbold under, men både spillere og trænerstab får altid noget ud af testkampene, uanset de svære forhold.

Næste kamp er på søndag, når FC Roskilde spiller forårspremiere i det jyske. Her venter der en svær opgave, når Esbjerg fB byder velkommen.