28
i

Netværk

Flow House Rengøring sikrer fortsat lyseblå rengøring

Endnu en lokal virksomhed forankret i Roskilde fortsætter støtten til fodbolden og lokalmiljøet. Flow House Rengøring har netop sat deres signatur på endnu et år som Plus Partner i FC Roskilde.

Mads Christian Suhr fra Flow House har fulgt FC Roskilde i mange år:
“Min rejse med FC Roskilde startede for efterhånden mange år siden, da jeg sad ved et skrivebord i kontorskurvognen i Rådmandshaven. Nu er jeg med fra en anden vinkel og det glæder mig at se, hvordan klubben og erhvervsnetværket har udviklet sig de seneste år. Derfor var jeg heller aldrig i tvivl om, at Flow House skulle forlænge aftalen med FC Roskilde yderligere et år. Vi går en spændende sæson i møde.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, glæder sig over endnu en forlængelse:
“Jeg er super glad for, at Mads og resten af Flow House har valgt at fortsætte engagementet i FC Roskilde. Vi har gang i noget godt, og det betyder meget for os, at andre end os selv synes det samme. Jeg ser frem til endnu et år med Mads i erhvervsnetværket.”

Hvad kan du og din virksomhed få ud af at være med i FC Roskildes Erhvervsnetværk? Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.