04
ust

Netværk

Gardinerne trækkes fra – velkommen til GardinExperten

I morgen trækker vi gardinerne fra i Roskilde Idrætspark, når vi åbner op til endnu en sæson i 2. Division. Vi varmer op med præsentationen af en ekspert på området og byder velkommen til GardinExperten, der er ny FCR Partner i FC Roskilde og vores erhvervsnetværk.

Heino Bull Bahne & Bettina Bull Bahne fra GardinExperten har savnet netværket:
“Vi har tidligere haft fornøjelsen af det gode, effektive netværk i FC Roskilde. Vi havde desværre ikke tid til at være andet end passive støttemedlemmer i en periode, og det er ikke rigtigt givtigt for et netværk, så vi tog en pause. Vi har savnet det gode professionelle lokale netværk, som er berigende og styrkende for både arbejdsliv og privatliv. Igennem interaktion og sparring med lokale netværksstøtter til FC Roskilde får vi ny viden og nye relationer, som både udvikler os og virksomheden. Vi glæder os til at komme tilbage og møde nye som gamle FC Roskilde støtter.”

Nikolaj Worch, der er partnerkonsulent i FCR, byder velkommen:
“Endnu en Partner finder ”hjem” igen. Vi er glade for at kunne byde Bettina og Heino velkommen tilbage i erhvervsnetværket i FC Roskilde. Med deres tilbagevenden viser vi endnu en gang, at vores erhvervsnetværk er stærkt - ikke bare lokalt i Roskilde, men også i hele regionen. Velkommen tilbage Bettina og Heino!”

Skal du og din virksomhed være de næste vi præsentere i vores erhvervsnetværk? Så ræk ud til vores partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på mail nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.