08
ruar

Kampreferat

FCR viste igen viljen

Vinterens tredje testkamp blev i går spillet på Right To Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjællands unge internationale talenter var værter.

Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet lagde et meget højt og helhjertet pres, og i øvrigt spillede i et meget højt tempo i alt hvad de lavede. Og det er åbenlyst, at de har flere stjerner i svøb og generelt nogle ret dygtige spillere, der har en fin tid i fodboldverden foran sig.

FC Roskilde lod sig dog ikke på nogen måde kyse eller overraske, og styrede faktisk spillet ret godt i de første godt 20 minutter af kampen, hvor FCN kommer foran på et ærgerligt boldtab fra FC Roskildes side. Det bliver prompte straffet og vendt til en 1-0 føring.

Spillet bølgede frem og tilbage hele tiden, hvilket egentlig fortsatte i 2. halvleg. Stadionlyset gik ud i starten af 2. halvleg, som gav en ufrivillig pause på 12 minutters tid.

Spillet kom i gang igen og efter 58 minutters spil gav FC Roskildes solide spil bonus. Fine kombinationer i højre side - bolden ender hos Montell, der sender en pragtfuld bold i feltet, som Karlo Trkulja header i kassen til 1-1.

Godt et kvarters tid senere sendes bolden igen i feltet fra højre side - Denne gang er det Kristian Minshall der flugter bolden i mål. Den bliver rettet af på vejen, hvilket snyder målmanden - men en dejlig flugter fra Kristians fod.

Der var vilje, løbevillighed og tro på tingene fra FC Roskildes side igen i dag. Selvfølgelig er testkampe én ting, og turneringskampe noget andet - men det ikke for meget at sige, at tingene ser godt ud, og manager Jack Majgaard og trænerteamet er ved at sætte sit tydelige positive præg på spillet og spillernes mentale indstilling.

Start-11’er:
Brylov, Qvarnstrøm, Montell, Vesterbæk, Juul, Thomsen, Holden, Larsen, Baskaya, Monday (C), Lassen.

Bænk:
Wedege, Maarup, Mac, Trkulja, Saleh, Minshall