Netværk

GL VVS A/S forbliver lyseblå

For et år siden kunne vi byde velkommen til GL VVS i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde - det har alle parter været glade for, og nu kan vi præsentere en etårig forlængelse af deres Plus Partner-aftale i FC Roskilde.

Direktør i GL VVS, Steen Almsgaard, fortsætter opbakningen:
“Vi har været glade for at være med i erhvervsnetværket i FC Roskilde det seneste år, og derfor var det også en nem beslutning, at forlænge samarbejdet. Det er heldigvis en opadgående kurve både på og udenfor banen, hvor holdet ligger til i toppen, mens netværket vokser og arrangementerne bliver flere - den rejse kan man ikke sige nej til. Vi glæder os til at fortsætte opbakningen til hele projektet.”

FC Roskildes direktør, René Christiansen, takker:
“Jeg er glad og taknemmelig over, at Steen og resten af GL VVS har valgt at forblive lyseblå endnu et år. Der er ingen tvivl om, at den rejse vi er på, bliver større og bedre med alle vores partneres støtte - uden den enorme opbakning og tilslutning, ville vi ikke kunne gøre de ting vi gør. Det er værdsat, at folk sætter pris på netværket og klubben.”

Kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486 & hør mere om dine muligheder for at blive en del af netværket.