28
jan

Kampreferat

FCR viste vilje da de sendte Trelleborgs FF hjem over Øresundsbroen med et 4-2 nederlag

FC Roskilde spillede lørdag kl. 13:00 vinterens anden testkamp, da svenske Trelleborgs FF - der spiller i "Superettan" var på besøg på kunstgræsbanen i Roskilde Idrætspark.

Der var spilletid til flere af vores nye spillere, men også "prøvespillere", der alle gjorde en god figur.

FC Roskilde kom tidligt foran, da dommeren allerede i kampens 1. minut fløjtede for straffespark (hånd på bolden). Mathias "Mac" Christensen var usvigelig sikker, da han scorede til1-0.

13 minutter var spillet da gæsterne bragte balance i stillingen. En dybdebold bliver loppet over fremstormende Rasmus Wedege. Omkring 10 minutter senere er det så Trelleborgs tur til at få et straffespark, som sikkert eksekveres af svenskernes danske anfører Nicolas Mortensen.

Efter pausen, hvor stort set hele holdet med skiftet, begyndte FC Roskilde spil virkelig at flyde - og det, sammenholdt med en stærk vilje, vendte skuden.

Tre flotte scoringer blev sat ind af først tilbagevendte Oliver Juul med et vidunderligt langskud, der var tæsket ind helt oppe i "krogen". Målet til 3-2 prikkes listigt ind af Karoli efter flot assist fra Karlo. Kampen lukkes og slukkes af Ronny Larsen, der koldt udplacerer svenskernes keeper, efter god assist fra Karoli.

Alt i alt en rigtig fornuftig indsats hele vejen rundt af en trup, der er kommet stærkt ud af starthullerne efter vinterpausen.

Start-11’er: Wedege, Solongo, Juul, Vesterbæk, Qvarnstrøm, Brodersen, Holden, "Mac", Baskaya, Riisgaard, Monday (C).

Bænk:
Brylov, Montell, Skøtt, Larsen, Karoli, Thomsen, Trkulja, Saleh.

Næste weekends testkamp mod FC Helsingør er blevet aflyst, da de er taget på træningslejr. I stedet venter der en udekamp mod FC Nordsjællands internationale hold på tirsdag, den 7. februar, kl. 18:00 i Farum Park.