16
i

Kampreferat

Fin første træningskamp i Hillerød

På en ualmindelig flot bane på Hillerød Stadion (at være misundelig er en grim ting, men det var godt nok svært i går....) tørnede FC Roskilde sammen med Hillerød Fodbold.

Hjemmeholdet er rykket op i NordicBet Ligaen, og er langt i deres forberedelser til den kommende sæson, som de åbner på fredag med en udekamp mod Vendsyssel FF. Det lignede at de spillede første halvleg med den start 11'er, de må formodes at starte med i turneringen.

Hillerøds cheftræner, Christian Lønstrup, har en stærk trup med flere kendte ansigter. Der var eksempelvis gensyn med de tidligere FC Roskilde-spillere, Mathias Kisum og Nicklas Schmidt (se billedet), der forlod FC Roskilde efter oprykningen til 2. Division.

Så det var et ret stærkt mandskab for FC Roskilde at teste sig imod i den første af to testkampe, inden det går løs i Sydbank Pokalen (fredag, den 29. juli 2022).

"Ørnene" er stadig i opstartsfasen og er ved bygge den kommende trup op. Derfor var der flere nye ansigter i truppen, i forhold til sidste sæson.

Begge hold skiftede stort set alle mand i pausen, så alle spillere fik spilletid.

Der var fra start til slut et rigtig fornuftigt tempo i kampen, og det var meget positivt, at FC Roskilde allerede nu var med i så højt et tempo. Der blev vist gode takter hele vejen rundt, så der var mange gode ting at tage med hjem for cheftræner Jack Majgaard.

Efter en lille halv times spil viser Christoffer Monty sin klasse, da han snupper et straffespark fra Mathias Kisum. I den anden ende af banen sendes hurtige Ronny Larsen afsted i en friløber, men hans forsøg på at "loppe" den over Hillerød-keeperen mislykkedes desværre.

Kampens eneste scoring falder til Hillerød, og sker efter en halv times spil i 2. halvleg, hvor FC Roskilde ellers har bolden i egne rækker - men taber den på kanten af eget felt - hvorefter den nemt kan sparkes i mål uden chance for Rasmus Wegede.

Start-11’er:
Christoffer Monty, Valdemar Montell, Andreas Hermansen (anfører), Andreas Chabert, Mikkel Hallberg, Tobias Noer, Mathias “Mac” Christensen, Andreas Maarup, Monday Etim, Valdemar Schousboe, Ronny Larsen (prøvespiller)

Bænk:
Rasmus Wedege, Sebastian Brodersen, Lauge Persson, Selim Baskaya, Lucas Martinsen (U/19), Saif Ahmed (RB), Villads Beierholm (RB), Malthe Holmbjerg (prøvespiller), Mathias Moestrup (prøvespiller), Oliver Skolnik (prøvespiller), Malte Karoli (prøvespiller), Ismael El-Hariri (prøvespiller)

Næste testkamp spilles på lørdag, når turen går til Holbæk.